thirdeye Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Probowalem juz wszystkiego. Odswiezania. Skasowalem cookies i wszystkie tempy. Uzywam Firefoxa ale probowalem tez w IE. Probowalem na innych kompach. I kupa za przeproszeniem :) Generalnie spotkalem sie tylko raz z takim przypadkiem ze autor nie mogl zmienic tytulu watku - tyle ze autor przekroczyl magiczna podobno dla vBulletinu liczbe wyswietlen - 120 000 z tego co pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 no to pozostało ci uważać na nazwe tematu jak podajesz bo nie wiem od czego to może być i wątpie aby sie dało to naprawic - ale możesz zrobic tak - zmien hasło na testowe , daj komus hasło kto jest na forum i mu to działa - zaufanemu of course i wtedy sprawdz czy temu komus działa zmiana tematu na twoim koncie. jesli tak to wal formata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Jest zadany czas od zalozenia watku po ktorym mozna zmienic temat watku. Zapewne ten czas zostal przekroczony. Ustawilem go w tej chwili na 9999min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Dokonalem poprawki w skrypcie wyswietlajacym miniaturki w galerii ... powinno byc ok, jesli jednak cos nie bedzie sie zgadzalo piszcie. Juz nie powinno byc dublowania prac i mam nadzieje, ze nie pojawia sie tez inne bledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 9999min ile to dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 6,94375 :) prawie cały tydzień :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 już chyba o tym pisałem, ale brak odzewu było. To co w załączniku to błąd czy tak ma być? Wydaje mi się, że komórki w tym wierszu powinny zostać przesunięte w prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Jednak miniaturki nie działają właściwie. nie jest to pierwszy dodany plik ani też ostatni :D przykład moja ostatnia praca . http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=19&page=2&order=desc i nie chodzi o wielkość obrazka (tą niechcący ja zawaliłem) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Jednak miniaturki nie działają właściwie. nie jest to pierwszy dodany plik ani też ostatni :D przykład moja ostatnia praca . http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=19&page=2&order=desc i nie chodzi o wielkość obrazka (tą niechcący ja zawaliłem) :D i co sie nie zgadza? wyswietlany jest zalacznik z pierwszego posta u Ciebie to chyba faktycznie jakies pozostałości po upgradzie jednak miniaturke widac. Brany jest ktorys zalacznikow zp ierwszego posta i to dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 już chyba o tym pisałem, ale brak odzewu było. To co w załączniku to błąd czy tak ma być? Wydaje mi się, że komórki w tym wierszu powinny zostać przesunięte w prawo. gdzie to widać jeszcze? faktycznie tak jakby szablon przeniesionego trzeba bylo poprawic jednak nie moge teraz trafic na ten błąd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 miniaturkę widać tylko, że to jest ostatni nie pierwszy z załączników, chyba że tak ma teraz być :D. edit: po przeładowaniu obrazków (edycja postu, usunięcie załączników i załadowanie od nowa) zaczął pokazywać drugi załącznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 To przedtem pochodziło z subforum plug-ins. Jest jeszcze w scanlie renderer (trochę dużo) i finalrender. Więcej narazie nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Jakiś bug wciął sondę przedwyborczą w WD. Albo to Leru manipuluje opinią publiczną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 nowlasnie moja sonda :( jak to tam wygladalo? bo niesprawdzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Tutaj jeszcze taki mały bug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 a ja mam takie zapytanie czy ilości stron wątku wyświetlana na forum mogła by być zwiększona z 3 do np 10? http://img287.imageshack.us/img287/8218/beztytuu1om.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Jakiś bug wciął sondę przedwyborczą w WD. Albo to Leru manipuluje opinią publiczną :P Cisza wyborcza lada chwila wiec ciii... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Wątki w WIP'ie nie są wyświetlane, jeżeli w pierwszym poście nie ma załącznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 i dziwne rzeczy sie dzieja jak jest wiecej niz jeden zalacznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Jakiś bug wciął sondę przedwyborczą w WD. Albo to Leru manipuluje opinią publiczną :P no właśnie coś wcięło lub ktoś, czy to jakiś bug? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 wiem ... jednak hack nie dziala jak trzeba :( //poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Adku a co z tymi ? Kiedy będzie tak jak kiedyś 7 mnię osobiście to ułatwiało pzreglądanie ale chyba spokojnie można dac nawet więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 OK. Ta opcje zaraz zmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Agmakonts blagam, skaluj obrazki a nie wal 1024x768 plissss uzyj chociaz infranview do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 neostradowcom w ten sposob znika polowa miesiecznego transferu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 jeżeli tak to w ramach walki z telekomunikacją będziemy dawać jeszcze większe obrazki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 i tu jest przewaga DSL nad neo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 drobiazg ale co tam. jak sie wysyła pm'a to są na dole przyciski: Zatwierdz wiadomośc Podgląd wiaomości w tym 2 jest błąd ort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Ja mam takie pyt: - Czy można jakoś wstawić flasha do wątku? próbowałem z "> " quality="high" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" TYPE="application/x-shockwave-flash" WIDTH="32" HEIGHT="32"> ale jak widać nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Xeav nie da sie i raczej Adek na to nie pójdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Ja sie tez zastanawialem zeby wstawic flasza u mnie na forum pod ipb ale tez nie dziala mimo ze moge wstawiac html. Przy okazji zobaczcie na dol strony, jest ramka "zasady postowania" a tekst 'HTML kod jest Off" mowi za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 a mogło być tak pięknie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 wydaje mi sie ze chodzi o cos takiego (biore z mojego forum ipb) This will allow all members of the group to post pure HTML in forums that have the ability to accept raw HTML. You can turn this on and off for each forum via the edit forum settings function. Note: When HTML in posts in quoted by a member who does not have the permission to post HTML, the post will be shown in unparsed HTML format with most of the formatting removed. Warning! Allowing a member to post HTML is a very dangerous thing, you should not enable this functionality on any group that will use it maliciously. Although IPB tries to filter some of the more harmful content, it is NOT foolproof and this tag CAN be used to steal session cookies, redirect members and destroy the topic view layout.*** Invision Power Board and Invision Power Services will not be held responsible for any misfortune that occurs from the usage of this tag. Use it wisely! ***A tego nie chcemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Pufff i nie ma gwiazdek przy wątkach (poza speed modeling w galerii 3d :) ) Jakiś wypadek przy pracy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Nie. Za duzo ich bylo. Watki mozna oceniac ale gwiazdki (czyli ocena) pojawia sie dopiero jesli glosow bedzie min. 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Adek - wrócą nasze pkty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 dolaczam sie do pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Adku, kiedy naprawisz hacka do wyswietlania miniaturek ;) ? Moze udostepnij kod tego hacka i ktos znajdzie blad ;]... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 dolaczam sie do pytania Sorki za opoznienie ale juz wrocily :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 ale ja nie chcialem punktow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 o co chodzi z punktami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 kome czemu nie chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 oddaj :) jakos mi lepiej i pewniej sie czuje jak punkty wrocili heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 ej może ktoś to poprawić ? nie idzie wstawiac więcej niz 7miniatur imageshacka w jeden post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 nie odswierza sygnatur w starych postach :) GTKWG eeeeelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 moze lepiej wrocimy do starej wersji? :/ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 w wolnych dyskusjach kiedys bylo 5 images, co bylo moja zmora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Deus - Ty chyba nie wiesz co piszesz :p Ta wersja forum jest dobra, tylko trzeba kilka poprawek nanieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 jak w kazdej poprzedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 hindus - jest nawet gorzej - w niektórych działach (w tych w których znaczki typu ";) :) :/ ;( :D" zamieniają się automatycznie na obrazki, nie możesz użyć więcej niż 7 takich znaczków (taki sam komunikat :) Kurde, poracha, jestem uzależniony od tych znaczków ;) lol (od lola też jestem uzależniony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi