Napisano 23 Kwiecień 200618 l Zapowiada sie fajne autko ostatnio dosc duzo tego typu modeli na forum chyba powinienem sie sam wziac za zrobienie jakiegos hmm moze aston martin?
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor no i tyl prawie skonczony, mysle ze wiekszych bledow nie ma :) jak sa - wymieniajcie
Napisano 26 Kwiecień 200618 l yeh , tyle osób odwiedziło ten wątek , że to aż głoopio było by nic nie namaziać na tej ścianie :P . Modelik fajowy. W ogole w Polsce robi sie fajne modeliki. Radzą sobie Rodacy , tak :). Dawaj dalej Qbo , Kuba.
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Autor imageshack nawalil chyba ;) ten link juz dziala nie patrzcie na dol zderzaka bo dopiero "tworze" pozdro
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Autor wyglada to w miare jakos ? bo to z glowy , jak widzicie jakies bledy to wymieniac nie wstydzic sie, bardzo mi pomozecie
Napisano 27 Kwiecień 200618 l ja tu żadnych błędów nie widzę jest pięknie więc jedziesz dalej z autem :D
Napisano 27 Kwiecień 200618 l ten co nie nie umie :o - napiszesz mi jeszcze raz na gg takie głupoty i pojade do Ciebie i nastrzelam ;) Extra ziom - tak trzymaj.
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Autor lol , bo akurat taki model wybralem ok rok temu i dlatego nie evo IX ;]
Napisano 1 Maj 200618 l Autor dużo ci jeszcze zostało modelingu ?? - próg - tylne swiatelko - lusterka - wydech (i dziura w zderzaku na wydech) - intercooler + wiatrak - znaczki klamki duperelki - kierunkowskazy - szyby boczne - wycieraczki - poprawka tylnego spojlera - antenka na dachu :) - hamulce, resory itd czyli to co widoczne - jezeli starczy mi sił to zrobie wnetrze , jezeli nie zrobie malo szczegolowe wnetrze zeby tylko zapelnic pustke Pozdro
Napisano 1 Maj 200618 l nie zrobiłes antenki ??? niedobry chłopczyk :PPPP. na dachu wyskoczyły ci jakieś babole, ale chciabym przyjzeć sie z bliska tym okolicom.
Napisano 1 Maj 200618 l Ladnie, bardzo ladnie ^_^. Mam nadzieje ze pozostanie tak ladnie gdy juz szczelinom nadasz glebokosc... bo czasami to denerwuje jak tam sie potem pojawiaja takie niemile zaciemnienia ^^', badz tez niezgadzaja sie krzywizny itd... ^^', ale jak widze z "okragloscia" tylniego nadkola mimo rowka sobie poradziles wiec i z reszta tez dasz sobie rade jak chodzi o szczelinki :) (chociarz nie przecze ze jakis widok bardziej z "profilu" by sie przydal :))
Napisano 1 Maj 200618 l Autor nadkola są praktycznie idealnie okrądłe, szczelinki juz prawie skonczone i nie ma niespodzianek typu "bugi" ;)
Napisano 2 Maj 200618 l Nie jestem pewien, ale chyba masz maly blad na srodku tylnych drzwi... ale po za tym wypas :)
Napisano 2 Maj 200618 l Autor where where where :D w koncu jakis konkret zaznacz mi fragment na renderze
Napisano 2 Maj 200618 l Zapomniałes o wlewiku :). Kr3tz, te dzwi są idealne zobacz -->http://www.vipimports.com/images/carsforsale/Evolution/008.jpg
Napisano 2 Maj 200618 l tjaa fakt myslalem ze za ostro tam jest... ale teraz znalazlem cos innego w tym samym miejscu- na modelu chamfer (czy jak to nazwac) na koncu zagina sie w dol a wg obrazka ktory dales powinno isc prosto
Napisano 3 Maj 200618 l no dokładnie tak jak mówi Kr3tz, to zagięcie idące z nadkola na tylne drzwi powinno być proste, a u ciebie na końcu zagina się dość mocno do dołu i obrazek poglądowy :P [/url]
Napisano 3 Maj 200618 l Autor tak, wiem juz poprawione po tym jak to napisal Kr3tz :) tylko zapomnialem napisac dzięki
Napisano 4 Maj 200618 l Autor taka moja mała odskocznia, nie moge sie jakos zabrac za próg :D ale dzis go skoncze, potem dorobie zacisk i biore sie za tylnie swiatlo pzdr
Napisano 4 Maj 200618 l extra jak narazie - jesli to poly - a wiem ze to poly ;) to gratulacje tymbardziej za chęci i wykonanie :) dawaj dalej i klikaj ten f9 xD
Napisano 4 Maj 200618 l Autor http://img218.imageshack.us/img218/9602/render0405200622wf.jpg macie wieksza rozdzialke, to dla krytyków ;) ps "dawaj dalej i klikaj ten f9 xD" to wtedy juz nic do konca zycia nie zrobie w maxie jak bede klikac F9 xD [+] "Myślałem, że już pokażesz z tym zaciskiem ale dawaj dalej nie obijaj się :D" wczoraj probowalem cos wykombinowac o 2 w nocy ale nie wychodzilo i wywaliłem zacisk :D została sama tarcza
Napisano 4 Maj 200618 l no wiec emm... pierw pewnie wymodelowales tarcze ladnie, dales champfery tu i tam, potem pewnie dales colapse i potraktowales to booleanem? ^^' bo to tak na zdrowy rozsadzek nie daloby sie inaczej chyba :p
Napisano 4 Maj 200618 l Oj dałoby się i satysfakcja większa. :) Tarcza oczywiście super. Po co ja to piszę wogóle... :] pozdrawiam
Napisano 4 Maj 200618 l Witam!! tak jak RA pisze mozna i wieksza satysfakcja by byla ale w sumie nie byloby tak ciezko jak sie wydaje :) ps. ladnie ladnie jak zawsze..... pozdro
Napisano 4 Maj 200618 l Autor no wiec emm... pierw pewnie wymodelowales tarcze ladnie, dales champfery tu i tam, potem pewnie dales colapse i potraktowales to booleanem? ^^' bo to tak na zdrowy rozsadzek nie daloby sie inaczej chyba :p nie lubie uzywac booleana, wiec nie mam zdrowego rozsadku ^^ moze siatka nie pierwsza klasa, ale priorytetem była duza wydajnosc siatki i mala ilosc poly ( przy MSx2 - 6222 poly ) , a zalozylem na poczatku ze taka siatka nie ma prawa psuc modelu i tak zostało. Pozdrawiam i dziękuje wszystkim komentującym, wierzącym i niewierzącym ;) !