Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam! Postanowiłem zakończyć kilkutygodniową pracę nad projektem Audi RSQ i oto efekty, pozdrawiam.

audirsq1.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

renderki jakoś mi nie pasują(kwestia gustu). miejscami krzywawo, ale i tak ocena pozytywna;]. usuń ten frame stamp-jest obrzydliwy ;P.

Napisano

Mi się bardzo ten samochodzik podoba :)

Wykonanie też wydaje mi się bez większych zarzutów, ale jestem w tym początkujący więc napewno nie jest to ocena profesjonalna ;)

Pozdro

Napisano

Witam!!

juz slysze glosy ze sie czepiam ;P

ale...zawiodlem sie model ma duzo bledow (wymienilem w wip'ie) a to tutaj widac

render tez taki sobie wogole sie nie postarales gdzie jest "kratka" na kolach i ogolnnie model bez detali czemu nie ma lusterek klamek itp.

w gwiazdkach dalem 2/5 (czyli srednio)

pozdro

Napisano
  • Autor

nielot -> wiem, wiem... ale naprawdę już mi się nie chce zabawiać tym modelem, mam dosyć... a co do detali - oryginał nie ma klamek i lusterek i innych bajerów których ty nie ma,

pozdr

Napisano

hehe znam ten bul jak sie nie chce poprawiac :D

ale mogles odpoczac od niego z tydzien i poprawic ale spoko nie czepiam sie

gratuluje skonczonej pracki :)

pozdro

Napisano

krzywo, brzydki lakier, brzydkie przednie światła, złe koła / kule ..... poprostu za szybko go skończyłeś

Napisano

najbardziej podoba mi sie rzut boczny...bo wprowadza cos nowego...natomiast ujecie tylu i przodu....juz wczesniej w wipie wygladało praktycznie tak samo...ja bym tu pozmineial troche rzeczy...popierwsze dał nieco jasniejszy lakier...zrobil jasniejsza scene z jakims przejscem typu gradient...a napewno zminil mape hdri!!...bo te odbicia mi sie nie podobaja....po za tym modelik fajny...podoba mi sie...pozdrawiam:)

Napisano

jest kilka bugow no ale wiesz juz o nich z wipa, przednie switala moglyby siwieci chociaz na niebiesko (niby ze ksenony :]) a nie w utltrafiolecie no i to odbicia z otoczenia beznadziejne, reasumujac moglbys wyciagnac z tego znacznie wiecej

Napisano

Przydalo by sie troche wiecej glossa w lakierze... no i widac pare bledow w geometrii. Ale nie jest zle:)

pozdrawiam

Napisano

wiec tak mi sie podoba model ma błedy ale niejest zle ja bym lakier poprawił zrób bardziej rozmyty odemnie pozytywa masz:)

Pozdrowienia.

Napisano

Ej!

A co z plastrem miodu na kolach/kulach?! :D

Oj, niewybacze ci tego. ;)

pozdrawiam

Napisano

sympatycznie :) chociaz szkoda ze zabraklo troszke cierpliwosci bo mozna go bylo bardziej dopiescic. Jednak dla mnie i tak zdecydowanie na +

Napisano

hm, modeling wyglada na przyzwoity

tylko ta atrapa z przodu jakas taka nie bardzo

wyglada jakby ktos ja wlozyl na sile,jakas ramka wokol niej by sie przydala, pozatym jak dla mnie jest malo subtelnaa tak w ogole to lakier mi sie nie podoba, i sposob przedstawienia tej fury

ten obrazek nie krzyczy "heej, kup mnie, jestem super fura ktora kazdy chce miec" ;)

jest nieciekawie

i jeszcze te dziwne refleksy na karoserii

a czasy renderow- co z tego ze 5 min...lepiej liczyc 2 dni i miec lepszy render :)

wybacz ze pisze same minusy :) to 1-sze odczucia po spojrzeniu na ta pracke

Napisano

Faktycznie render mógł wyjść dużo lepiej ale mi i tak się podoba :)

Napisano

No ja jestem absolutnie na "Tak" ( choć mozna było go troche dopieścić i tak jestr zarąbisty:))

Napisano

Sorki ale za co te cztery gwiazdki. Model może jest "przyzwoity". Ale 4* to chyba przesada. Praca Pioniera choć lepsza w stopniu nie porównywalnym, a jednej gwiazdki nie ma. Więc o co tu chodzi?

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.