giorgione Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Elo Już dawno nic tutaj nie wrzucałem, więc macie 2 pracki. Jak zwykle ołowek na A4. Nie wiem ile to robiłem bo zawsze jakoś po godzinach pracy - jak mi sie chciało :p . Wszelkie uwagi mile widziane :D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 doopre, doopre... chyba sobie pokoloruje :P pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sagittaire Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 miodzio, super wykonanie, zazdroszcze cierpliwości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 z takimi prackami to powinieneś do bitwy startować :] tylko kolorki i winner ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 piękne, piękne :) szkoda że a4, chętnie bym to zobaczył na 100x70 :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 100x70 - :D - taki mam zamiar zrobić kolejna pracke ołowkową jak tylko uda mis ei znaleźć miejsce na powieszenie takiego formatu ;( Dzieki za kommenty - do bitwy to wolę ze szkicu wystartowac - bo fajna frajda jest z tym całym kolorowaniem - ale praca od początku na kompie to jest to :D pozdr giorgione P.S. Wkrótce też coś jeszcze wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plumbum Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 piknie,gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Giorgione znieszczyles mnie w proch tymi prackami :O poklony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 siesuuu masakra!!! swietny olowek. Piekny styl.Troche takie jakby warhammerowskie.Pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Cudowne... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 jesli moge cos powiedziec to nie wiem czemu ale pracka nr1:) wydaje mi sie z lekka przesadzona mozna sie lekko zgubic co jest co:) jakby zaciasno!! ale i tak dla mnie masakra wiec siedze juz cicho...............;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Niezłe niezłe - zwłaszcza detal; Pod wrażeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 świetne zwłaszcza pod względem detali..ale minus w tym ze wszystko się bardzo zlewa...brak perspektywytej wartościującej tej która by bardziej wysuwała na pierwszy plan te przedmioty blizej się znajdujące, widać to w pracy nr1...ja tez walcze z tym problemem;/ bo obrazek powinien być na pierwszy rzut oka czytelny a nie być zagadką stylu "gdzie jest wholly(ten koleś w czerwono białe paski w okularach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 yyy - no właśnie tutaj chodziło o ten chaos - jakbym chciał samą postać wyróznic cos bym wykombinował:D Przy nastepnych prackach zobaczycie o co mi chodzi. No, znajdźcie kotka :D Ale dzięki za uwagi. pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 hmmm Smokowi chyba cos z trzema palcami wystaje z pyska. :D Kotek? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 ...jaw dropping... Ilość szczegółów rzuca po prostu na kolana O_O Giorgone Master Class ołówka jak nic! Respect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Niesamowite. Duża cierpliwość się opłaciła. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blz Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 daje rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 lubie twoje olowkowe pracki, powinienes bitwe robic w olowku, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 O rany, i to wszystko na malutkim A4! Jestes master! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 giorgione:Poezja po prostu poezja.Jak ty to robisz,i to na A4.Świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 swiaty, ktore nam tu udostepniasz do obejrzenia sa wyjatkowo ciekawe:) warto by bylo je pokolorowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 nie moge wyjsc z podziwu, fenomenalne :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi