polka dot Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 ooo zajebiscei wlasnie takich reeferek swiatla mi brakowalo :* zrob mi jeszcze kilka screnow :D:D brawo pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 jak narazie trzymasz poziom - 5/5 :] zobaczymy jak to będzie dalej przy renderze itd - siatka na wlocie to alpha czy modelowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 no i pojechane z tymi światłami...damn :P, ktoś tu strasznie podniósł poprzeczkę. To coś dziurkowane na masce..displace czy modelowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 no piękne światła a to coś na masce jest modelowane ja to wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Jak zrobisz ladny lakierek, to bede zmuszony zmienic tapetke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 siatka modelowana tak jak napisal mrkrzysiek;) dziekuje za komentarze ;) biore sie do roboty bo dzis mam dzien wolny i jutro :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos18 Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 witam. swiatelka wygladaja miodnie :) siateczka (grill) tez niczego sobie. az sie nie chce wierzyc ze swiatla sa zrobione w poly a nie nurbsach. tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seed Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Ale cacko :) Ucze sie modelowania żeby kiedyś zrobić coś tak fajnego (narazie zrobiłem krzywą gitarę :D). QBA gratulacje i powodzenia w dalszej pracy - nie moge się doczekać efektu końcowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 do konca jeszcze baaaardzo daleko ... hmm i teraz sie zastanawiam kto powiedzial ze lusterko jest najgorsza rzecza w samochodzie do zrobienia ? bo ..... mial racje :D pozdrawiam , mecze lusterko :) i dzieki za komentsy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 ech... wypas, kiedy ja tak będę modelował... ;] No i nie świruj mnie tu że to jeden z pierwszych samochodów, i tak nie uwierzę ;D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 no 4 albo 5-ty i to wogole 5ta rzecz ktora robie w maxie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Mówiłem- tak czy siak nie wierzę ;D Nie no ale tak serio to gratulacje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 a co w tym dziwnego ja w max’e zrobiłem 5 samochodów i tylko 2 w poly Ferrari (pierwsza rzecz jaka zrobiłem tą techniką) i Lexusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Nic takiego. :/ Po prostu pojazd podoba mi się i dziwi mnie, że osiągnął taki poziom po piątym modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 No... Zgadzam się z Kr3tz 02... Mówiłem, że wygląda to tak, jakby był naprawede dobry i zajmował się tym od dłuższego czasu. Hehe... Czekam na kolejny renderek... Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 to taki test, 1 raz dotknelem v-raya, na renderowaniu wogole sie nie znam, mrkrzysiek dzieki za pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Oddal troche kamere. Zeby bylo widac conajmniej cala maske. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 wiecej pokaz wiecej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 moze ktos ma jakies lepsze mapy hdri ? np bridge color. bo posiadam tylko wersje mono ito moja jedyna makpa , wspomozcie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Zbyt duzy kontrast kolorow w fallofie w slocie diff. Te odbicia zbluruj troche. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 :) chetnie pomoge http://www.3dvalley.com/phplinks/index.php?PID=59 tutajmasz pare stron posiadajacych czestodarmowe apy HDRI, szczegolnie polecam http://www.hdrimaps.com/ ktora w dziale dwnload ma naprawde dwie fajne mapki do sciagniecia ^^'. Mam nadzieje ze na cos sie przydadza:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 a ja dalej testuje ... konras, dzieki na pewno sobie cos wybiore pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 naprawdę ładny modeling, czysto i schludnie, tak jak lubię :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Noooo... i to jest lakier... jeszcze kilka szlifow i bedzie gitara. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EWP Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 No no, przód pikny jest, modelowanie już samo w sobie robi z tego coś. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 cos mi sie zdaje ze bedzie kolejna zlota....a tak na serio...to pieknie to wymodelowales...i hdri ladnie pasuje do koloru auta...ten odbijajcy sie pomarancz bardzo wzmacnia walory calego projektu:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 miwt, poczekajmy az skonczy ;), ale na razie ostro jedzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 wierzyć sie niechce żę to twoje początki w maxie ;) tak trzymaj ziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 dzieki wielkie wszystkim za komentarze :) naprawdę ładny modeling, czysto i schludnie, tak jak lubię :) slyszac takie pochwaly, serce mi szybciej bije :D cos mi sie zdaje ze bedzie kolejna zlota nie zartuj sobie ;) moj poziom jest jeszcze za slaby :) miwt, poczekajmy az skonczy ;), ale na razie ostro jedzie ;) wczoraj jechalem pol dnia z tym lakierem i dzis jak wstalem to mi leb pęka :) ale trzeba grzac dalej :D wierzyć sie niechce żę to twoje początki w maxie ;) tak trzymaj ziom. :* :) Kolejny update bedzie .... jak wykombinuje cos ciekawego ;) Pozdrawiam edit: troche rozjasnilem i juz mam mętlik ktory lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 jasny zielony prosze :] acha i tnij te szyby bo będąlepsze renderki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 e tam wszytko jest mozliwe...tym bardziej ze ten model wyjatkowo wymiata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos18 Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 zdecydowanie najlepszy jest ostatni render. w poprzednich (ciemniejszych) gina detale, a szkoda je ukrywac. moim zdaniem najlepszy bedzie jasny kolorek albo ten ostatni (szary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 To co ci mowilem na gg: ustaw juz scene tak jak bedzie w finale. Bo teraz testujesz z tymczasowym planem, ktory sie brzydko odbija itp. itd. :) Wszystko ustaw, potem testuj lakier. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 koncowa scena na razie jest tajemnica :> nie bedzie to render studyjny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Budzi respekt :). Jak narazie bardzo ladnie, podoba mi sie :). Keep it up! [ja nawet nie mam czasu dokonczyc Skyline'a :(((((]. Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Knysha dzieki wielkie ;) męcze bok teraz i jakos nie wychodzi na razie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Jest poprostu wyje..... :) Dobre wykonanie, cudowne autko itd. POZDRAWIAM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Po prostu SUUU(...)UUUPER :D :D :D Masz talent chłopie ;D Czekam z niecierpliwością na kolejne update'y ;> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 bardzo dobre ujecie kamery z przodu ..bravo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 dzisiaj juz chyba bez updatow bo bawie sie w blacharza :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 już się nie moge doczekać jak wrzucisz render z gotowymi SZYBAMI narazie bomba wygląda super.... POzdrawiam i Powodzenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 :)Autko prezentuje się wyśmienicie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 widze ze masz konkurenta na forum, jak narazie Twoj lepszy :) Ale dopracuj ramy w okolicach szyb bocznych bo tam niektore rzeczy tak dziwnie sie zaokraglaja, przod rewelacyjny. pozdrowka (mitsubishi rulez) jeszcze maly tips rob wieksze odstepy miedzy elementami, bo sa za ciasne, a potem bedzie ciezko to poprawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 dzieki chlopaki kingwins - co do odstepow to tez to zauwazylem i jest juz poprawione dawno :) a testy lakieru robilem na starym modelu jeszcze :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 dawaj rendery :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 co to tym sądzicie ? testy na starym modelu bo nie chce mi sie na nowym wszystkiego ustawiac ;) takze szyba jeszcze jest scalona do dachu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Hmmm, nie wiem, teraz to mi ten render wyglada na czarnobialy ^^', o wiele bardziej mi sie podobal ten ktory zacytowal Knysha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 zabieram się za moją pierwszą porzadna felge , trzymajcie kciuki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 moja pierwsza felga, 2h modelingu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi