AGmakonts Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 nielot - masz racje ale hindus chyba zaspał wtedy albo udzielił pozwolenia:) RA- gdzie zdjecia?:P All - wie ktos jak tak zrigowac głosnik że przesuwanie slidera będzie ruszało membrana i wyginało i zawieszenie i resor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 AG--> moglbys pokombinowac z tym tzw cos w tym stylu http://www.max3d.pl/show.php?id=tut_video (car rigging) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 no własnie z samym ruchem nie ma problemu tylko nie nie mam pojęcia jak wyginac zawieszenie, kosci na okolo chyba odpadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 nie chce mi sie wertowac tych stron - nielot zmiażdz tego osobnika co postował ;) ostatni render miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 o co tu chodzi :) jak moge wrzucic swoja prace :_) ?? Szczesclieqwego nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 trojkat--> nie mozesz:) hindus--> hehe ja tez nie wertowalem ;) hehe wlasnie szukam kielbasy adresu i ide go zmiazdzyc ;P AG--> moglbys pokazac ustawienia materialow rendera a nie samolubny jestes ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 neilot nos szkoda, ciekawe pżrace umykaja tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 nielotcie ale których materiałów, chyba nie mówisz ze drewna:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 hehe ja tez nie wertowalem ;) hehe wlasnie szukam kielbasy adresu i ide go zmiazdzyc ;P nielot iiihhaaaa....kill the bastard ;) nielotcie ale których materiałów, chyba nie mówisz ze drewna:P ag daj mi textury :> o co tu chodzi :) jak moge wrzucic swoja prace :_) ?? Szczesclieqwego nowego roku TrojkaT ogólna koncepcja była taka że w tym wątku będą tylko pracki ktv - więc tak będzie od początku do konca - nic innego nie moge zmienic i wymyslic bo tak ma byc - mozesz załozyc swój watek albo dawac renerki do galeri renderów w maxwell render bo ten laptopik fajnie wyszeł - nawet wiem kto był inspiracją - pewno makareal czy jak to tam se pisze ;) też miałem zamiar to zrobic w jakis posób ale zabrakło chęci i czasu wiec sobie odpuściłem laptopa - druga sprawa fajnie ci to wyszło ale musiał bys cos zrobic albo z kompresją albo z texturą na monitorze - jak dodałes napisy na klawiszach - ? textura czy modelowane ? co do nowego roku to nawzajem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Hindus tego lapka to juz jakis czas temu zrobilem, o co chodzi z ta texturka ? ze jest lekko niewyrazna ?? czy jak ?. Klawisze wszystkie modelowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 AG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 daj link do tego laptopa - pokaze ci o co mi chodzi z texturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 hindus - teksturke sam mi dawałeś to jest ta od chvetiego z podłogi:P RA spoko, spoko, jak najwięcej wymiarów znaczy wiesz wysokiśc, szerokośc głebokośc pudła, średnica bass reflexu, średnica głośników i przydała by się głębokiśc tweetera bo chyba masz tubowego z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 wzorowane na meblach black red white. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Łeee, dorob jakas scianke za tymi wiszacymi. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 jak dla mnie to za jasne te meble znaczy się wydają się jakieś wyblakłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 nic ciekawego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2006 oj chveti nie popisałes się tym razem, daj jakąs scianke, ładniej oświetl i troche lepszy sampling :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 wątek tonął więc wrzuciłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 nie wiedziałem że BRW robi lewitujące mebelki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 dobra - test MW C5 a tu mała zabawa ps z kontrastem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 W końcu i wy coś pokazaliście :) Ten drugi ładniejszy fajne kolorki ma, tylko po lewej za ciemno jakoś:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 no szkoda ze te texturki olałeś, ale nawet fajnie, nie wiem czemu ale szalenie mi się podloga podoba niebawem moja zabawa z rc 5:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 chveti jaki czas i SL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Fajnie chveti, fajnie. :) AG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 RA - zbieram sie w sobie;;] a tak na serio to trenuje modeling bo coś mi tweeter nie wychodiz ładnie po MS, pozatym mam kłopot z teksturkami bo mi sie maping wali po ms, niebawem będą, najpierw jeszcze potrenuje bo chce je dopieścić na maxa;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 chveti jaki czas i SL ? 2:58:27 SL 13 :) rozdzialka 1300x975 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 next test 3h sl 15 (doszło do 13) sorry za jakość tego dużego jpg'a. i korekta w PS :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 ladnie, podoba mi sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 FOR FUN;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Great! Time?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 bardzo ładne rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 az mi wstyd:P orginał szedł 10H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Długo. :/ chveti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 jeszcze nie finał bo troche tzrabe poprawić nawet bardzo troche ale pokazuje bo watek tonie pozatym tzreba się pochwalić zleconkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 agm ladnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 poprzepalane membrany nie ladnie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Ładnie choć stać Cię na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 wiem;] własnie renderuje polepszoną wersje, potem tylko dLla rozrywki musze wymodelowac wnetzre wedle wymiarów i zamykam projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 ok :) a gdzie stronka ktv?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 stronka na dniach :) 2~3 i powinno być ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 Tak własciwie to strona gotowa czekamy tylko na potwierdzenie kupna domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 I wszystkiego się o tej waszej grupie dowiemy, muahaha. ;) Fajne głośniki, ale jak mam byc szczery, to nie wyglądają na Unitre/Tonsil'a. ;) To był joke sytuacyjny oczywiście. he... he... Chyba zły dzień mam, to przez organikę na lekcji rysunku. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 AGmakonts pokaż wersje finalną kolumienki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 RA wiesz siła wyższa niestety choć tonsile mi się też podobają te dodatkowo pachną pieniędzmi:) finalny się jeszcze rodzi wstawie w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 RA - ważne że klient nie marudził :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 No i niby finał, jeszcze będzie ujęcie od dupy strony i z maskownicami Może to śmieszne ale 22H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 nice, nice :] lepsiejszy byłby czerwony kolorek tła. ziarno na membranie jest przewidziane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 ze studiem czerwonym spróbuje ale obawiam ze się z tym machoniem zleje, a ziarno to nieudolny bump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 eee... ja bym to tak widział: lub coś w tym guście. [+] a z tym bumpem to nie jest źle. tak tylko pytałem bo to przecież Maxwell jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi