weedlog Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Bez głębszych przesłań, co będę na siłę ideologię dorabiał :) Chcę zrobić jak najbardziej klimatyczny obrazek z ładnym światełkiem i w miarę moich możliwości ciekawym designem. Inwazja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archangelus Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Świetny klimat, pojazd kosmiczny pierwsza klasa, ciekaw jestem jak sobie poradzisz z "kosmitami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 Dzięks za pochwałę ;) A kto powiedział, że tu będą kosmici? :D To ludziska robią inwazję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Tytuł o ile wiem możesz zmienić samodzielnie edytując pierwszy post. praca podoba mi się, mam nadzieję że nie straci klimatu jak dodasz szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 Dzięki, takie proste a nie wpadłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 ladniutko, powodzenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 o kurcze dopeiro teraz popatrzylem ze to moga nie byc alieny tylko jacys ludzie wpojazdach z jednym kolem na srodku :D wow :) nei no jak narazie sie fajno zapowiada ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 pojazdy troche mi przypominaja motory z "the wonderfull days" ,swietny klimat, pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xjaca Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 praca zapowiada się lepiej niż ta z wcześniejszej bitwy, zobaczymy czy będzie lepsza po skończeniu ;) fajne kolorki, bardzo klimatycznie już na szkicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 heh, powoli to idzie :) koncepcik maszyny bojowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 A to pan kierowca tego cacka (choć raczej wiele go widać nie będzie ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 niezły klimat, jeśli utrzymasz prace w czarości to będzie fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 A to pan kierowca tego cacka (choć raczej wiele go widać nie będzie ;) ) widzę ze full pro masz podejście :D - robienie konceptów do rzeczy których nie będzie na ilustracji ;) heh. a co do pracy to jestem bardzo ciekaw ostatecznego efektu . kompozycja ,wstępne barwy i pomysł są naprawdę niezłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 czas na mały update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 te pojazdy, nie wiem dlaczego, strasznie mi sie podobaja:D:D mozesz zagladnac do mojej bitwy, robie cosik podobnego. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=18059 na 2d sie nie znam ale dizajn tych monowheel'ow jest przedni bede trzymal kciuki "bracie":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Hoho! zaczyna robić wrazenie , swietne, czekam na kolejne update'y!! Edit: Nie zapomnij o cieniach, rzucanych przez światło, pochodzace z tego spodka :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 piękne :) nad tym kurzem unoszącym się pod statkiem musisz jeszcze popracować ale poza tym cudeńko jak dla mnie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 wyglada jakby bylo juz skonczone, sliczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 jak juz wspominalem kolory ogromnie mi sie podobają, a i pomysł pierwsza klasa, czekam na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 albo m isie zdaje albo pracka straciła troche na klimacie. Moze spiacy jestem. Niewiem jutro sprawdze :P A tak serio chyba jednak troche gorzej ale jesli chodzi oszczegóy to powoli coraz lepiej. Zadbaj teraz o tło i kurz pod stateczkiem. Powinno być bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 full wypas - moge przyczepić sie tylko do dymu w tle ale bez jaj ;) naprawde przodowa robota dziwie się że tak mało twoich pracek widziałem :P powinieneś nas tu zasypywać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_skowron Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 czesc Weed, widze ze ostatnio zmieniles tematyke swoich prac... chyba wolalem u Ciebie klimaty fantasy. Praca dobra i fajne koncepty ale kolory mi nie pasuja... zbyt monochromatyczne to wszystko. Pojazd na pierwszym planie rulez! pozdrawiam skowron aka teha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 he he he ciekawe czy skończysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 Dzięki za wiarę we mnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 no masz pewnie że wierze w ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 No to czas na mały update. Termin zbliża się powoli acz nieubłaganie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 już na początku widać świetny warsztat...maszyna bojowa daje radę :) tylko wydaje mi się że może lepiej by wyglądała bez tego ucięcia na dole zycze powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Własnie sobie niechcący zapisałem wersję spłaszczoną i pomniejszoną na plik z warstwami... Nie wiem czy mi się chce to od nowa rysować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marluk Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 jak dużo zmniejszoną? rysuj na tym co masz, dasz radę;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Ale co to za akcja?! Pracka wymiata a Ty nie wiesz czy ją będziesz kończył? Jak coś sknociłes - popraw:) Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 No i się wziąłem w garść po utracie warstw i robię od nowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 brakuje mi tu tej Twojej słynnej fakturki ze speedów ;) bardzo fajna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Troszku za jasne światło z silników czy co to tam jest. Oprócz tego to wiadomo, co będe pisał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 ...... Odpowiedz mi weedlogu czy ta smuga światła to najważniejsza część obrazka?. Co się stało z designem pługo-kołowca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 W sumie nic nowego nie powiem - blask silnikow ( wygladajacych raczej jak reflektory ) jest zbyt jasny, za bardzo rzuca sie w oczy i troche przytlacza reszte. Troche slabo zdefiniowana relacja miedzy statkiem i miastem - cierpi na tym poczucie skali calosci. Poza tym brakuje moim zdaniem wiecej tych pojazdow - ktorych design swoja droga jest calkiem ciekawy - moze dodaj ich troche na - nazwijmy to - miedzyplanach. Na razie masz 2 - jeden blisko drugi daleko :) Kolorystyka zimna - przydaloby sie troche cieplejszych akcentow - pomoglyby uwypuklic niektore rzeczy. Ogolnie fajny pomysl - dobrze zrealizowany moglby niezle namieszac :) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Ok, to ostatni update na jakiś czas. Muszę na to spojrzeć "świeżym okiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 fajnie że dodałeś te rdzawe kolorki na pierwszym planie...dały dużo przestrzeni...bardzo fajnie...dobrze ze zrezygnowałeś z ucięcia od dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 świetne! pytanie mam jedno, co sądzisz o dodaniu "delikatnej mgły" na statek? żeby wydawał się bardziej odległy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 A gdzie ten massive attack? :) Niefajnie wyglada Sharpen i drobny detal w kazdym centymetrze obrazu. Jakbys nie rozumial techniki, ktora nasladujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 A jaką naśladuję? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 wszystko fajnie tylko beznadziejnie wyszedl piach podrywany przez te maszynki, zlewa sie z tymi maszynkami z tylu.... mam nadzieje ze po nominacjach i koncu bitwy za krety sie zabierzesz ;P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 No ogólnie jest trochę problemów z przestrzenią. Chyba kadr trochę zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 chyba rozszerzenie dobrze zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 faktycznie, kadr troszke w praawo mozna poszerzyc, sama praca bardzo klimatyczna i mila dla oka.powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Zmieniłem kadr, taki już pewnie zostanie. Czas na dopracowanie bo termin się zbilża a jeszcze druga pracka czeka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Gra swiatel jest swietna.jedna z najlepszych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 swietne lepsze od tamtej :P, popraw tlko plomien z silnika bo przy takiej predkosci a jak mysle ona duza jest, nie byl by taki pofaloany tylko prosciutki i moze przy wyloacie zrob go niebieskawego, i radzil bym bruzdy na ziemi zrobic tez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jp Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Bardzo fajny klimacik. Ładne kolorki i ujęcie. Gorzej z detalami... Prewiev robi lepsze wrażenie od full_res. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 niestety czasu brakło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi