Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ciekawy temacik (jak zwykle) i bardzo ciekawe nagrody (jak zwykle) tylko szary człowiek szans nie ma i czasu (jak zwykle) ;)

Tak czy inaczej można spróbować, napewno nie zaszkodzi :)

Pozdrawiam

Napisano

Gdyby nie ta bariera jezykowa, to moze sam bym cos wyszkrobal. ;)

EDIT:

A wiecie czy trzeba robic WIP'a, czy mozna zrobic i zamiescic gotowe?

Nie chce mi sie czytac regulaminu, wiec pytam tych ktorzy przeczytali lub wiedza to z poprzednich edycji. :)

pozdrawiam

Napisano

WiPa raczej trzeba robić o ile dobrze pamiętam. Na pewno trzeba zrobić kilkuetapowy making-of na koniec.

Napisano

Jest kilka kategorii (Concept, Line art itd.) które trzeba mieć wysłane, żeby móc wysłać prace na serwer w odpowiedniej rozdzielczości i tym samym być branym pod uwagę podczas oceny.

Napisano

Skad oni go wzieli... Faktycznie jest rewelacyjny. :)

Napisano

jak na nasze polskie warunki i nasze forum to nagrody są kiepściutkie i nie warte zachodu, biorąc pod uwagę że ballistic zgarnie miliony na późniejszej publikacji prac ;]

Napisano

Po takim poscie na tym forum czlowiek albo zostaje zjechany... albo jest "trendi", cokolwiek to slowo ze soba niesie. :>

Dziwna sprawa...

Napisano

kiedys kurcze wystartuje w tej wielkiej bitwie .. ale jeszcze nie teraz, podszkole sobie warsztat i powalcze kiedys :)

ktos bedzie bral udzial?

w 2D mamy silna reprezentacje hehe, pewno znowu cos wywalczy ktorys znany kolega z forum ;)

nagrody fajowo imo :]

pozdro

Napisano
  • Autor
ktos bedzie bral udzial?
ja tak zamierzam zrobić ale jeszcze nie na tej - może na następnej.

Btw Tiger uderzaj :)

Napisano
jak na nasze polskie warunki i nasze forum to nagrody są kiepściutkie i nie warte zachodu, biorąc pod uwagę że ballistic zgarnie miliony na późniejszej publikacji prac ;]

Milionów to raczej nie zgarnie, wątpie by tyle osób to kupowało...zluzuj szeryfie z tymi ironiczymi wypowiedziami :]... nagrody są super, jest to chyba konkurs z najlepszymi nagrodami za CG, ale rowniez najtrudnieszy, bo same mastahy startuja, z PL to pare osob moze powalczyc :D

Napisano

Powodzenia Deus - zwłaszcza, ze widze tam ciekawy pomysł...

Sam może wystartuje - narazie dla samej satysfakcji, bo nawet nie ma się co nastawiać.

Napisano

startujcie, bo naprawde jestescie utalentowani jezeli chodzi chodzi o 2d i mozecie naprawde cos wywalczyc :)

Bo w 3d to max3d.pl niestety raczej nie powalczy :( (obym sie mylil)

ps. bez linczu ;)

Napisano

nie atakuje:) nie mam czasu na bzdury;) ale moze kiedyś.... kiedy nastaną czasy ze na wakacjie nie bede tyrał jak głopi by sie wyrobić na dedlajn... ech... chlip. zakręcila sie łezka w oku....

Napisano

Damian, pokaż klickowi jak sie wygrywa CGtalka :)

edit: wypowiedź bynajmniej nie ironiczna.

Napisano

Szkoda ze nie masz czasu, ale rozumiem to.

Co do cgtalku mowiac szczerze wczesniejszy czalendz mnie przytloczyl poziomem :)

W zasadzie wszystkie pracki byly genialne, pod wzgledem oczywiscie warsztatowym.

No ale w dzisiejszych czasach pomysl wygrywa, no i solidne wykonanie.

Moze za 3 lata wezme udzial ;)

Napisano

To że sam Klicek twierdzi że nie jest jeszcze gotow na cgchallenge pokazuje jaki tam jest poziom :D

Napisano

e tam. pierdzielicie.

jak spojzycie na prace ktore wygrywaly np ostatniej edycji 3d to nic rewelacyjnego.

oczywsicie pierwsze dwa miejsca super. pomysl i wykonanie.

reszta... technicznie 5 miejsce juz nie daje rady. dalej jest juz gozej. pomysly sa glupie i naiwne. tamdeta, sztampa... sznur.

przegladalem zgloszenia do spectacular'a i zaden pomysl mnie nie zachwycil a to pomysl jest najwazniejszy.

o ile ktos wpadnie na cos oryginalnego i ma do opowiedzenia jakas historie to mysle ze ma spore sznase.

praca ktora ostatnio wygrala wlasnie taka historie opowiada i jak chciala komisja sa tam emocje... jest wszystko.

wiec myslcie i kombinujcie a nie pieprzycie ze jeszcze nie czas.. czy cos.

ja juz pomysl mam :) i w miare mozliwosci bede go realizowal. mam nadzieje ze dotrwam do konca.

edit.

a poziom wcale nie jest taki wysoki jakby sie moglo wyawac, wystarczy przejzec zgloszenia.

Napisano
AFAIK nie będzie więcej książek z czelendży.

Plotka typu "crap" :P