pit17 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Zapowiada sie fajne autko ostatnio dosc duzo tego typu modeli na forum chyba powinienem sie sam wziac za zrobienie jakiegos hmm moze aston martin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 no i tyl prawie skonczony, mysle ze wiekszych bledow nie ma :) jak sa - wymieniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 hmmm... chyba jakiś błąd bo nie ładuje się obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 yeh , tyle osób odwiedziło ten wątek , że to aż głoopio było by nic nie namaziać na tej ścianie :P . Modelik fajowy. W ogole w Polsce robi sie fajne modeliki. Radzą sobie Rodacy , tak :). Dawaj dalej Qbo , Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 imageshack nawalil chyba ;) ten link juz dziala nie patrzcie na dol zderzaka bo dopiero "tworze" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 jest dobrze czekam na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 wyglada to w miare jakos ? bo to z glowy , jak widzicie jakies bledy to wymieniac nie wstydzic sie, bardzo mi pomozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 ja tu żadnych błędów nie widzę jest pięknie więc jedziesz dalej z autem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Ale to super wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 ten co nie nie umie :o - napiszesz mi jeszcze raz na gg takie głupoty i pojade do Ciebie i nastrzelam ;) Extra ziom - tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 ładniutki dbasz o szczegoły oby tak dalej..... ale czemu nie evo XIX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 lol , bo akurat taki model wybralem ok rok temu i dlatego nie evo IX ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 tym razem nie zalowalem Wam jakosci ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Pięknie nawet te śrubki ładnie wyszły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 nie ma srubek :D musze znaleźć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Ja się nie znam. Piękne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Dla mnie rewelacja, pokaż siateczke , dużo ci jeszcze zostało modelingu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Superowo. Jak nadasz grubość blachom, to będę wniebowzięty. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 dużo ci jeszcze zostało modelingu ?? - próg - tylne swiatelko - lusterka - wydech (i dziura w zderzaku na wydech) - intercooler + wiatrak - znaczki klamki duperelki - kierunkowskazy - szyby boczne - wycieraczki - poprawka tylnego spojlera - antenka na dachu :) - hamulce, resory itd czyli to co widoczne - jezeli starczy mi sił to zrobie wnetrze , jezeli nie zrobie malo szczegolowe wnetrze zeby tylko zapelnic pustke Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 nie zrobiłes antenki ??? niedobry chłopczyk :PPPP. na dachu wyskoczyły ci jakieś babole, ale chciabym przyjzeć sie z bliska tym okolicom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 cienie mialy za maly subdivs :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Ladnie, bardzo ladnie ^_^. Mam nadzieje ze pozostanie tak ladnie gdy juz szczelinom nadasz glebokosc... bo czasami to denerwuje jak tam sie potem pojawiaja takie niemile zaciemnienia ^^', badz tez niezgadzaja sie krzywizny itd... ^^', ale jak widze z "okragloscia" tylniego nadkola mimo rowka sobie poradziles wiec i z reszta tez dasz sobie rade jak chodzi o szczelinki :) (chociarz nie przecze ze jakis widok bardziej z "profilu" by sie przydal :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 nadkola są praktycznie idealnie okrądłe, szczelinki juz prawie skonczone i nie ma niespodzianek typu "bugi" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 spojler byl zly a nic nie powiedzieliscie :P robilem od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 .:qba:. ty widzisz błędy nawet tam gdzie ich niema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 ktos chciał siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 no w końcu się doczekałem tej siatki ładnie ci wyszła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Ładna siateczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 antekna + szyby + niektóre rowki + poprawki zrobione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 jedziesz dalej .:qba:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Ja pier.... Kiedy ja zacznę tak modelować:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Nie jestem pewien, ale chyba masz maly blad na srodku tylnych drzwi... ale po za tym wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 where where where :D w koncu jakis konkret zaznacz mi fragment na renderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Zapomniałes o wlewiku :). Kr3tz, te dzwi są idealne zobacz -->http://www.vipimports.com/images/carsforsale/Evolution/008.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 wlewik bedzie jak beda rowki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 tjaa fakt myslalem ze za ostro tam jest... ale teraz znalazlem cos innego w tym samym miejscu- na modelu chamfer (czy jak to nazwac) na koncu zagina sie w dol a wg obrazka ktory dales powinno isc prosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 no dokładnie tak jak mówi Kr3tz, to zagięcie idące z nadkola na tylne drzwi powinno być proste, a u ciebie na końcu zagina się dość mocno do dołu i obrazek poglądowy :P [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 tak, wiem juz poprawione po tym jak to napisal Kr3tz :) tylko zapomnialem napisac dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 taka moja mała odskocznia, nie moge sie jakos zabrac za próg :D ale dzis go skoncze, potem dorobie zacisk i biore sie za tylnie swiatlo pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 qba to jest poly??:| 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 jak najbardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 extra jak narazie - jesli to poly - a wiem ze to poly ;) to gratulacje tymbardziej za chęci i wykonanie :) dawaj dalej i klikaj ten f9 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Myślałem, że już pokażesz z tym zaciskiem ale dawaj dalej nie obijaj się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 http://img218.imageshack.us/img218/9602/render0405200622wf.jpg macie wieksza rozdzialke, to dla krytyków ;) ps "dawaj dalej i klikaj ten f9 xD" to wtedy juz nic do konca zycia nie zrobie w maxie jak bede klikac F9 xD [+] "Myślałem, że już pokażesz z tym zaciskiem ale dawaj dalej nie obijaj się :D" wczoraj probowalem cos wykombinowac o 2 w nocy ale nie wychodzilo i wywaliłem zacisk :D została sama tarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 no ale wciskałes ten f9 na który wczesniej no wiesz xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 nie nabijaj w moim temacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 no wiec emm... pierw pewnie wymodelowales tarcze ladnie, dales champfery tu i tam, potem pewnie dales colapse i potraktowales to booleanem? ^^' bo to tak na zdrowy rozsadzek nie daloby sie inaczej chyba :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Oj dałoby się i satysfakcja większa. :) Tarcza oczywiście super. Po co ja to piszę wogóle... :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Witam!! tak jak RA pisze mozna i wieksza satysfakcja by byla ale w sumie nie byloby tak ciezko jak sie wydaje :) ps. ladnie ladnie jak zawsze..... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 no wiec emm... pierw pewnie wymodelowales tarcze ladnie, dales champfery tu i tam, potem pewnie dales colapse i potraktowales to booleanem? ^^' bo to tak na zdrowy rozsadzek nie daloby sie inaczej chyba :p nie lubie uzywac booleana, wiec nie mam zdrowego rozsadku ^^ moze siatka nie pierwsza klasa, ale priorytetem była duza wydajnosc siatki i mala ilosc poly ( przy MSx2 - 6222 poly ) , a zalozylem na poczatku ze taka siatka nie ma prawa psuc modelu i tak zostało. Pozdrawiam i dziękuje wszystkim komentującym, wierzącym i niewierzącym ;) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi