KLICEK Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 no bardzo fajne te apdejty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 "u Ciebie nie można się rozpisywać ;]" jak to nie mozna ;P nalegam... ;) dzieki za komentarze :* dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 --> . Trzeba coś wiecej mowić? :D Wszystko wiadome :D Tylko cieszyć oczy :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 Łolaboga xD. Kul, djud, kul ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 ... mniam smakowite renderki :) czekam na wieżę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Pionier to dla mnie czołgowe GURU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 T. J. R. D. M. O !!!!!...... podobno nie mozna sie rozpisywać, napisałem skrótem.:D zainteresowanych znaczeniem zapraszam na GG :D POZDRAWIAM WIARE i CIEBIE PIONIERKU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 hehe, dzieki za posty :) kolejny malutki update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 fajno jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 jestem dumny z tego że Cie znam :] tak trzymaj Pionier(ku) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Pionier -> bardzo się cieszę, że coś ruszyliście nareszcie, szybko idziecie do przodu, dalej dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 WOW????? WTF???? Pionier ty wariat jestes, bez dwuch zdan, piwedz mi chlopie ty;lko jedno: z kad wiesz jak co ma wygladac (np w tych gasienicach?, z refek przeciez tak tego nie widac... albo jak radzisz sobie ze skala?? wszystkie trybka na oko dajesz? czy masz jakises plany w CADie :D ) twoj unizony sluga Hatred :D Pionier poznajmy sie, tez klce byc z dumny z tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 A dzisiaj Pionierek ma urodzinki wiecie o tym?? wszystkiego najlepszego!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Kliment wiemy na dole na forum jest napisane :) Jest specjalny watek do skladania zyczonek no ale nie zaszkodzi i tutaj pozyczyc koledze wszystko naj naj :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Super. Co tu mozna wiecej napisac... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Prosze Pioniera o odpowiedz na moje poprzednie pytanie :) a was chlopcy (i dziewczeta jesli jakies sa o podzilenie sie etchnikami tez :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 WOW????? WTF???? Pionier ty wariat jestes, bez dwuch zdan, piwedz mi chlopie ty;lko jedno: z kad wiesz jak co ma wygladac (np w tych gasienicach?, z refek przeciez tak tego nie widac... albo jak radzisz sobie ze skala?? wszystkie trybka na oko dajesz? czy masz jakises plany w CADie :D ) no z referek, to chyba oczywiste :) zanim zaczne modelowac obiekt to zbieram o nim ksiazki, zdjecia itp itd. niektorych elementow na planach nie ma, wtedy proporcje/skale robie na oko, tzn patrze na zdjecia i staram sie zrobic to tak samo... a sa plany czolgow w CADzie? :D to ja poprosze pare : ) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 ehh co tu duzo gadac, modele pierwsza klasa, co zreszta jest juz norma i nikogo to nie zaskakuje: ], czekam na jakies zlozenie do kupy tego, aaa jesczze mile by byl widziany jakis wrak czolgu,,, ooo to bylo by miodne i niestandardowe, kazdy wie ze umiesz wyklepac czolg, dla Ciebie kolejny czolg, ale zrob jakis wrak to bylo by cos, strzepy porozrywana stal,hmmm az sie rozmazylem: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 noo, mozecie mi wierzycz albo nie ale mialem ponownie problemy z kompem :(. Tym razem wymienilem plyte glowna oraz ram i na razie dziala ok, ba! nawet moja nowa nagrywarka przestala swirowac (myslalem ze bubel kupilem:P ). no ale do rzeczy niewielkiej bo nawet nie renderek ale chce pokazac ze robie dalej, nie wiem czy zdaze i czy w ogole ta praca wypali ale jade dalej :) KoMic, tam tego zobaczymy :* wip wiezy ktora powoli jest juz na wykonczeniu spoko, na renderkach bedzie ladniej wygladac :> pozdro Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jp Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Piękny i oszczędny model. Gratuluję. Chętnie bym przeczytał tutorial jak się takie cacko robi. Jak znajdziesz czas to machnij dla kolegów po fachu. Czołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 jp, wiesz .. nie uwazam zebym umial tyle zebym mogl uczyc innych co i jak robic skoro sam eekhmm jestem poczatkujacy i mlody : >, zreszta zobaczysz po moim 'making-of' sturmtigera ze tak wlasnie jest. wrzucam renderek: for fun: pozdro Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Piekny model.... A jakis bug jest chyba na tym kolko z boku na przodzie tam, no wiesz gdzie:P albo mi sie tak wydaje. Pracuj dalej, ja juz sie nie moge doczekac finalnego rendera:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 masakra, co tu kometowac jak tak zajebiscie wszystko wyglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 ehhh fajne to ;D ale ze Pionier dal siatke bez meczenia go o nia to az dziw bierze :D ale musze przyznac ze siateczka jest pierwsza klasa poprostu rewelka , oh, ah ,ih :D 3d sie i jedziesz dalej ZIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 no niemoge wyjsc z podziwu ;] RESPEKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 pięknie wykonany, pięknie pokazany, pięknie poprostu, brak słów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 No musze powiedzieć że jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Mozesz mi przyslac jakies swoje ladne zdjecie? Zrobie sobie oltarzyk. :D Super wyszlo. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 Piekny model.... A jakis bug jest chyba na tym kolko z boku na przodzie tam, no wiesz gdzie:P albo mi sie tak wydaje. nie wiem, mozesz zaznaczyc ? @Klicek - hehe siateczke wrzucilem bo myslalem ze nie bede renderowal w ten sam dzien ;P @ZiBi_PL, Vorek, AGmakonts, ________ - dzieki RA, hehe spoko wrzuce kiedys fotke na forum to sobie kazdy bedzie mogl porobic plakaty czy oltarzyki :D pozdro Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 niewiem czy to bug bo sie nieznam.... http://img74.imageshack.us/my.php?image=9625708vv.jpg... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 no wrzucaj to zdjecie panie to by sie nawet znalazlo miejsce u mnie na oltazyku zaraz obok zdjecia m.k ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 hehe to mow ze o lopate chodzi :), to nie bug, po prostu obiekt nie ma wygladzania. KLICEK, hehe pomyslimy :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 wariat :D (ma ktos ikonke na opadnieta szczene?) nom siateczka jest piekna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 całkiem przyzwoite hehe, zartowalem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 całkiem przyzwoite hehe, zartowalem;) niech to :/, musze wejsc bardziej w detal :D... ogolnie rzecz biorac glowna bryla czolgu jest skonczona, teraz powalcze z wymodelowaniem zimmeritu (to co teraz widac to oczywiscie nie jest to co chcialbym zeby bylo ;) ), jakies skrzynki tu i tam no i moze ... jakiesgo ludzika na wiezy posadze. Trawa w gasiorkach tez jest w planach... aha, to i owo trzeba wygladzic, poprawi sie. Hatred, dzieki pozdro Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 np Pionier 3, 50 sie nalezy co znowu wrzucasz niesmoothowana siatke na render zebysmy sie czepiali co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Jaw Dropper :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Pionier....jak mi wyslesz zdjecie do ołtarzyka to ci podrzuce mape bump zimmeritu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 kliment - bump mapa mu się nie nada, on to modeluje hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 *gleba* Eyyyyyyyyy... Podnies mnie ktos... albo nie - tak sobie poleze =P Pionier - ałsom! [nie podoba mi sie tylko boczna sciana wiezyczki :/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 modelować zimmerit!? Boże....ON jest zboczony!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 To jest jedna z takich prac które albo inspirują do dalszej pracy albo dołują, zależy od podejścia :) Robota przecudna, brak słów poprostu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Takich ludzi jak Pionier sie zamyka. :D joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 no coz ja biedny moge powiedziec? rewelka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 eeeeeeeeee yyyyyyyy [slinotok]............. ochy achy itp :P bardzo fajnie ale boczna scianka wiezyczki psuje troche klimacik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 może to cie zainteresuje http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=267870 jeśl idzie o render bo modele to pierwsza klasa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Ehh mialem nic juz nie pisac, bo po co sie powtarzac, ale jeszcze raz powiem: Modeling pierwsza klasa, widac ze starasz sie nie przesadzac z polygonami i chwala Ci za to :)... Robisz w miare oszczednie i dokladnie. Co do rendera, to troche lepiej sie prezentowaly te ustawienia na poprzednich modelach, chociaz tutaj tez ujdzie ;)... ps. Modeluj szybciej bo jeszcze tekstury zostaly :P ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Ile ma poligonów ten królewicz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 no coz ja biedny moge powiedziec? :) dzieki za pozytywne komentarze ! oczywiscie ta wieza juz zostala wygladzona, tak samo lopatka ;) jezeli ta praca kogos inspiruje to fajne :D hindus, szczerze mowiac to nie podoba mi sie ten render, nie w taka strone bede chcial popchac moj projekt...ale dzieki za linka, dobrze wiedziec jak sie ma konkurencja od czolgow ;) malefatal, dzieki! mysle jednak ze nie ma juz sensu na tym etapie zmieniac oswietlenie modelu, mysle ze do jego prezentacji wystarczy tak jak jest teraz. Tekstury?, kurcze jeszcze zimmerit, powyginac to i owo i moze ludzik na wiezy ... pozniej dopiero tekstury Matchias, nie pamietam dokladnie bo i tego nie sprawdzam ale mysle ze cos w granicach 420.000/450.000, sprawdze dokladnie i dam znac. pozdro i do nastepnego updatu ! Pionier...ek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 wrzucam podgladowo-kontrolny render zimmeritu z przodu czolgu. etap low-poly juz za nami, teraz czas na tzw Hi-Poly :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi