Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 702
  • Wyświetleń 84,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wnetrze ok, ale widok za oknem ma dziwną perspektywe

Napisano

bardzo podobają mi sie szklane otoczki na tej scianie z lewej

glosniki mi tu nie pasują , nie potrzebnie odciagają uwage , perspektywa za oknem nie wspolgra z tą w scenie (fajnie ze ktos pamieta moje napominanie o expozycji za oknem)

ogolnie fajnie , jak na jedną z pierwszych wizek ;] teraz szybko zleci jak bedziecie mieli monopol ;]

Napisano

tak , faktycznie , te szkło to ciekawy patent ;)

głośniki trochę za futurystyyczne , perspektywa j/w , ogólnie pustawo troche.

5-- /6

Napisano
  • Autor

chyba się jednak pokusze o zmiane tła za oknem bo i mnię przestaje sie oko podobac

a co do półeczek:D obiecalem Sansowi fane półki to i są:D

THX za komenty czekam na więcej=]

Napisano

dobra to ja będe narzekał :) n owięc nei wytrzymałeś do końca żeby wszystk opoprawić :)

1) enviroment za oknem sux - wogóle nie próbuje trzymać się perspektywy

2) na tych półkach w głębi powinno być większe urozmaicenie, mogłeś otexturować książki i zapodać jakieś napisy

3) kadr mogłeś troche uciąć - zwłaszcza ten sufit

4) te 'coś' co leży na tym murku po lewej to nei wiem co to jest ?

+ za to że zmieniłeś lampy

+ shader na tv

+ tą scianke po lewej - fajny design - ciekawe czy twój ?

ogółem tak 4.6/6 - pozdro.

aha mówiłem że imo za ciepło ;)

Napisano

mi się nie podoba ta wszechogarniająca jasność, przydało by się trochę cienia. Tylko tyle reszta mi nie przeszkadza, nawet perspektywa za oknem.

Napisano

a gdzie obiecane roślinki :D

trochę za bardzo minimalistyczne to pomieszczenie. więcej "bibelotów" wydłużyło by czas renderingu ale dzięki temu pokój nabrał by życia. np: na TV przydałby się rząd stojących kaset czy płyt, taka biblioteczka z filmami.

5/6

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Cóż z roślinek zrezygnowałem bo nie chciałem zabić 2 rzeczy znaczy kompa i siebie:P Może przy następnym projekcie będe miał narwy do ustawiania wszystkich dupereli już niebawem zamieżam zrobić sobie vizke sypialni więc będe miał okazje się zrehabilitowac:D

Napisano

podoba mi sie bardzo kolorystyka i oświetlenie, dają taki hmmm... ciepły nastrój i klimacik.

nie będe powtarzał co jest zle bo juz zostało to wymienionei napewno sam równiez dobrze wiesz co nalezy jeszcze poprawić :)

A tak ogólnie to 5+/6 mi sie bardzo podoba.

p.s. a tak przy okazji to jezeli to mozliwe to prosiłbym o texturke podłogi, piękna :D

Napisano

hindus sie tez o to pytal pytal- co to sa te czerwone slimaki na murku po lewej???:).moze tylko lysa podloga z lewej ale tak ma byc pewnie. cos by tam sie chcialo zobaczyc dla rownowagi kadru a nie podloge..

ale ogolnie fajne:)

Napisano
  • Autor

heh te czerwone cuda to półmiski ale zapomniałem dodac aluminiowych oprawek na krawedziech. Jilka rzeczy poprawie w reedycji bo musze zrrender w 2x większej rozdziałce echhh a miał być już koniec:/

Napisano

A ja się czepnę jeszcze czegoś innego. Może coś mieszam, ale jestem prawie pewien, że panele zawsze układa się prostopadle do okna (wtedy łączenia nie są tak widoczne). Detal, ale wszystko inne zostało już wspomniane wyżej.

Ogólnie bardzo przyjemna wiz'ka.

Napisano
  • Autor

Edi - tak masz racje, kompletnie nie zwróciłem na to uwagi choć pare tygofdni temu ukłądałem u siebie:D

Napisano
  • Autor

no nie wiem hindus w instrukcji do moich tak samo pisało ......a moze chodziło o ściany w kazdym razie było cos o prostopadłości

Napisano

Aj, hindus, hindus, czlowieku malej wiary. Panele uklada sie prostopadle, bo wtedy faktycznie wyglada to lepiej (to zalezy rowniez od paneli, ich jakosci), ale jak chcesz mozesz polozyc inaczej. Ale czemu odrazu krzyczec? Nervosol. :)

AGmakonts

Napisano

Hi - no to ja i Agmakonts i Chveti tu będziemy tu wrzucac swoje wypociny spod mw, testy, speedy etc

C&C please :]

default8pn7dr.th.jpg pspmw7vm9ia.th.jpg fotel16ua0cy.th.jpg

gc39io7jh.th.jpg gc15yr5pj.th.jpg fotel22cj6li.th.jpg

greb32gw.th.jpg

Napisano

No, ciekawe, ciekawe :) PSP bardzo fajne. Gamecube też. 1 render jakis nie teges :)

Napisano

jak na maxwella to fajnie tylko czemu nie vray ;)

Tak poważnie to fotelik baaardzo fajny, PSP też daje radę

Napisano

najdłuższy chyba z godzine - więcej komentarzy i krytyki prosze :) update będzie bo modele już są tylko renderki teraz ;)

greb10px.th.jpg

Napisano

fany wątek, rendery też, to ostatnie to reeble?

Napisano

Obrazki ładne - zwłaszcza fotel przypadł mi do gustu :)

Ten pierwszy render mogłeś potrzymać jeszcze z pół dnia aby takiego ziarna nie było...

Napisano

Game Cube z pomaranczowym tlem wyszedl bardzo przyzwoicie.

Napisano

niepamiętam chyba 14 w 1.5h - wiem że jakoś szybko szło

Ra twój śrubokręt ;)

srbdes5dq.jpg

Napisano

Dobre. POdobają mi się kształty tych śrubokrętów (bo są to śrubokręty prawda??)..

Napisano

troche kiepsko wycelowales peep os fmiethem i troche nic nie widac :)

mogles sie bardziej na jednym skupic a nie nawalic 10 :)

pozdro

Napisano

a jeszcze co do krzesla, nie ma prawie nic gorszego jak ladny render realistyczny i kanciasty model :f

:)

Napisano
śrubokreciki takie na odwal sie troche :/
Czuje sie urarzony. Wlozylem w nie 15 minut mojego zycia. ;)
Napisano

a moral z tego taki ze nawet w 15 minut mozna cos fajnego zrobic:)

Napisano

jako że z hindus'em sie dogadałem wrzucam swój 3 render w Maxwellu.

fluid niebardzo udany ale jestem zadowolony :)

studio3p4ea.jpg

Napisano

Sok pomidorowy? ;)

Ladnie wyszlo, ale jak inaczej mialo wyjsc. :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności