Traitor Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam i zapraszam do ogladniecia mojego autorskiego demoreela (25mb XVID). http://www.forum3d.kom-net.pl/dwnld.php3?id=261 Pozdrawiam i zycze milych wrazen. Traitor [gdyby ktos nie mial kodeka to prosze pobrac z tego adresu: http://nic.dnsalias.com/XviD_Install.exe ]
Marcin Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 musze to napisac ... : ---Edit--- bylo tu brzydkie slowo i Leru mi kazal usunąć ... takze inaczej to okresle : B.Fajne :>
Marvey Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 j.w. fuull wypas jedyne wada to zbyt szybko mijajace napisy końcowe ;]
Reanimator Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 W kinie tego nie ogladasz, jest przeciez taki magiczny przycisk ( II PAUSE ) ;)
Paul_PL Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Jezeli o mnei chodzi to full wypas ,brak słów ,itepe.Moze trocę za bardzo sie podnicam ,ale liczy sie pierwsze wrażenie. Fajnie poskładałeś fragmenty wyrenderowane wraz z tymi 'tylko' "poszerzonymi":)Cłaos też jest milusio poskładanana. Naprawde miodzik:)
Valoos Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Wyrazy uznania, szczególnie za montaż w AE - rewelka... gdzie pracujesz ?
MaGuu Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Ale hardcore - piękne - strasznie fajny motyw twarzy w książce - cód miód i orzeszki
leander Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Rewelka :) No i muzyka swietna :) Mozna gdzies zobaczyc ta animacje z ksiazka w calosci? Ta ostatnia scena (i love it), podobnie jak bylo w przypadku kominka, robi mocniejsze wrazenie w animacji niz na steelce. Fajna miekkosc i lepsza przestrzen.
Gość bl0ndynek Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Po prostu profesjonalista i to wysokiej klasy :)
Rascal Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Przyjemnie sie oglada, ladny Demo Reel Traitor.
KLICEK Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Tak jak mowia poprzednicy bardzo bardzo ladne Demo Reel, w sumie chyba twoje Demo ogladalem jako pierwszego grafika z max3d.pl bardzo mi sie podobalo. I gratulacje dla muzyka :) ps. powodzenia w szukaniu pracy, dlugo jej szukal nie bedziesz :)
Traitor Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Wyrazy uznania, szczególnie za montaż w AE - rewelka... gdzie pracujesz ? Na codzien robie w Virtual Magic. Nie podejzewalem, ze az takie wysokie noty uzyskam tym reelem:) Bardzo mi milo.
Marcin Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 a to wy robiliscie klip Kazika ;] swietna robota ... jeszcze raz ;]
ChaoSMakeR Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 wow ogladajac Twoje prace widac zawsze wysoki poziom ale po obejrzeniu rela jestem pod ogromnym wrazeniem. nie napisze nic nowego, rewelacja ogladajac takie rzeczy az sie odechciewa isc spac tylko odpalic maxa i dukac dukac .... pozdro
eco Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Noo fajne demko :) widac ze to troche praktyki bylo :)
h4sh Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 traitor: wszytko twoja robota, czy czesciowo w zespole ?
Traitor Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 traitor: wszytko twoja robota, czy czesciowo w zespole ? W zespole to tylko te ujecia z podpisami. Wyszczegulnione tam jest co ja robilem. (4 ujecia).Poza tym przy sfilmowaniu ujecia z ksiazka, plonaca reka i osami pomagal mi Mariusz Firnys.
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 ten moment pomiędzy "this is the time of art and desing' do 'Tomasz Cechowski' co tak kamera 'lata' pomiędzy jednym a drugim, zbliżenie na klawiature etc.. to zwala z nóg...congratsy..
sauax Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 2min samego PRO. Jestem ciekaw czy jest cos w tej animce co bys zmienil, jezeli przypadlo by ci ja oceniac.pozdrufki
Siegmar Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Swietna robota ... pare ujec rozwala, szczegolnie te z ksiazka ... podobalo mi sie bardzo
javor Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 o kurcze ... wyśmienita ta animka ... niesamowicie mi się pdoba ! gratulacje !!!
DarCon Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Piękna robota,majstersztyk BRAWOOOOOOOOO Wilekie brawa dla Mellodeque za podkład
Pionier Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 a mi wywala playera po 10s filmu :|, nie ma znaczenia czy bestplayer czy windows media player, cholera, a tak bardzo chcialem to sprawdzic :( ... edit: sciagam jeszcze raz, moze zaskoczy..
Traitor Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 a mi wywala playera po 10s filmu :|, nie ma znaczenia czy bestplayer czy windows media player, cholera, a tak bardzo chcialem to sprawdzic :( ... A instalowales kodeka ktorego podalem? Jezeli dalej wysypka to sprubuj sciagnac Mov'a http://www.cechowski.com/cechowski_reel2005.mov
coner Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Brawo, nawet te odrobine slabsze fragmenty budzą szacunek, a te lepsze zwalają z nóg. Powiedz tylko ile z tego to praca, a ile wlasna zabawa po godzinach. Bo ze dwa razy chyba Ciebie widziałem :)
Pionier Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 tak, mialem juz zainstalowany ten kodek, sciagam mov-a...
Tomek Kosiorek Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 profeska!! nawet sie nie zastanawiam technicznie bo nie pojme:)
Pionier Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 ok, juz jestem po :D pro, podoba mi sie:)
Traitor Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 Zabawa to wszystkie sceny ktore widzicie, oprocz tych 4 scen z podpisowkami:) Nie chcialem dawac zbytnio zlecen, bo raczej malo ciekawe sa opakowania jogurtow, czolowki programow tv czy cos takiego.
Jedistef Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Słuchaj, Traitor, odwaliłeś kawał naprawdę dobrej roboty. Kilka razy przejżałem animację i szukałem - czego tu by się przyczepić? Jednak nie znalazłem nic. Pierwszy raz widzę na forum tak profesjonalną pracę (może dlatego, że jestem tu tak krótko). Może nie jest to doskonała praca, ale zasługuje, moim zdaniem, na ocenę 10/10. Myślałem nad tą pierwszą moją "dziesiątką" dłuuuuugo, ale doszedłem do wniosku - ta praca jest "the best". Kilka dobrych prac daje w jednej kompozycji sztukę zna-ko-mi-tą. A, i jeszcze... ok, nie będę zanudzać - bawcie się dalej ;)
La R Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 znakomite, jedno z lepszych dem jakie widziałem...:D aha dołączam się do pytania leandera: czy można gdzieś obejrzeć Tę animke z książką?
Traitor Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 Kolejny raz dzieki za pochwaly. Reel to zbior shortow, shortow zazwyczaj robionych po to aby po 1.przecwiczyc warsztat, 2.Dobrze sie zabawic, 3. zrobic z nich tego reela. Po co go robilem? Jakis czas temu gdy pracowalem glownie na zlecenia bylo bardzo ciezko dostac jakiekolwiek zlecenie. Firmy wymagaly reela, byla to dla nich rzecz priorytetowa. Decyzja powstala sama z siebie, musze go poprostu zrobic aby muc zapewnic sobie torszke lepsza przyszlosc. Scenki powstawaly jedna po drugiej przez bardzo duzo wieczornych dni, czesto tez zarywalem cale nocki, przez co byla nie jedna awantura. Troszke nauczylem sie cierpliwosci zza czasow amigi 1mb ram i cinema4d:)) wiec jakos nie malymi kroczkami prubowalem osiagnac to co sobie zamierzylem. Minelo sporo czasu, w sumie to jak by liczyc to zaczynalem te wszystkie shorty ok 2 lata temu. Przez ten okres powstawaly te wszystkie prace oraz kilka innych ktorych nie zamiescilem ze wzgledu na to, ze poprostu sie przestarzaly:) Dlugi czas, ale tak jak pisalem wczesniej, kazda scenke robilem w wolnej chwili (zazwyczaj pozna noc:). Dzis nareszcie udalo sie to wszystko zlozyc do kupy i uwierzcie ciesze sie OGROMNIE ze praca w ktora wlozylem tyle siebie Wam sie podoba:) Znaczy, ze bylo warto:) Dzieki jeszcze raz
Traitor Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 aha dołączam się do pytania leandera: czy można gdzieś obejrzeć Tę animke z książką? Aha, ta ksiazka byla specjalnie robiona pod reela, tak jak i inne. To co widzicie to poprostu przyszykowane kadry specjlnie pod ta produkcje:) Prace z podpisowkami jedynie sa czescia wiekszych projektow ktore "maja ses":) ze tak sie wyraze:)
TheRifler Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 O żesz mać... :D Brak mi słów... Praca z początku jest taka ... hmm ... no nie ocenię, ale z czasem się rozkręca... Płonąca ręka robi wrażenie i wogule... Gratuluję :D I pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi