Napisano 10 Sierpień 200519 l Elo Już dawno nic tutaj nie wrzucałem, więc macie 2 pracki. Jak zwykle ołowek na A4. Nie wiem ile to robiłem bo zawsze jakoś po godzinach pracy - jak mi sie chciało :p . Wszelkie uwagi mile widziane :D Pozdr Giorgione
Napisano 10 Sierpień 200519 l z takimi prackami to powinieneś do bitwy startować :] tylko kolorki i winner ;]
Napisano 10 Sierpień 200519 l piękne, piękne :) szkoda że a4, chętnie bym to zobaczył na 100x70 :) Pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor 100x70 - :D - taki mam zamiar zrobić kolejna pracke ołowkową jak tylko uda mis ei znaleźć miejsce na powieszenie takiego formatu ;( Dzieki za kommenty - do bitwy to wolę ze szkicu wystartowac - bo fajna frajda jest z tym całym kolorowaniem - ale praca od początku na kompie to jest to :D pozdr giorgione P.S. Wkrótce też coś jeszcze wrzucę :)
Napisano 11 Sierpień 200519 l siesuuu masakra!!! swietny olowek. Piekny styl.Troche takie jakby warhammerowskie.Pieknie
Napisano 11 Sierpień 200519 l jesli moge cos powiedziec to nie wiem czemu ale pracka nr1:) wydaje mi sie z lekka przesadzona mozna sie lekko zgubic co jest co:) jakby zaciasno!! ale i tak dla mnie masakra wiec siedze juz cicho...............;) pozdro
Napisano 11 Sierpień 200519 l świetne zwłaszcza pod względem detali..ale minus w tym ze wszystko się bardzo zlewa...brak perspektywytej wartościującej tej która by bardziej wysuwała na pierwszy plan te przedmioty blizej się znajdujące, widać to w pracy nr1...ja tez walcze z tym problemem;/ bo obrazek powinien być na pierwszy rzut oka czytelny a nie być zagadką stylu "gdzie jest wholly(ten koleś w czerwono białe paski w okularach;)
Napisano 11 Sierpień 200519 l Autor yyy - no właśnie tutaj chodziło o ten chaos - jakbym chciał samą postać wyróznic cos bym wykombinował:D Przy nastepnych prackach zobaczycie o co mi chodzi. No, znajdźcie kotka :D Ale dzięki za uwagi. pozdr giorgione
Napisano 11 Sierpień 200519 l ...jaw dropping... Ilość szczegółów rzuca po prostu na kolana O_O Giorgone Master Class ołówka jak nic! Respect.
Napisano 21 Sierpień 200519 l swiaty, ktore nam tu udostepniasz do obejrzenia sa wyjatkowo ciekawe:) warto by bylo je pokolorowac!