AGmakonts Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 No i oto jest galeria renderów Kill The Vertex Wszelkie komenty mile widziane =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Wnetrze ok, ale widok za oknem ma dziwną perspektywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 bardzo podobają mi sie szklane otoczki na tej scianie z lewej glosniki mi tu nie pasują , nie potrzebnie odciagają uwage , perspektywa za oknem nie wspolgra z tą w scenie (fajnie ze ktos pamieta moje napominanie o expozycji za oknem) ogolnie fajnie , jak na jedną z pierwszych wizek ;] teraz szybko zleci jak bedziecie mieli monopol ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 tak , faktycznie , te szkło to ciekawy patent ;) głośniki trochę za futurystyyczne , perspektywa j/w , ogólnie pustawo troche. 5-- /6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 chyba się jednak pokusze o zmiane tła za oknem bo i mnię przestaje sie oko podobac a co do półeczek:D obiecalem Sansowi fane półki to i są:D THX za komenty czekam na więcej=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 no no calkiem ladnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 dobra to ja będe narzekał :) n owięc nei wytrzymałeś do końca żeby wszystk opoprawić :) 1) enviroment za oknem sux - wogóle nie próbuje trzymać się perspektywy 2) na tych półkach w głębi powinno być większe urozmaicenie, mogłeś otexturować książki i zapodać jakieś napisy 3) kadr mogłeś troche uciąć - zwłaszcza ten sufit 4) te 'coś' co leży na tym murku po lewej to nei wiem co to jest ? + za to że zmieniłeś lampy + shader na tv + tą scianke po lewej - fajny design - ciekawe czy twój ? ogółem tak 4.6/6 - pozdro. aha mówiłem że imo za ciepło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 mi się nie podoba ta wszechogarniająca jasność, przydało by się trochę cienia. Tylko tyle reszta mi nie przeszkadza, nawet perspektywa za oknem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 a gdzie obiecane roślinki :D trochę za bardzo minimalistyczne to pomieszczenie. więcej "bibelotów" wydłużyło by czas renderingu ale dzięki temu pokój nabrał by życia. np: na TV przydałby się rząd stojących kaset czy płyt, taka biblioteczka z filmami. 5/6 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 Cóż z roślinek zrezygnowałem bo nie chciałem zabić 2 rzeczy znaczy kompa i siebie:P Może przy następnym projekcie będe miał narwy do ustawiania wszystkich dupereli już niebawem zamieżam zrobić sobie vizke sypialni więc będe miał okazje się zrehabilitowac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 podoba mi sie bardzo kolorystyka i oświetlenie, dają taki hmmm... ciepły nastrój i klimacik. nie będe powtarzał co jest zle bo juz zostało to wymienionei napewno sam równiez dobrze wiesz co nalezy jeszcze poprawić :) A tak ogólnie to 5+/6 mi sie bardzo podoba. p.s. a tak przy okazji to jezeli to mozliwe to prosiłbym o texturke podłogi, piękna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7gaga Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 hindus sie tez o to pytal pytal- co to sa te czerwone slimaki na murku po lewej???:).moze tylko lysa podloga z lewej ale tak ma byc pewnie. cos by tam sie chcialo zobaczyc dla rownowagi kadru a nie podloge.. ale ogolnie fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 heh te czerwone cuda to półmiski ale zapomniałem dodac aluminiowych oprawek na krawedziech. Jilka rzeczy poprawie w reedycji bo musze zrrender w 2x większej rozdziałce echhh a miał być już koniec:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 A ja się czepnę jeszcze czegoś innego. Może coś mieszam, ale jestem prawie pewien, że panele zawsze układa się prostopadle do okna (wtedy łączenia nie są tak widoczne). Detal, ale wszystko inne zostało już wspomniane wyżej. Ogólnie bardzo przyjemna wiz'ka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 Edi - tak masz racje, kompletnie nie zwróciłem na to uwagi choć pare tygofdni temu ukłądałem u siebie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 panele zawsze układa się prostopadle BUULSHIT prawda !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 no nie wiem hindus w instrukcji do moich tak samo pisało ......a moze chodziło o ściany w kazdym razie było cos o prostopadłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Aj, hindus, hindus, czlowieku malej wiary. Panele uklada sie prostopadle, bo wtedy faktycznie wyglada to lepiej (to zalezy rowniez od paneli, ich jakosci), ale jak chcesz mozesz polozyc inaczej. Ale czemu odrazu krzyczec? Nervosol. :) AGmakonts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Hi - no to ja i Agmakonts i Chveti tu będziemy tu wrzucac swoje wypociny spod mw, testy, speedy etc C&C please :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 No, ciekawe, ciekawe :) PSP bardzo fajne. Gamecube też. 1 render jakis nie teges :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 heh calkiem fajne jakie czasy renderow?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 jak na maxwella to fajnie tylko czemu nie vray ;) Tak poważnie to fotelik baaardzo fajny, PSP też daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 widze same krzyżyki .. cos nie dziala imageshack chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 najdłuższy chyba z godzine - więcej komentarzy i krytyki prosze :) update będzie bo modele już są tylko renderki teraz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 fany wątek, rendery też, to ostatnie to reeble? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Potrafisz walnąć kontrastem po oczach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Obrazki ładne - zwłaszcza fotel przypadł mi do gustu :) Ten pierwszy render mogłeś potrzymać jeszcze z pół dnia aby takiego ziarna nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Game Cube z pomaranczowym tlem wyszedl bardzo przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 kurne nie mam pomysłów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 krzesło to chyba najczęstsza rzecz renderowana maxwellem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 nice :) ale z czego jest to krzeslo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 no fotel najlepszy :) hindus jak dlugo renderowales i jaki sampling ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 niepamiętam chyba 14 w 1.5h - wiem że jakoś szybko szło Ra twój śrubokręt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michajlo Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Konsola (?) i fotel fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Dobre. POdobają mi się kształty tych śrubokrętów (bo są to śrubokręty prawda??).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 heh, fajnie wyszlo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 troche kiepsko wycelowales peep os fmiethem i troche nic nie widac :) mogles sie bardziej na jednym skupic a nie nawalic 10 :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 też tak mysle ale mądry polak po 4h renderingu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Te śrubokręty trochę kiepściutko... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 PSP super :D Cube też, ale mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 a jeszcze co do krzesla, nie ma prawie nic gorszego jak ladny render realistyczny i kanciasty model :f :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 fajowe śrubokręciki i konsola :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 śrubokreciki takie na odwal sie troche :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 no niezle sobie poczynasz panie Hindusie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 śrubokreciki takie na odwal sie troche :/Czuje sie urarzony. Wlozylem w nie 15 minut mojego zycia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 a moral z tego taki ze nawet w 15 minut mozna cos fajnego zrobic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 jako że z hindus'em sie dogadałem wrzucam swój 3 render w Maxwellu. fluid niebardzo udany ale jestem zadowolony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 fajnie baloniki powietrza w nóżce zamierzone, tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 tak , zamierzone ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Sok pomidorowy? ;) Ladnie wyszlo, ale jak inaczej mialo wyjsc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi