gucias Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 kolejna moja pracka prosto z Blendera zrobiona wczoraj wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Ładne, ale dlaczego jest taka ziarnistość rendera, (może tak ma być, ale ja tam nie wiem). Fajna jest ta żołta postać. Ogólnie render troche słaby, ale pomysł spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 gdyby nie ten ludek, pomyślałbym (...kolejny standardowy test YafRaya...) :D Ale główny bohater mnie rozbroił, nadaje pracy ciekawy klimacik i treść :) Renderek niczego sobie, może nad odbiciami bym popracował bo są nieco zbyt mało "ceramiczne" Liptonik ineco rozciagnięty (ja bym zrobił Earl Grey ;) ) Podsumowując: poza klikoma błędami bardzo mi się podoba no i oczywiści wielki plus za blenderka :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 stworek jest niesamowity. pozytywnie i to bardzo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 wcale w YafRay'u tego nie renderowałem, tylko pod zwykłym silnikiem blendera z AO :)....ziarnistoś mogłem w sumie usunąć zwiekszając samplowanie w AO no ale trudno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 hehe, wygląda jak wyjęte z Yafka :) Tym bardziej gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Biorac pod uwage soft na jakim to zrobiles, to jest bardzo ladnie. :) StForek faktycznie ciekawy. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 witam mile, wesole...choc kawy nie lubie i lubiec nie bede, pożeracz magnezu i sztucznie podtrzymujące przy zyciu badziewie, a fe, im dluzej ja pijesz im bardziej pogłębiasz sie w nałóg tym coraz częściej zaczynasz ją pić by wogóle sie obudzic...bo o dodaniu sobie kopa juz nie ma mowy;) a technicznie....4/6 minus: slaba textura drzewa, za to narodzila sie fajna maskotka, moze jakas inna ciekawa z nim poleci...( nie smieje sie ,serio) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 o cholera!!!!!!!! to herbata, teraz zauwazylem he he he. leze i kwicze no dobre 6/6 bo herbatke uwielbiam, nie no zaraz odjade,niech ktos mi pomoze he he heeeee!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 łądnie, mnie się podoba ale gostek nie pasuje, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 hehehe... wypasny ten ludek, podoba mnie sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Mi akturat ludek najmniej sie podoba, dosc fajne filizanki. Ogonie troche za ciemno i za szaro, ale generalnie calkiem ok. Nie wiem po co wstawiales ten oblesny podpis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 A ten jezyczek??? hehe :D Super jest i tyle. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 hehehe...ładniutkie..a wszczegolnosci ten hipek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 no to fajnie czy nie fajnie tyle różnych zdań ;) heh jednym się podoba innym nie, jednym stworek tak drugim nie :) zostawiam tak jak jest i już :) dzięki za komentarze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Praca, fajna, z pomysłem. :) Lubie takie prace bo dos juz mam tych samochodow, i komorek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Fajny ten ludek bardzo!! Dla niewprawionego oka (takiego jak moje :D) wyglada mega dobrze całosc. Ziarno mi wcale nie przeszkadza. A tak przy okazji to ten ludek mial przedstawiac cos konkretnego, czy tak po prostu sobie wstawiłes ?? pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 ten stworek to mój avatar na blender.pl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 ludek jest najgenialniejszy. ...i ten jezyczek ::DDDDDDDD bardzo przyjemny klimacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 gucias -> jest regulamin, jest menu wyboru przy zakładaniu tematu, a tu i tak wstawiłeś temat niezgodny z regulaminem. Zapoznaj się z regulamien http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Ten stworek jest suuper, co kolwiek to jest przypadło mi od razu do gustu, no i ładnie wykonane, nawet nie podejrzewalem blendera o takie mozliwości:) gratulejszyns! ALE! temat zmień na ten tychmiast! tak jak ejdżent Leru zgrabnie napisał, post wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 dzięki jeszcze raz dzięki , Damian ale w pełni możliwości blendera to wyglądają tak : OFICJALNA GALERIA BLENDERA moja pracka to zaledwie liźnięcie tego programu, siedze w nim dopiero 8 miesięcy :) :) :) :) i wciaż się uczę.....a o reszcie programów 3D już zapominam, wszystko robie teraz w blenderze, spokojnie można go do wszystkiego użyć, obecnie robię wizualki do mojego dyplomu na architekturze heh moja pracka też jest w oficjalnej galerii Luty 2005 Tytuł : RoboSuzanne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 a TUTAJ taki mały scenariusz do tej pracki, być może wkrótce zacznę prace nad krótką animacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Rozwaliło mnie jak zobaczyłem tego lutka...praca spoko ale ten szum troche przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Mi się podoba. Bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 ja tutej nie chcem nic umniejszać wspaniałości blendera.. aczkolwiek pierwsza pracka na ktorą kliknełem na "oficjalnej galerii" (takie miasto) wykonana zostala w duzej mierze greblem.. ktory to zdaje sie być pluginem do 3ds maxa.. a więc.. no cuz... ;) ale i tak niektore obrazki są bardzo ladne:) twoj z pewnoscią sie do nich zalicza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 hehe cieszy mnie bardzo że wszystkim się podoba :) p.s. to moja najdłużej komentowana pracka na tym forum ;) no i najbardziej podobająca się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2005 no poprawiłem cóś niecóś to śnieżenie co tak niektórym się nie podobało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 hehe. zmniejszyłeś szum i zacząłem się rozglądać: i IMHO trochę rozmyta jest tekstura na deskach :] ale w sumie 'Pan Żółty Stworek Z Łyżeczką Od Herbaty" ratuje ten mały defekt. :) BTW:powinieneś dodać to do OFICJALNEJ GALERII BLENDERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Może nie będę oryginlalny, ale powiem, że gostek jest świetny, jak zresztą cała pracka. Troszeczkę odbicia mi nie pasują, ale to tylko taki mały szczegół :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi