himek Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 oj nie nie - bo kopytko mi tutaj sie wystukalo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 kolejny tragiczny, ciemny, 4 godzinny :/ render wypluty przez scanline ... chyba od nowego roku będe musiał przejść na vray'a bo scanline już zdecydowanie wymięka :( dla tych co mają ciemne monitory i nic nie widzą poza czarną plamą podpowiem że przybyły liczniki :) a żeby było śmieszniej nie ma na nich ani jednej textury ... wszystko wymodelowałem :) wiem .... wariat jestem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 nie szkoda poly ? :P piekna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 A tam wariat... świr!! ;P Na moim monitorze wyglada wszystko OK! :) No modelling bajera!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 aa tam swir.......szaleniec ;P kapitalnie to wyglada deska jest the best!! moglbys pokazac siateczke tej deseczki z twego samego ujecia co ostatni render master jestes!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 javor -> ale nakręcasz szczegółami... jest super, żadko się takie prace widzi... bomba, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Wow i jeszcze raz wow. Na polu modelowania autek osiagnales juz szczyt, moze teraz zrobisz cos innego :) Chetnie zobaczylbym twoje umiejetnosci w innej dziedzinie niz motoryzacja :) Bo nie wiem czy ma sens robic ktoregos z koleji autka po ktorym wszyskim szczena opada :) Trzeba sie rozwijac i pobawic sie w innych tematach do modelowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 moge sie do czegos przyczepic;)?? kontrolka po prawej z temp, fala po prawej jest krzywa :), a po za tym szacuneczek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Szkoda że rendery na razie takie brzydkie- bo model wygląda naprawdę bardzo fajnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 czlowieku jestes z marsa ?? popieram przedmowcow - model boskiiiiiiii - wiem ze sie powtarzam ale repsect :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 eax: itd. :D ale wypatrzyłeś :) naszczęście już poprawiłem ten rażący błąd :D Gotham: no byćmoże to był ostatni render scanlinem bo już mnie doprowadza do szału swoją prędkością :) .:qba:. : jeszcze się komp nie dymi więc spox :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Dżizas....na glowe upadl, tyle poly? stary...akurat nowey rok sie zaczyna to betka bedzie sie renderowac;) ale spoko jak lubisz ta honda w port.chyba stoi na ulicy;) spokxik, widz eze gustujesz w dosc szczegolowych autkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 O gościu :D:D pokażsiateczke teog wnętrza bez sm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 w końcu ferie a więc pora żeby dokończyć wreszcie ten model :) poniżej 3 rendery dla odświerzenia wątku (jednak nadal w scanlinie) wiem, wiem na ostatnim nie dużo widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 odświerzacz powietrza na lusterku roxx :P. czekam na przesadkę na innego renderera. możesz zdradzić z jakiego hdri korzystasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 bardzo badzo ładnie no już niemoge sie doczekac końca dobrze że masz ferie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Nie no ta "Beta" jest rewelka super zajefajna extra :) Ten "odswierzacz" powietrza na lusterku to oryginalny pomysl - gratuluje inwencji tworczej w tym kierunku :) ;P Deska rozdzielcza wyszla idealnie - jak wszysto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Auto super... Tło trochę gorzej:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 mentaller: nie korzystam z żadnego hdri :P to jakiś panoramiczny .jpg znalazłem kiedyś kilka takich darmowych (co widać po jego rozdzielczości :/ ) a teraz mały nietypowy update taka sobie kiepska i ciemna panorama wnętrza :P niestety zapomniałem wyrównać pochylonej kamery i jest troche krzywo bo ustawiałem to w pośpiechu przed wyjściem do kumpla :) ale jak ktoś ma ochote to niech sobie zerknie :) http://rapidshare.de/files/12191110/interior_pano_2.mov.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Ale bajer :D extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Luty 2006 Autor Share Napisano 5 Luty 2006 dawno już nic nie dawałem więc wklejam świeży render podglądowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 dokladnosc poplaca...brawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 javor dokladnie 11000 odslon :) model super!! kiedy konczysz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Javor: czy w tym samochodzie brakuje jeszcze jakiejkolwiek części?:) A co do samych renderów to wielkie wow, świetnie to wszystko wygląda (nawet z tym tłem), jak dorzucisz jakiś fajny krajobraz to będzie real:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 no jeszcze brakuje tylnych boczków (tapicerek), pasów bezpieczeństwa i wnętrzności świateł :P a skończyć mam zamiar w tym tygodniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Chlopie Ciebie chyba dokumentnie pogielo ;P hehe Zajefajny model!! Ale najbardziej rozbraja mnie odswierzacz powietrza na lusterku i zamek w drzwiach :D Ssssuper!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 ahh te światła :/ męczyłem przedni kierunkowskaz do 3 w nocy i wyszło tak jak widać na renderku. może nie jakoś super ale ze scanline'a już więcej nie wycisne :P pozatym niezły miałem z tym hardcore bo materiał jest tak nakombinowany że na renderku wygląda inaczej niż w material editorze więc każdą zmiane ustawień musiałem renderować :| nawet kolor jest inny na renderze niż w material editorze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 qrcze swiatla idealne!! ja tego nie moge jeszcze rozgrysc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 no bardzo ładne światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecikgti Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 No nieżle :) Wręcz Rewelka!!!a Poszukuje namiarów na DUŻE!!! blueprinty Hondy Civic 3d (92-95r) bo niestety na necie są ale takie tycie. Czy ktoś mógł by mi pomóc. Plis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 no to czas na tylne światełka :) mówcie co chcecie ale lepiej już się ich w scanlinie nie da zrobić :P no i w sumie model skończony :) jeszcze tylko myśle co by zrobić z tym nieciekawym otoczeniem - macie jakieś pomysły na szybką i ciekawą scenke ???? Ecikgti: zgłoś się do mnie na gg a napewno coś się znajdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Piękne, włożyłeś w ten model strasznie dużo pracy i efekty tego są widoczne w postaci pięknego i szczegółowego modelu, gratulacje Mam takie pytanko czy rendery finalne bedą w scanline?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 w scanlinie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 raczej tak - w scanlinie bo za dużo roboty żeby przerobić wszystkie materiały na vraya a efekt i tak byłby podobny :) więc ..... macie jakieś pomysły na scenke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 skromnie zaparkowany pod standardowym blokiem z wielkiej plyty? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 NO super wyszło :) A teraz pokaż jak zrobiłeś światła :) BUmp?? Na jeden klosz i drugi "czysty" na to?? Czy modelowane?? Co do scenki to ja widze ją lotnisku (wielki pas startowy) lub na jakimś wolnym dużym terenie. Chocią miło by było ją zobaczyć w podziemnym parkingu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecikgti Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Świetna praca. Ja to bym widział taką BMke na torze do driftingu (jazda bokiem...) z obłokami dymu z pod kół.......... lub na wystawie samochodów z dużą iloscią światełek dokoła.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 bokiem?? przeciez to juz klasyk(prawie, nie wiem kiedy sie produkcja skonczyla ale napewno niedlugo minie 25lat od wypuszczenia ostaniego modelu), ja mysle ze widzial bym ta beemke na autobanie, nie bedzie duzo roboty, a przeciez niemcy slyna wlasnie ze wspanialych autostrad, moze jakies charakterystyczne reklamy na wiadukcie ktore by wskazywaly na lata 80... i chyba utrzymal bym caly render w konwencji fotki z przed 25 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Widać, że wyciskasz ze Scanline'a siódme poty, jednak to cały czas jest Scanline :( Szkoda, że nie zacząłeś od samego początku przygotowywać go pod render w Brazilu/V-Rayu bo mimo mistrzowskiego modelingu finalne renderki lekko rażą prostotą... no ale co tu dużo mówić, modelik jest piękny a siatka to już ósmy cud świata :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi