Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zapowiada sie fajne autko

ostatnio dosc duzo tego typu modeli na forum

chyba powinienem sie sam wziac za zrobienie jakiegos

hmm

moze aston martin?

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 56,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm... chyba jakiś błąd bo nie ładuje się obrazek

Napisano

yeh , tyle osób odwiedziło ten wątek , że to aż głoopio było by nic nie namaziać na tej ścianie :P .

Modelik fajowy. W ogole w Polsce robi sie fajne modeliki. Radzą sobie Rodacy , tak :).

Dawaj dalej Qbo , Kuba.

Napisano
  • Autor

wyglada to w miare jakos ? bo to z glowy , jak widzicie jakies bledy to wymieniac nie wstydzic sie, bardzo mi pomozecie

7sa9xw2qybrulof5.jpg

Napisano

ten co nie nie umie :o - napiszesz mi jeszcze raz na gg takie głupoty i pojade do Ciebie i nastrzelam ;)

Extra ziom - tak trzymaj.

Napisano

ładniutki dbasz o szczegoły oby tak dalej..... ale czemu nie evo XIX

Napisano

Superowo. Jak nadasz grubość blachom, to będę wniebowzięty. :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor
dużo ci jeszcze zostało modelingu ??

- próg

- tylne swiatelko

- lusterka

- wydech (i dziura w zderzaku na wydech)

- intercooler + wiatrak

- znaczki klamki duperelki

- kierunkowskazy

- szyby boczne

- wycieraczki

- poprawka tylnego spojlera

- antenka na dachu :)

- hamulce, resory itd czyli to co widoczne

- jezeli starczy mi sił to zrobie wnetrze , jezeli nie zrobie malo szczegolowe wnetrze zeby tylko zapelnic pustke

Pozdro

Napisano

nie zrobiłes antenki ??? niedobry chłopczyk :PPPP.

na dachu wyskoczyły ci jakieś babole, ale chciabym przyjzeć sie z bliska tym okolicom.

Napisano

Ladnie, bardzo ladnie ^_^. Mam nadzieje ze pozostanie tak ladnie gdy juz szczelinom nadasz glebokosc... bo czasami to denerwuje jak tam sie potem pojawiaja takie niemile zaciemnienia ^^', badz tez niezgadzaja sie krzywizny itd... ^^', ale jak widze z "okragloscia" tylniego nadkola mimo rowka sobie poradziles wiec i z reszta tez dasz sobie rade jak chodzi o szczelinki :) (chociarz nie przecze ze jakis widok bardziej z "profilu" by sie przydal :))

Napisano

Nie jestem pewien, ale chyba masz maly blad na srodku tylnych drzwi... ale po za tym wypas :)

Napisano

tjaa fakt myslalem ze za ostro tam jest... ale teraz znalazlem cos innego w tym samym miejscu- na modelu chamfer (czy jak to nazwac) na koncu zagina sie w dol a wg obrazka ktory dales powinno isc prosto

Napisano

no dokładnie tak jak mówi Kr3tz, to zagięcie idące z nadkola na tylne drzwi powinno być proste, a u ciebie na końcu zagina się dość mocno do dołu

i obrazek poglądowy :P

[/url]render0205200628pr5go.jpg

Napisano
  • Autor

render040520060sj.jpg

taka moja mała odskocznia, nie moge sie jakos zabrac za próg :D ale dzis go skoncze, potem dorobie zacisk i biore sie za tylnie swiatlo

pzdr

Napisano

extra jak narazie - jesli to poly - a wiem ze to poly ;) to gratulacje tymbardziej za chęci i wykonanie :) dawaj dalej i klikaj ten f9 xD

Napisano
  • Autor

http://img218.imageshack.us/img218/9602/render0405200622wf.jpg

macie wieksza rozdzialke, to dla krytyków ;)

ps "dawaj dalej i klikaj ten f9 xD" to wtedy juz nic do konca zycia nie zrobie w maxie jak bede klikac F9 xD

[+]

"Myślałem, że już pokażesz z tym zaciskiem ale dawaj dalej nie obijaj się :D"

wczoraj probowalem cos wykombinowac o 2 w nocy ale nie wychodzilo i wywaliłem zacisk :D została sama tarcza

Napisano

no wiec emm... pierw pewnie wymodelowales tarcze ladnie, dales champfery tu i tam, potem pewnie dales colapse i potraktowales to booleanem? ^^' bo to tak na zdrowy rozsadzek nie daloby sie inaczej chyba :p

Napisano

Oj dałoby się i satysfakcja większa. :)

Tarcza oczywiście super. Po co ja to piszę wogóle... :]

pozdrawiam

Napisano

Witam!!

tak jak RA pisze mozna i wieksza satysfakcja by byla ale w sumie nie byloby tak ciezko jak sie wydaje :)

ps. ladnie ladnie jak zawsze.....

pozdro

Napisano
  • Autor
no wiec emm... pierw pewnie wymodelowales tarcze ladnie, dales champfery tu i tam, potem pewnie dales colapse i potraktowales to booleanem? ^^' bo to tak na zdrowy rozsadzek nie daloby sie inaczej chyba :p

nie lubie uzywac booleana, wiec nie mam zdrowego rozsadku ^^

render0405200632dy.jpg

moze siatka nie pierwsza klasa, ale priorytetem była duza wydajnosc siatki i mala ilosc poly ( przy MSx2 - 6222 poly ) , a zalozylem na poczatku ze taka siatka nie ma prawa psuc modelu i tak zostało.

Pozdrawiam i dziękuje wszystkim komentującym, wierzącym i niewierzącym ;) !