Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hi,

mam concept wykonany przez giorgione(ps. dzieki:))

i mam propozycje: jak ktos ma czas, umiejetnosci i ochote, azeby wykonal model(SAM!), a ja wykonam texture, czekam na chetnycha na gg, tlenie, mailu...

LOW POLY --> max 3000 tri z pistolem! , jak sie uda to wypale normal papke :P

concept_%20gen1.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wypalisz? a zrobisz do tego hi poly czy tez pasowalo zeby ci zrobic hi a ty wypalisz?

koncept jak na moje oko ok przynajmniej widac co jest gdzie jeno te rece troche dziwnie sie lacza z torsem ale to tam na poziomie modelowania sie dorobi

powodzenia!

Napisano
  • Autor

:), chodzi tylko o LOW POLY kolesia + pistol (ma w lapce) nie ma chetnych ?,,,bedziecie oczywiscie mogli wzocic do swojego portfolio...zachecilem :)?...nadal czekam,

Napisano
bedziecie oczywiscie mogli wzocic do swojego portfolio...zachecilem :)?

Stary do portfolio to sobie moge sam wymodelować, zmapować i otexturować - więc nie rób z siebie błazna. (z tego wynika że z tych 17 gier jakie zrobiłeś ;))) nie robiłeś nigdy postaci ?)

Pozdro.

Napisano

Rafal ale wesz sam to sobie mozesz, a tu masz bajerancki koncept, potem model sam sie oteksturuje i sam zrobi sobie normal mapy czy to nie brzmi zachecajaco? zastanow sie jeszcze raz :)

Napisano

Widze ze sie z kazdym postem robi coraz weselej. Tym razem sie dowiedzialem ze laskawie moge umiescic obiekt w portfolio, CHWALA CI ZA TO KURT!!

Napisano
  • Autor

Rafal- nie do gry nigdy postaci nie robilem, robie levele, budynki, nature, textury

Christian Noir Stein- nie wiem o co Ci chodzi, ale zapewnie znow chciales sobie glupio

zakpic.

Por@szek- o ile zrobisz model i dodasz, ze texture zrobilem ja.

Napisano

Ten typ to chyba z ToyStory się urwał... albo mi się tylko tak wydaje :)

"bedziecie oczywiscie mogli wzocic do swojego portfolio...zachecilem :)?" - dołączam się do wesołego

Napisano

Taka normal MAPKE moze zrobic nawet dziecko, jak masz odpowiedni soft ktory przekonwertuje bumpa mape na normala. Wiec tez mi eureka.

Napisano
  • Autor

Christian Noir Stein o tym nie wiedzial, i dlatego to napisalem, i dlaczego od razu muszisz mi dogryzac CO ?! takie chore zboczenie, czy na codzien jestes walniety.?

Napisano

Kurt, on wiedział. To się ironia nazywa. Poza tym to nie jest normalmapa z lowpoly tylko z bumpa. I jest beznadziejna.

Napisano

Ja bym tego offtopiciem nie nazwal, a raczej oswietlaniem drogi niewidomemu. Jezeli ktos zrozumie co napisalem to sie ciesze. jak nie, sorry ....

Napisano
  • Autor

yeyku, ja che tylko zeby ktos wymodelowal tego kolesia, o co wam wszytkim chodzi? nauczylem sie tego i owego z postu o metalu i teraz chcialem sobie potrenowac, a na modelowanie czasu nie mam , czy to takie dziwne? nie kapuje czemu wy sie tak podniecacie?

Napisano

Pewnie tym ze jezeli umiesz mapowac teksturowac i znasz sie na tych rzeczach powinienes wiedziec ze normal mape robi sie z modeli hi poly...(inaczej to by nie mialo sensu) :o|

Napisano

Masz bardzo fajne, abstrakcyjno-absurdalne poczucie humoru Kurt. Niezle sie usmialem.

Napisano

kurt--> daj kase to zobaczysz ile bedziesz mial chetnych do tego ludka:):)

a tak na serio to tys jest powazny!!!!:)(kurt)