Napisano 5 Wrzesień 200519 l Ładne, ale dlaczego jest taka ziarnistość rendera, (może tak ma być, ale ja tam nie wiem). Fajna jest ta żołta postać. Ogólnie render troche słaby, ale pomysł spoko.
Napisano 5 Wrzesień 200519 l gdyby nie ten ludek, pomyślałbym (...kolejny standardowy test YafRaya...) :D Ale główny bohater mnie rozbroił, nadaje pracy ciekawy klimacik i treść :) Renderek niczego sobie, może nad odbiciami bym popracował bo są nieco zbyt mało "ceramiczne" Liptonik ineco rozciagnięty (ja bym zrobił Earl Grey ;) ) Podsumowując: poza klikoma błędami bardzo mi się podoba no i oczywiści wielki plus za blenderka :) Pozdrawiam
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Autor wcale w YafRay'u tego nie renderowałem, tylko pod zwykłym silnikiem blendera z AO :)....ziarnistoś mogłem w sumie usunąć zwiekszając samplowanie w AO no ale trudno ;)
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Biorac pod uwage soft na jakim to zrobiles, to jest bardzo ladnie. :) StForek faktycznie ciekawy. ;) pozdrawiam
Napisano 5 Wrzesień 200519 l witam mile, wesole...choc kawy nie lubie i lubiec nie bede, pożeracz magnezu i sztucznie podtrzymujące przy zyciu badziewie, a fe, im dluzej ja pijesz im bardziej pogłębiasz sie w nałóg tym coraz częściej zaczynasz ją pić by wogóle sie obudzic...bo o dodaniu sobie kopa juz nie ma mowy;) a technicznie....4/6 minus: slaba textura drzewa, za to narodzila sie fajna maskotka, moze jakas inna ciekawa z nim poleci...( nie smieje sie ,serio) pozdrawiam
Napisano 5 Wrzesień 200519 l o cholera!!!!!!!! to herbata, teraz zauwazylem he he he. leze i kwicze no dobre 6/6 bo herbatke uwielbiam, nie no zaraz odjade,niech ktos mi pomoze he he heeeee!! :)
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Mi akturat ludek najmniej sie podoba, dosc fajne filizanki. Ogonie troche za ciemno i za szaro, ale generalnie calkiem ok. Nie wiem po co wstawiales ten oblesny podpis.
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Autor no to fajnie czy nie fajnie tyle różnych zdań ;) heh jednym się podoba innym nie, jednym stworek tak drugim nie :) zostawiam tak jak jest i już :) dzięki za komentarze pozdrawiam
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Praca, fajna, z pomysłem. :) Lubie takie prace bo dos juz mam tych samochodow, i komorek :P
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Fajny ten ludek bardzo!! Dla niewprawionego oka (takiego jak moje :D) wyglada mega dobrze całosc. Ziarno mi wcale nie przeszkadza. A tak przy okazji to ten ludek mial przedstawiac cos konkretnego, czy tak po prostu sobie wstawiłes ?? pozdro!
Napisano 5 Wrzesień 200519 l ludek jest najgenialniejszy. ...i ten jezyczek ::DDDDDDDD bardzo przyjemny klimacik.
Napisano 6 Wrzesień 200519 l gucias -> jest regulamin, jest menu wyboru przy zakładaniu tematu, a tu i tak wstawiłeś temat niezgodny z regulaminem. Zapoznaj się z regulamien http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat.
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Ten stworek jest suuper, co kolwiek to jest przypadło mi od razu do gustu, no i ładnie wykonane, nawet nie podejrzewalem blendera o takie mozliwości:) gratulejszyns! ALE! temat zmień na ten tychmiast! tak jak ejdżent Leru zgrabnie napisał, post wyżej.
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Autor dzięki jeszcze raz dzięki , Damian ale w pełni możliwości blendera to wyglądają tak : OFICJALNA GALERIA BLENDERA moja pracka to zaledwie liźnięcie tego programu, siedze w nim dopiero 8 miesięcy :) :) :) :) i wciaż się uczę.....a o reszcie programów 3D już zapominam, wszystko robie teraz w blenderze, spokojnie można go do wszystkiego użyć, obecnie robię wizualki do mojego dyplomu na architekturze heh moja pracka też jest w oficjalnej galerii Luty 2005 Tytuł : RoboSuzanne
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Autor a TUTAJ taki mały scenariusz do tej pracki, być może wkrótce zacznę prace nad krótką animacją
Napisano 7 Wrzesień 200519 l Rozwaliło mnie jak zobaczyłem tego lutka...praca spoko ale ten szum troche przeszkadza
Napisano 7 Wrzesień 200519 l ja tutej nie chcem nic umniejszać wspaniałości blendera.. aczkolwiek pierwsza pracka na ktorą kliknełem na "oficjalnej galerii" (takie miasto) wykonana zostala w duzej mierze greblem.. ktory to zdaje sie być pluginem do 3ds maxa.. a więc.. no cuz... ;) ale i tak niektore obrazki są bardzo ladne:) twoj z pewnoscią sie do nich zalicza!
Napisano 7 Wrzesień 200519 l Autor hehe cieszy mnie bardzo że wszystkim się podoba :) p.s. to moja najdłużej komentowana pracka na tym forum ;) no i najbardziej podobająca się :)
Napisano 14 Wrzesień 200519 l Autor no poprawiłem cóś niecóś to śnieżenie co tak niektórym się nie podobało ;)
Napisano 14 Wrzesień 200519 l hehe. zmniejszyłeś szum i zacząłem się rozglądać: i IMHO trochę rozmyta jest tekstura na deskach :] ale w sumie 'Pan Żółty Stworek Z Łyżeczką Od Herbaty" ratuje ten mały defekt. :) BTW:powinieneś dodać to do OFICJALNEJ GALERII BLENDERA
Napisano 14 Wrzesień 200519 l Może nie będę oryginlalny, ale powiem, że gostek jest świetny, jak zresztą cała pracka. Troszeczkę odbicia mi nie pasują, ale to tylko taki mały szczegół :).