chudy Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 oj minęło dużo czasu od kiedy ostatni raz coś tu pokazywałem, co nie znaczy, że nic nie robiłem, pokazuje wam model nad którym ostatnio pracuje, (ostatnio mniej więcej od czerwca :], jednak praca przez wakacje dość spowolniła prace), a więc oceniajcie, wytykajcie błędy, jak ktoś bardzo chce to może nawet zjechać ;]. Jak widać model jest już w dość zaawansowanym stanie, jednak dużo jeszcze do zrobienia więc dlatego ląduje w wipie... karoseria: lampa przednia: próba lakieru, eh jak zawsze kicha z lakierem: no i na koniec felga: no to krytykujcie, pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 bardzo duzpo niezgodnosci z orginalem ale mnie sie podoba (chociaz nie powinno tak byc bo konkurencja :D) zycze powodzenia i poprosze siatke pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 klasa , man , klasa....lakier brzydki ale model super. chociaż nie bezbłędnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 model bardzo fajny, widać kilka krzywizn przy nadkolach ale małych. A tak z innej beczki: Innych samochodów już nie ma ? ja chyba jeszcze kilka na ulicy widziałem ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 qba- co do niezgodności to sie musze zgodzić, po prostu przez wakacje nie miałem prawie wogóle dostępu do neta no i problem był z jakimiś referkami, miałem może 5 zdjęć Vorek- ja nawet więcej niż kilka innych widziałem na ulicy samochodów wartych uwagi, ale po prostu evo jest jednym z moich ulubieńców, autem którego pewnie nigdy nie będe miał ;]. a tak poza tym jak zaczynałem go modelować to na forum był tylko jeden robiony przez kome pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 eh no coś nikt nic nie pisz, no trudno, ja pracuje dalej. zrobiłem spoiler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Chudy fajne to masz :) Nie no modelik ladnie ci wyszedl poki co. Za swiatla przednie chyle czola ;) Ile nad nimi siedziales??? :P Prosze nie tunninguj go tylko rajdowke zrob ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Świetny model, gratuluję i jednocześnie życzę powodzenia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Wlasnie! WRC rules! EDIT: Pod wlotem paliwa sie gnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 fajnie :) az sie zabralem za proby lakieru na moim evo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 ja tylko dodam ze moje evo bylo pierwsze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 pierwszy raz w życiu używałem v-raya więc nie bijcie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 o jeeeeezu pół roku nic z nim nie robiłem, ale to nic...... zacząłem od początku bo efekt który uzyskałem nie podobał mi sie wogóle... a więc początek pracy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Heh no troche Cie nie bylo ;) Jak dla mnie spoko chyba jak narazie jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 na razie malo ale na pewno lepiej niz u mnie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Witam!! ze tez chce ci sie robic od nowa, gdybym ja mial robic moje enzo od nowa to wolal bym dac sie pokroic na zywca :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 no jak chcesz, mozesz od nowa, jest oki, ale tamten model tez byl w porzadku, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 no to jedziemy dalej :] niewiele zrobiłem ale czasu ostatnio jakoś mało mam i siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Witam!! daj dwie polowki bo dziwnie wyglada :) ale modeling bardzo dobry hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 no to przedni zderzak skończony: i siatka jeszcze raz: nielot specjalnie dla ciebie dwie połówki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Trzyma poziom, tylko mam pytanie, pewnie mi sie zdaje ale czy miejsce na znaczek nie jest za waskie? EDIT: Aaj, 200 post, mial byc zachowany na rocznice mojej rejestracji ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Witam!! dzieki za dwie polowki:) wydaje mi sie ze tu jest troszeczke krzywo(ale tylko troszeczke) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AbdulWysyMuLacha Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 jaką techniką robisz? Bo chyba z plane'ów. pzdro;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 no poly modeling nielot.........heh no sprawdze to, musze przyznać, że to głupie miejsce jest, bo sie zbiega siatka z góry i robi strasznie gęsta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 witam, za ostre krawedzie na zderzaku, a tak jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 eeeeeeee a moge wiedziec ktore sa za ostre? :] domyslam sie ze chodzi o przy wlotach, tylko ze na niektorych zdjeciach to tak wyglada wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 ladnie, mi sie podoba, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 kurcze strasznie mało czasu ostatnio mam, no ale troche podłubałem: i siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 podoba mi sie :) zobaczymy co bedzie dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 No chudy fajnie jest :) Dawaj do końca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Jaki dales material na swialta w v rayu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi