kurt_hectic Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 hi, mam concept wykonany przez giorgione(ps. dzieki:)) i mam propozycje: jak ktos ma czas, umiejetnosci i ochote, azeby wykonal model(SAM!), a ja wykonam texture, czekam na chetnycha na gg, tlenie, mailu... LOW POLY --> max 3000 tri z pistolem! , jak sie uda to wypale normal papke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 wypalisz? a zrobisz do tego hi poly czy tez pasowalo zeby ci zrobic hi a ty wypalisz? koncept jak na moje oko ok przynajmniej widac co jest gdzie jeno te rece troche dziwnie sie lacza z torsem ale to tam na poziomie modelowania sie dorobi powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 :), chodzi tylko o LOW POLY kolesia + pistol (ma w lapce) nie ma chetnych ?,,,bedziecie oczywiscie mogli wzocic do swojego portfolio...zachecilem :)?...nadal czekam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 bedziecie oczywiscie mogli wzocic do swojego portfolio...zachecilem :)? Stary do portfolio to sobie moge sam wymodelować, zmapować i otexturować - więc nie rób z siebie błazna. (z tego wynika że z tych 17 gier jakie zrobiłeś ;))) nie robiłeś nigdy postaci ?) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Rafal ale wesz sam to sobie mozesz, a tu masz bajerancki koncept, potem model sam sie oteksturuje i sam zrobi sobie normal mapy czy to nie brzmi zachecajaco? zastanow sie jeszcze raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Taak normal mapy generowane z LOW POLY ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Widze ze sie z kazdym postem robi coraz weselej. Tym razem sie dowiedzialem ze laskawie moge umiescic obiekt w portfolio, CHWALA CI ZA TO KURT!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 Rafal- nie do gry nigdy postaci nie robilem, robie levele, budynki, nature, textury Christian Noir Stein- nie wiem o co Ci chodzi, ale zapewnie znow chciales sobie glupio zakpic. Por@szek- o ile zrobisz model i dodasz, ze texture zrobilem ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 http://3dtotal.com/home2/gallery/getgalleryitem.asp?id=1910 a to scpecjalnie dla Christian Noir Stein , ktory nie wie jak sie jara normal papka z low poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 THX ;) teraz jesteś moim GURU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Normal papka? Tak wygląda lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Ten typ to chyba z ToyStory się urwał... albo mi się tylko tak wydaje :) "bedziecie oczywiscie mogli wzocic do swojego portfolio...zachecilem :)?" - dołączam się do wesołego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Taka normal MAPKE moze zrobic nawet dziecko, jak masz odpowiedni soft ktory przekonwertuje bumpa mape na normala. Wiec tez mi eureka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 Christian Noir Stein o tym nie wiedzial, i dlatego to napisalem, i dlaczego od razu muszisz mi dogryzac CO ?! takie chore zboczenie, czy na codzien jestes walniety.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Kurt, on wiedział. To się ironia nazywa. Poza tym to nie jest normalmapa z lowpoly tylko z bumpa. I jest beznadziejna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 nie chce robić za moderatora ale chyba się offtopic zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 buahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Ja bym tego offtopiciem nie nazwal, a raczej oswietlaniem drogi niewidomemu. Jezeli ktos zrozumie co napisalem to sie ciesze. jak nie, sorry .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 yeyku, ja che tylko zeby ktos wymodelowal tego kolesia, o co wam wszytkim chodzi? nauczylem sie tego i owego z postu o metalu i teraz chcialem sobie potrenowac, a na modelowanie czasu nie mam , czy to takie dziwne? nie kapuje czemu wy sie tak podniecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Pewnie tym ze jezeli umiesz mapowac teksturowac i znasz sie na tych rzeczach powinienes wiedziec ze normal mape robi sie z modeli hi poly...(inaczej to by nie mialo sensu) :o| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Masz bardzo fajne, abstrakcyjno-absurdalne poczucie humoru Kurt. Niezle sie usmialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 kurt--> daj kase to zobaczysz ile bedziesz mial chetnych do tego ludka:):) a tak na serio to tys jest powazny!!!!:)(kurt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 ja che potrenowac texturki scfi tylko... chetny sie znalazl, za jakies 3+ tygonie wzoce full model, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi