Pawelkos Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Juz dawno chcialem zrobic cos na styl cartoonowy, az w koncu cos sie uroilo w mojej glowie i o to co powstalo. Zapraszam do komentowania i ogladania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 nic nie widac tak po prawdzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 hyhy gdzie ta pracka? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ale cool pracka cudowna piękna cóż tu dużo mówić no cudo po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 sorry za brak ale nie widzialem ze sie zalacznik nie dodal i zapostowale teraz juz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 no o wiele lepiej, fajna owca, nie wiem tylko czy kwiatki byly potrzebne, imho skupiaja za duzo uwagi na sobie, ale tak pozatym jest pozytywnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 wyraz mordki tej owieczki jest ql :) kłaki super rozwiazales. jedyne co mi sie nie podoba to otoczenie ktore jest pustawe imho chociaz jakies drzewko by styklo. A i kwiatki wywal albo daj ich wiecej gdzie niegdzie na polu ;) bo odwracaja uwage ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 no mojej sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 fajnie tylko szkoda ze tylko 3 obiekty składaja sie na całą scene. no i ta trawa tak szara smutna nie pasujaca do wesolego klimatu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 czemu kolorki takie brudne i smutne?????owca rewelacja - minke ma przednią - podkrec troche kolory i bedzie miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 owca wymiata :D resztę by się przydało dopracować, poprawić chmurki (na bardziej cartoonowe) wzbogacić otoczenie i będzie super Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 strasznie mało pracy, dodałbym DOFa, chyba najleprzy jest kwiatek, trawa przeciętna i domek też. pozdr, owca bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Jak wyżej - jest szansa na pojechaną scene, jak w wątku Grynio, Owca świetna - tylko jak na cartona to fajnie by było gdyby czuło sie jakąś historyjke - czyli poszukiwany pomysł na scenkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 owca i stodola - super. kwiatki - niekoniecznie potrzebne. trawa - troche blada... wiecej zycia. :) Niebo tez troche niemrawe. Mowie tu o chmurach. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Trawa IMO dość sztywno wyszła.. Bałbym się na nią usiąść bo troche przypomina kolce :P Dołączam się do ochów i achów nad owieczką. Ma niepowtarzalny charakterek :) Do stodoły i kwiatków nie mam zastrzeżeń. Ogólnie całość mogła by być bardziej kolorowa, bo narazie jest trochę mętnie.. W końcu to "cartoon" :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 imo tak wyglada to o wiele lepiej :P fajna owca, przy okazji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srywol Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Stodoła czy domek niwiem co to jest teraz jest za jaskrawy. Jakbyś zrobil nowa trawe taką mięciutką to by było cool bo to mi bardziej wycieraczke przypomina. No i niebo troszke słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Albo wogole wywal to trawe, tylko daj pustynie, a zostaw jedna kepke. Daj na okolo niej plotek, dorob grabki i konewke i niech owca siedzi z taka mina i czeka, az jej urosni, a wtedy :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 Dzieki wszystkim za opinie, zarowno za pochwaly jak i slowa krytyki a teraz do sedna sanki ->kwiatki byly potrzebne bo zamysl byl taki ze ta owieczka siedzi sobie i spoglada na te kwiatki jak one sobie ladnie rosna i jakie zycie jest piekne ;) KLICEK ->jakbys czytal w moich myslach, mialo byc drzewko i mialy byc kwiatki rozrzucone, ale co do drzewka stwierdzilem ze dziwnie by wygladalo jedno drzewko i nie chcialo mi sie mozdzyc nad liscmi, co do kwiatkow to nie chcialem zeby bylo to podobne do krowki ktora jest na 3dtotal wiec zrobile je jak zrobilem :qba:. ->pozdrow moja yyy tzn twoja ;] Ebor->taaa ta trawa dala mi sie we znaki i tak ciulowo wyszla sartr->kolorki juz podkrecone Vorek->no niestety mialem koncept na cartoonowe chmurki ale niestety nie moglem tego myszka narysowac, wiec niestety zostana takie jakie sa hkropinski->o to chodzilo zeby jak najmniejszym nakladem uzyskac fajny efekt, w koncu nie ilosc pracy a efekt sie liczy, DOF byl w planach ale domek jest tak maly ze niewiele byloby widac a chcialem zeby bylo widoczne jak najwiecej szczegolow, ciesze sie ze sie kwiatek podoba a ten domek to stodola :p MOTHMAN->pomysl na historyjke byl taki: czyt. odp. dla sankiego RA->niebo,kwiatki,trawa -> czytaj wyzej --Chris-- >ach ta trawa czyt. wyzej GRiPi-> juz jest srywol->trawa mam nadziej ze jest teraz bardziej miekka co do nieba czyt. wyzej SimeN->twoj pomysl jest swietny i bardzo podobny do tego co miala przedstawiac moja praca(czyt. odp dla sankiego), ale niestety go nie wykorzystam bo chce zeby to byla w pelni moja kocepcja, ale moze sam strzelisz taka pracke bo pomysl na prawde przedni uff... Dobra to po krotce: podkrecilem kolory, zmienilem trawe, rozrzucilem kwiatki Zachecam do komentowania i ogladania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 fajne :) dalej jakos pustawo ale i tak jest git - moze jakis glow zza horyzontu ?:) a kłaki owieczki modelowales i duplikowales czy moze potraktowales to jakas sprytna opcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 pewnie scatter... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 No IMO dużo lepiej! BTW. Albo jestem tak wstawiony, albo dziwnie się bluruje trawa w cieniu kwiatków... Czyżby to Twoja sprawka za pośrednictwem jakiegoś programu 2d? :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 RA- a faktycznie :) wlasnie obczajam ta opcje, gdzies mi umknela heheh zycie bedzie latwiejsze :D tx bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 ta to byl scatter ilez krwi mi on napsul :) --Chris-- -> wszystko sie zgadza, trawka miala byc troche mieksza a ze dalej nie byla wystarczajaco miekka do do prania dodalem troche plynu w postaci PS ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi