bartonfink Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 To bedzie taki mały vip - ale wzucam go tutaj :) (coby A ndrzej mial wglad na postepy) Modele za robione na potrzeby projekciku "burzuazja" :) Pozdro Andrzej :) Do wykonania mam 4 etapy: 1.Model auta. 2.Teksturka auta 3.Model postaci 4.Tekstura postaci Do piatku w nocy powinno byc zrobbione (no moze bez teksturki postaci - ale postaram sie , a jak nie to w sobote bedzie ) ETAP 1 model autka kurt_hectic -> mozesz mi zrobic teksturke ;) (wzucisz sobie do portfolio :) ps. i nie bluzgac ze rendery - siatka jest pokazana :) i nrazie tak estetyczniej sie to prezentuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Jak na razie wygląda co najmniej cool :D Świetna robota :) Dołączysz do burżuazji? Mam nadzieję że tak, bo jestem wielkim fanem twoich modeli :D pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Wow.... thumbs UP! moge ci tyle powiedziec ze za sama siatke juz przeszles..... moge godnie odejsc w zapomnienie kiedy wy chlopaki spokojnie uciagniecie sami projekt!!! szitafaka! great!!!!! w czym robisz Barton? jaki prgram tak ladnie siatke wyswietla?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 burzuazja , super ze ten projekt sie rozrasta , 3mam qciuki!, i serio moge ?, z checia, jak tak, to zagadaj p.s pozdro dla kolosa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 hatred - > tak jak pisalem - to sa szybkie redery + Ftoon kurt_hectic-> zartowalem :) jak robie model to do konca :) doadam jeszcze ze model ma 1999 Trisow :) limit byl 2000 ciesze sie ze sie podoba :) pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Model jest swietny, nie wiem kto rysowal koncept, ale brawa dla niego, oraz model takze ekstra. Nie mam rzadnej uwagi. Swietne wykorzystanie kazdego poli. Zapowiada sie ciekawie, jak dawno tutaj niebylo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Poraszek jak to niewiesz kogo koncpet :) Runnera przeciez podpisane jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 ge godnie odejsc w zapomnienie kiedy wy chlopaki spokojnie uciagniecie sami projekt!!! ale Ty tez jestes wpisany w task liste, wiec sie nie wymigasz od zlecen ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Hatred dostał gwiazdki na cegetalku i już nie rozmawia z nami maluczkimi ;> barton_fink - świetne auto, bardzo dobry model. Będzie drive'able? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Rzeczywiście model rzuca na kolana ale... z tego co bym jeszcze w nim poprawił to zmienił bym kierunki dzielenia polygonów (nie wiem jak to się fachowo nazywa ale wybierasz zakładkę "Element" a tam w "Edit elements" przycisk "Turn" i szybko przestawiasz linie) gdyż widać na masce jej wklęśnięcia. Oczywiście nie odbierz tego, że uważam, że nie wiesz o tej funkcji ale napisałem o tym na wszelki wypadek dla tych co o niej nie wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 OT: eee Empeck piepszysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 zajefajne koncepty do burzuazji robi KREZEL, co nie barton, sam ze 2 modele robilem na ich podstawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 ETAP 2 -TX autka kurt_hectic-> zgadzam sie - całkiem lużne Tores -> nie przyuwazylem dzieks :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Nauczaj panie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 spoko chodz nadkola mogl bys podkreslic jakims niewiem ciemniejszym kolorem, tam zeby sie nie rdzawozlewal z all (tak jak w koncepcie na czarno albo ciemno przynajmniej) poza tym b fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Rox!!! :D Napisze coś więcej jak znajdę szczękę na podłodze ;) Super praca. btw. ten akurat koncept był Runera a nie Krężla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Jedno male ale (bo modelik jest spoko) dlaczego guma tez Ci zardzewiala?? Chodzi mi o opony. I daj wiekszego rendera jak mozesz z rzutu : przod lewa i tyl prawa. Bez siatki sam render. Keep it up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 buuu, a chialem texturke zrobic :(. moim zdaniem texturka ma gorszy poziom od modelu, on bym idealny po prostu, a textura no obniza poziom calosci. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 heh nom tu z Kurtem sie zgodze (co przeczy tezie ze co by nie robil/mowil to z zasady uwaza sie za zle ;) ), w porownaniu do modelu to texturka jest na gorszym poziomie :) (co nie znaczy ze zlym ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Chlopcy -> zgadzam sie z wami (tak szczerze ) :) Por@szek-> mysle ze to zaciek od karoseri (zobacz concept :) Pozdrawiam all :) w weekend model postaci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 Mimo wszystko, mimo conceptu upieram sie przy swoim, zaciek zaciekiem, ale on bedzie troche inaczej wygladal na kole szczegolnie. A po za tym to jest ewidentna rdza ktorej jeszcze nie spotkalem na rzadnej gumowej oponie. Zrobisz jak chcesz, ale ja uwazam to za blad logiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 nom a naszym niestety nieraz obowiazkiem logiczne bledy jest naprawiac :/ bo to my jestesmy u konca pipelinu (jest jeszcze CA ale co lepiej zeby nie odzycali modelu ktory juz zrobiony jest) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 Po bardzo dlugiej przerwie - wracam do tego watku - model postaci - Pcount 2196 tris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 Jeszcze concept :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 ufff... Jak zawsze świetnie, ja nie mam żadnej krytyki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Barton_fink robisz teraz dla burzuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 ziomuś -:) dziki lisek -> tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Barton jedz z texturka bo wprzeciwienstwie do samochodzika siatka tu nei robi furory :) ale i tak o niebo lepiej niz to co kiedys tu Kolos zapodal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoNe0 Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Jestem pod wrażeniem, będziemy mieli dobrych grafikow 3d ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 yup, Barton to skonczysz i jedziem z architekturka do demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi