Napisano 12 Październik 200519 l oj minęło dużo czasu od kiedy ostatni raz coś tu pokazywałem, co nie znaczy, że nic nie robiłem, pokazuje wam model nad którym ostatnio pracuje, (ostatnio mniej więcej od czerwca :], jednak praca przez wakacje dość spowolniła prace), a więc oceniajcie, wytykajcie błędy, jak ktoś bardzo chce to może nawet zjechać ;]. Jak widać model jest już w dość zaawansowanym stanie, jednak dużo jeszcze do zrobienia więc dlatego ląduje w wipie... karoseria: lampa przednia: próba lakieru, eh jak zawsze kicha z lakierem: no i na koniec felga: no to krytykujcie, pozdrawiam :]
Napisano 12 Październik 200519 l bardzo duzpo niezgodnosci z orginalem ale mnie sie podoba (chociaz nie powinno tak byc bo konkurencja :D) zycze powodzenia i poprosze siatke pozdrawiam !
Napisano 12 Październik 200519 l klasa , man , klasa....lakier brzydki ale model super. chociaż nie bezbłędnie :>
Napisano 13 Październik 200519 l model bardzo fajny, widać kilka krzywizn przy nadkolach ale małych. A tak z innej beczki: Innych samochodów już nie ma ? ja chyba jeszcze kilka na ulicy widziałem ;) Pozdrawiam
Napisano 14 Październik 200519 l Autor qba- co do niezgodności to sie musze zgodzić, po prostu przez wakacje nie miałem prawie wogóle dostępu do neta no i problem był z jakimiś referkami, miałem może 5 zdjęć Vorek- ja nawet więcej niż kilka innych widziałem na ulicy samochodów wartych uwagi, ale po prostu evo jest jednym z moich ulubieńców, autem którego pewnie nigdy nie będe miał ;]. a tak poza tym jak zaczynałem go modelować to na forum był tylko jeden robiony przez kome pozdrawiam ;]
Napisano 15 Październik 200519 l Autor eh no coś nikt nic nie pisz, no trudno, ja pracuje dalej. zrobiłem spoiler:
Napisano 15 Październik 200519 l Chudy fajne to masz :) Nie no modelik ladnie ci wyszedl poki co. Za swiatla przednie chyle czola ;) Ile nad nimi siedziales??? :P Prosze nie tunninguj go tylko rajdowke zrob ;)
Napisano 10 Maj 200618 l Autor o jeeeeezu pół roku nic z nim nie robiłem, ale to nic...... zacząłem od początku bo efekt który uzyskałem nie podobał mi sie wogóle... a więc początek pracy:
Napisano 10 Maj 200618 l Heh no troche Cie nie bylo ;) Jak dla mnie spoko chyba jak narazie jest ok :)
Napisano 10 Maj 200618 l Witam!! ze tez chce ci sie robic od nowa, gdybym ja mial robic moje enzo od nowa to wolal bym dac sie pokroic na zywca :) pozdro
Napisano 10 Maj 200618 l no jak chcesz, mozesz od nowa, jest oki, ale tamten model tez byl w porzadku, pozdr
Napisano 14 Maj 200618 l Autor no to jedziemy dalej :] niewiele zrobiłem ale czasu ostatnio jakoś mało mam i siatka:
Napisano 14 Maj 200618 l Witam!! daj dwie polowki bo dziwnie wyglada :) ale modeling bardzo dobry hehe :)
Napisano 14 Maj 200618 l Autor no to przedni zderzak skończony: i siatka jeszcze raz: nielot specjalnie dla ciebie dwie połówki :P
Napisano 14 Maj 200618 l Trzyma poziom, tylko mam pytanie, pewnie mi sie zdaje ale czy miejsce na znaczek nie jest za waskie? EDIT: Aaj, 200 post, mial byc zachowany na rocznice mojej rejestracji ^^
Napisano 14 Maj 200618 l Witam!! dzieki za dwie polowki:) wydaje mi sie ze tu jest troszeczke krzywo(ale tylko troszeczke) pozdro
Napisano 14 Maj 200618 l Autor no poly modeling nielot.........heh no sprawdze to, musze przyznać, że to głupie miejsce jest, bo sie zbiega siatka z góry i robi strasznie gęsta
Napisano 15 Maj 200618 l Autor eeeeeeee a moge wiedziec ktore sa za ostre? :] domyslam sie ze chodzi o przy wlotach, tylko ze na niektorych zdjeciach to tak wyglada wlasnie
Napisano 13 Czerwiec 200618 l Autor kurcze strasznie mało czasu ostatnio mam, no ale troche podłubałem: i siatka: