hkropinski Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Witam! Postanowiłem zakończyć kilkutygodniową pracę nad projektem Audi RSQ i oto efekty, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 renderki jakoś mi nie pasują(kwestia gustu). miejscami krzywawo, ale i tak ocena pozytywna;]. usuń ten frame stamp-jest obrzydliwy ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Mi się bardzo ten samochodzik podoba :) Wykonanie też wydaje mi się bez większych zarzutów, ale jestem w tym początkujący więc napewno nie jest to ocena profesjonalna ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Witam!! juz slysze glosy ze sie czepiam ;P ale...zawiodlem sie model ma duzo bledow (wymienilem w wip'ie) a to tutaj widac render tez taki sobie wogole sie nie postarales gdzie jest "kratka" na kolach i ogolnnie model bez detali czemu nie ma lusterek klamek itp. w gwiazdkach dalem 2/5 (czyli srednio) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 nielot -> wiem, wiem... ale naprawdę już mi się nie chce zabawiać tym modelem, mam dosyć... a co do detali - oryginał nie ma klamek i lusterek i innych bajerów których ty nie ma, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 hehe znam ten bul jak sie nie chce poprawiac :D ale mogles odpoczac od niego z tydzien i poprawic ale spoko nie czepiam sie gratuluje skonczonej pracki :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 krzywo, brzydki lakier, brzydkie przednie światła, złe koła / kule ..... poprostu za szybko go skończyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ser ver Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 a mnie się podoba - bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 najbardziej podoba mi sie rzut boczny...bo wprowadza cos nowego...natomiast ujecie tylu i przodu....juz wczesniej w wipie wygladało praktycznie tak samo...ja bym tu pozmineial troche rzeczy...popierwsze dał nieco jasniejszy lakier...zrobil jasniejsza scene z jakims przejscem typu gradient...a napewno zminil mape hdri!!...bo te odbicia mi sie nie podobaja....po za tym modelik fajny...podoba mi sie...pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 jest kilka bugow no ale wiesz juz o nich z wipa, przednie switala moglyby siwieci chociaz na niebiesko (niby ze ksenony :]) a nie w utltrafiolecie no i to odbicia z otoczenia beznadziejne, reasumujac moglbys wyciagnac z tego znacznie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Przydalo by sie troche wiecej glossa w lakierze... no i widac pare bledow w geometrii. Ale nie jest zle:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 wiec tak mi sie podoba model ma błedy ale niejest zle ja bym lakier poprawił zrób bardziej rozmyty odemnie pozytywa masz:) Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Ładny, ale 4 gwiazdki to za dużo o 4 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Ej! A co z plastrem miodu na kolach/kulach?! :D Oj, niewybacze ci tego. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 sympatycznie :) chociaz szkoda ze zabraklo troszke cierpliwosci bo mozna go bylo bardziej dopiescic. Jednak dla mnie i tak zdecydowanie na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 No no no.... kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 hm, modeling wyglada na przyzwoity tylko ta atrapa z przodu jakas taka nie bardzo wyglada jakby ktos ja wlozyl na sile,jakas ramka wokol niej by sie przydala, pozatym jak dla mnie jest malo subtelnaa tak w ogole to lakier mi sie nie podoba, i sposob przedstawienia tej fury ten obrazek nie krzyczy "heej, kup mnie, jestem super fura ktora kazdy chce miec" ;) jest nieciekawie i jeszcze te dziwne refleksy na karoserii a czasy renderow- co z tego ze 5 min...lepiej liczyc 2 dni i miec lepszy render :) wybacz ze pisze same minusy :) to 1-sze odczucia po spojrzeniu na ta pracke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Faktycznie render mógł wyjść dużo lepiej ale mi i tak się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 No ja jestem absolutnie na "Tak" ( choć mozna było go troche dopieścić i tak jestr zarąbisty:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Sorki ale za co te cztery gwiazdki. Model może jest "przyzwoity". Ale 4* to chyba przesada. Praca Pioniera choć lepsza w stopniu nie porównywalnym, a jednej gwiazdki nie ma. Więc o co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi