Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bez głębszych przesłań, co będę na siłę ideologię dorabiał :)

Chcę zrobić jak najbardziej klimatyczny obrazek z ładnym światełkiem i w miarę moich możliwości ciekawym designem.

Inwazja...

invasion01.jpg

invasion01.jpg

• Odpowiedzi 48
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tytuł o ile wiem możesz zmienić samodzielnie edytując pierwszy post.

praca podoba mi się, mam nadzieję że nie straci klimatu jak dodasz szczegóły.

Napisano

o kurcze dopeiro teraz popatrzylem ze to moga nie byc alieny tylko jacys ludzie wpojazdach z jednym kolem na srodku :D wow :) nei no jak narazie sie fajno zapowiada ;D

Napisano

praca zapowiada się lepiej niż ta z wcześniejszej bitwy, zobaczymy czy będzie lepsza po skończeniu ;)

fajne kolorki, bardzo klimatycznie już na szkicu

Napisano
A to pan kierowca tego cacka (choć raczej wiele go widać nie będzie ;) )

soldier01.jpg

widzę ze full pro masz podejście :D - robienie konceptów do rzeczy których nie będzie na ilustracji ;) heh.

a co do pracy to jestem bardzo ciekaw ostatecznego efektu . kompozycja ,wstępne barwy i pomysł są naprawdę niezłe :)

Napisano

albo m isie zdaje albo pracka straciła troche na klimacie. Moze spiacy jestem. Niewiem jutro sprawdze :P A tak serio chyba jednak troche gorzej ale jesli chodzi oszczegóy to powoli coraz lepiej. Zadbaj teraz o tło i kurz pod stateczkiem. Powinno być bardzo dobrze

Napisano

full wypas - moge przyczepić sie tylko do dymu w tle ale bez jaj ;) naprawde przodowa robota dziwie się że tak mało twoich pracek widziałem :P powinieneś nas tu zasypywać :]

Napisano

czesc Weed, widze ze ostatnio zmieniles tematyke swoich prac... chyba wolalem u Ciebie klimaty fantasy. Praca dobra i fajne koncepty ale kolory mi nie pasuja... zbyt monochromatyczne to wszystko. Pojazd na pierwszym planie rulez!

pozdrawiam

skowron aka teha

Napisano

już na początku widać świetny warsztat...maszyna bojowa daje radę :)

tylko wydaje mi się że może lepiej by wyglądała bez tego ucięcia na dole

zycze powodzenia i pozdrawiam

Napisano

W sumie nic nowego nie powiem - blask silnikow ( wygladajacych raczej jak reflektory ) jest zbyt jasny, za bardzo rzuca sie w oczy i troche przytlacza reszte. Troche slabo zdefiniowana relacja miedzy statkiem i miastem - cierpi na tym poczucie skali calosci. Poza tym brakuje moim zdaniem wiecej tych pojazdow - ktorych design swoja droga jest calkiem ciekawy - moze dodaj ich troche na - nazwijmy to - miedzyplanach. Na razie masz 2 - jeden blisko drugi daleko :) Kolorystyka zimna - przydaloby sie troche cieplejszych akcentow - pomoglyby uwypuklic niektore rzeczy.

Ogolnie fajny pomysl - dobrze zrealizowany moglby niezle namieszac :)

Powodzenia.

Napisano

fajnie że dodałeś te rdzawe kolorki na pierwszym planie...dały dużo przestrzeni...bardzo fajnie...dobrze ze zrezygnowałeś z ucięcia od dołu

Napisano

wszystko fajnie tylko beznadziejnie wyszedl piach podrywany przez te maszynki, zlewa sie z tymi maszynkami z tylu.... mam nadzieje ze po nominacjach i koncu bitwy za krety sie zabierzesz ;P

Pozdrawiam

Napisano

swietne lepsze od tamtej :P, popraw tlko plomien z silnika bo przy takiej predkosci a jak mysle ona duza jest, nie byl by taki pofaloany tylko prosciutki i moze przy wyloacie zrob go niebieskawego, i radzil bym bruzdy na ziemi zrobic tez :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności