Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ogolnie to jest cool :D tylko jedno mi tu nie pasuje.

Kiedys takiego komara obejrzalem sobie gdy sie we mnie wbijal i jak dobrze pamietam to mial troche dluzsza ta igle, no chyba ze przed wbiciem jest taka skorczona jak u Ciebie :D nie wiem

Ale model mi sie podoba, ciekawe jak textura :p

• Odpowiedzi 116
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm...nie wiem nie uzwyam referencji...moze jest troche krotka...ale to nie ma znaczenia bo i tak ona bedzie wbita w reke :)

pzodr

Napisano

a moze by mu sie po prostu ta \"torba\" :) na krew swiecila na zielono ? jak narazie jestes na 1 miejscu dla mnie ciekawe co bedzie dalej :)

Napisano

hmmm zastanowie sie :))) i dzieki za mile slowa...ale pod koniec bitwy bede pewnie gdzies w tyle...tak jak w poprzedniej...(17)

pozdr

Napisano

dzieki, powieksze mu te \"woreczek\" z tylu :)) a macie jeszcze jakies pomysly jak go urozmaicic?? moze cos fantasy lub nie wiem?:)

pozdr

Napisano

Pablo caly ty hehehe , wypas pracka , jezlei to jest poczatek to znajác ciebie jeszcze wlozysz w te pracy kupe czasu i wysilku i efekt bedzie atomowistyczny , super , komarzysko , nie bede ci podpowiadal co móglbys dodac bo jeszcze sie zrypie wene twórcza hehehehe :D

[piwo][piwo][piwo][piwo][piwo]

Napisano

dzieki SID :))..ale prosze napisz co Ci chodzi po glowie...licze na kazde pomysly :))

a propo[pomocy] HELP ! mam problem z Shag Hairem...tzn zrobie sobie wloski, ale jak chce zmienic kolor ich to zaznaczam te wlosy, w material edytorze robie jako hair Shader zmienam kolor i nic wlosy nadal czarne :((![pomocy] Prosze o pomoc...

pozdr

Napisano

dzieki ale juz znalazlem w czym byl problem...chodzilo oto aby dodac jakies zrodlo swiatla :] (Gotham[piwo])

Moga byc takie wloski?? i kolor jescze zmienie wnich

pozdr

bitwa12.jpg

Napisano

A moze zrobisz krwawa scene z kilkoma komarami? ;] SiD z tego co ostatnio patrzylem na fotum wszystich namawial na jakies pseudo owady hehe wiec Ty moze ulegnij i zrob cos hmm MOCNEIJSZEGO :) W tej bitwie chyba najwazniejszy bedzie pomysl ;) Bo sam owad niczego nie zalatwi :) pozdrOO :) A wloski to moze zrob dluzsze i mniej ich ? :)[soczek]

Napisano

Czadowy stworek. !!

Osobiscie nie moge sie juz doczekac az zaczniesz go texturowac i nabieze kolorow ten paskudny komar.

Czad, czad i jeszcze raz czad.

Jak dla mnei to jestes de best w tej bitwie :)

pozdroofka i 3mam kciuki

Napisano

coraz lepiej to wyglada najleprze odnoza jakie tu widzialem :)

ale jedno jest wg mnie nie tak : \"grzbiet\"(czy co tam owady maja) chyba powinien miec wiecej plytek zastanow sie nad tym bo chyba jest zbyt jednolity

a znalazlme martwa komarzyce na parapecie dzisiaj jak chcesz to wysle ci poczta bedziesz mial \"zywe\" referencje :D

Napisano

No szef widze ze pracy ci sie w raczka pali , no pieknie , pod wrazeniem , powaga ten komar mnie powala na nogi hehe wypasik , czlowiek , wypasik :D , co ty jeszcze mozesz zrobic czego nie zrobiles ?

Napisano

dzieki za komentarze..sa mile :]...nie pisalem nic ostatnio bo jak wszyscy wiedza byly problemy z wejsciem na forum tzn ja moglem wejsc i go zwiedzac , ale nie moglem pisac topicow :(...co do szczegolow to chce jeszcxze wiecej dac tylko nie mam dobrych fotek...macie jakies?

pozdr

Napisano

bardzo ładny model, ciekawie wsysa się w ziemię i ogólnie tylko czekamy na teksturki i, zapewne, jeszcze kilka drobnych szczegółów w modelu

pozdr

Napisano

Super komar!!

Ja na etapie tłowia jestem i po 3 próbach cały czas mi nie wychodzi :(

Musze lepszych zdjęć poszukać spodu owadów. bo wszędzie tylko góra i boki

Napisano

jest owlosiony tylko ze ma mniej wloskow...pozniej to poprawie :))dzieki za komentarze...

pzodr

P.S.

macie jakies dobre fotki komarow?[co?]

Napisano
Originally posted by Pablo

P.S.

Ja przed spaniem wlaczam do gniazdka RAID z wkladka wiec rano znajduje na parapecie kilka ciał komarów :D Wiec moge Ci zrobic jedynie fotke umarlaka...

A co do Twojej bitwy - model pierwsza klasa, brawo Pablo ! Mam nadzieje ze teksturki tym razem opanujesz bez takich obaw jak ostatnio?! Bede tu czesto zagladal.

pozdrowka

Marek

Napisano

A po co ci fotki ?? komary sa wsedzie wystarczy zlapac a potem ukatrupic i pod lupe i masz wszystko co bys chcial[rotfl2]

Napisano
Originally posted by MareG

Originally posted by Pablo

P.S.

Ja przed spaniem wlaczam do gniazdka RAID z wkladka wiec rano znajduje na parapecie kilka ciał komarów :D Wiec moge Ci zrobic jedynie fotke umarlaka...

A co do Twojej bitwy - model pierwsza klasa, brawo Pablo ! Mam nadzieje ze teksturki tym razem opanujesz bez takich obaw jak ostatnio?! Bede tu czesto zagladal.

pozdrowka

Marek

bardzo chetnie zobacze te fotki :]:]:]

pozdr[piwo]

Napisano

Pablo - że wcześniej nie pomyślałem - twój przyjaciel codziennie mnie źre przy kompie ale teraz dopiero wpadłem na pomysł - złapie jednego i zeskanuje (może 2400x2400 dpi wystarczy) Jest tylko jeden problem - jak go ukatrupić żeby nie uszkodzić. POstaram się zrobić to pojutrze.

POZDRAWIAM

Napisano

Na każdego komara znajdzie się sposób.:D Musisz uwięzić przynajmniej jenego frajera w jakimś pokoiku (najlepiej jak najmniejszym) potem spsikać wszystko jakimś Raidem, czy innym specyfikiem. Pół godziny i komar będzie leżał martwy na ziemi. [killer] Z muchami działa.

A wracając do pracki: Publo, dla mnie to twój komar rządzi. Oby tak dalej a Bitwa będzie twoja.

Napisano

Jest kilka sposobów:

1. Schlać się jak świnia i czekać jak użre. Kiedy zaśnie - ususić poduszką.

2. Zamknąć jednego komara w pokoju, reszta przyleci na odsiecz. Wtedy posmarować okno klejem i na pewno kilka się złąpie. (tu jednak jest problem - podczas odklejania nogi mogą zostać na szybie)

3. Zamknąć komara w małym pokoju i czekać jak zdechnie z głodu.

Napisano

można jeszcze wystawić gołą pupę i jak użre to ścisnąć pośladki - wtedy kujaka nie będzie mógł wyciągnąć ..... i hyc go w pojemniczek

żartowałem z tą pupą, ale ta metoda się sprawdza [spox] weź napręż rękę w czasie picia to nie odleci hehe

możesz larwę przytargać ze stawiku - teraz jest tego mnóstwo !!! i wychodować w domku (w ciągu nocy w takim ciepełku raz dwa!!!) tylko uważaj byś ich nie wypuścił bo cię wszystkie napadną i .... [killer]

Napisano

Pablo:

Nie sadze aby dobrym pomyslem bylo robienie tak zlozonego obiektu jak komar jako single mesh. Lepiej rozbic go na obiekty, bedzie latwiejszy do oteksturowania.

Napisano

Tesaurus: hmmm nie wiem moze, zobaczymy przy texturowaniu a jak bedzie zle to zawsze moze zdetahowac czesci i bdzie spokoj :))

pozdr

Napisano

No komarek bardzo fajny :).

Jedynie z tego zdjęcia widać, że powinien stać bardziej na czubkach odnóży bo tak to wygląda na trochę ciężkiego.

Ale innych zdjęć nie widziałem, więc może tylko na tym ak to wygląda :).

pozdro

Jacek

Napisano

witam pablo - niestety wczorajsze polowanie niedudane -napewno wiesz o co mi chodzi - dzisiaj polowania nie będzie - musze złożyć komputerek wujkowi i zostaje u bracholka w kraku - następne polowanie w piątek

Napisano
Originally posted by Blooddragon

Pablo.... co tu tak cicho? [hmmm]

a tak cicho bo zbieram informacje na temat tego komara...wiesz fotki itd, poza tym mam jeszcze inne sprawy na glowie, jaka np. jest wyzwanie z Gothamem w Wipie :))

pozdr

Napisano

hmmm usialdem na mala chwilke do komara...i jedynie co zroiblem to zmiejszylem nogi bo tamte byly za duze...nie patrzcie na material i wlosy..

pozdr

bitwa13.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności