kolegaalek Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 jakieś 2 wieczory roboty. Jestem fajny.
Plastique Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 kolegaalek masz we mnie fana... :D
Pablonardo Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 śmiszne i wykonanie nie kiepskie...dla mnie bomba :D:D
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 lolololol takie dojrzałe :P ekstra
arcade Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 hehe moje zdanie już znasz ;) fajna praca, gratuluję rekomendacji :)
arturros Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 ehh. szkoda ze nie wsadziles w twarz jakiejs znanej twarzy;] mogla by byc ciekawa karykatura;) ale i tak jest super
sammael_at Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 fajna praca ;D fajny styl ;D fajny pomysl :P graty
miwt Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 czytam czytam i poprostu widze...to jest to czego ludzie chca miedzyinnymi na tym forum...trafiles w temat:)
buczer Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 brzydka kompozycja, byrzydkie kolory + fatalny klimat pasujący do eef :D ps: na miniaturce znacznie lepsze
Gość User190 Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 panie kolego, ekhm, ekhm.... o ile mnie pamięć nie myli, to pamietam twoje pierwsze prace na tym forum... były kiepskie... kiedy patrzę na to, co zamieściłeś w tym poście jestem w szoku - wykonałeś wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki krok naprzód!! Naprawdę jestem pod wrażeniem postępu!! Ilustracja jest świetna :)
Futro Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Świetna ilustracja. Naprawdę fajnie rysowana i pomyślana, chciałbym kiedyś zobaczyć książkę ilustrowaną przez ciebie, to by dopiero było "dobre";P pzdr.
Salvator Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 oj tak mati, pamiętam jak był "ulubionym beztalenciem" :D jak widać nie takie beztalencie ;] pomysł oryginalny, praca w twoim niepowtarzalnym stylu, tylko jak dla mnie to troszkę zbyt dosłowne :) trzeba było w to wpleść jeszcze jakiś motyw
kolegaalek Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 wszyscy- dzięki:) peter- moze do kompozycji sie zgodze, ale klimat to juz kwestia gustu:p I efowy klimat do imo prawidłowy klimat;) M@ti- faktycznie jak tylko sie tu zarejestrowałem, to dopiero co dostałem tablet i nic kompletnie nie umiałem (wcześniej mało rysowalem). Dzieki za miłe słowa:p a oto pierwsza praca jaką umieściłem na max3d(czerwiec 2004)-
buczer Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 efowy klimat do imo prawidłowy klimat;) prwidłowy i jedyny słuszny ;) choc tak jak mowisz, rzecz gustu. a obrazek wyzej...a tak dobrze sie zapowiadales :D
arcade Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 lol :D kurde, nigdy tego nie widziałem (za późno się zarejestrowałem żeby oglądać twoje początki) rotfl - nieźle :D nooo, to szacunek i powodzenia dalej, tylko rozwijaj się dalej, nie spoczywaj na laurach i nie odgrzewaj w kółko tego samego :) pzdr.
Gość User190 Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Ech, czy ja już mówiłem, zę zobiłeś spoooory krok naprzód?? :> Jeśli nie to obrazek, który zamieściłeś jako ten z czerwca bardzo mnie w tym przekonaniu utwierdził :P
Drzewostan Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Całkowicie się z tobą zgadzam peter_muler praca kiepska. Bez obrazy kolegaalek. Mieliśmy ocenaić winc oceniamy. Zastanawiam sie tylko dlaczego większość osobników pisze ze jest to zajebiste pod każdym względem. Czy to przypadkiem nie jest kółko wzajemnej adoracji??? Pozdro
miwt Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 e tam ja sie wcale nie zgodze z powyzszym postem uwazam ze jest to obrazek satyryczny i zachowuje w pelni tez styl satyry...nawet dosc takiej dopracowanej bym powiedzial...ale oto chodzi w forach ze kazdy ma swoje zdanie...:) pozdrawiam
kolegaalek Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 Całkowicie się z tobą zgadzam peter_muler praca kiepska. Bez obrazy kolegaalek. Mieliśmy ocenaić winc oceniamy. Zastanawiam sie tylko dlaczego większość osobników pisze ze jest to zajebiste pod każdym względem. Czy to przypadkiem nie jest kółko wzajemnej adoracji??? Pozdro chodzi o to, ze u wszystkich wykupiłem ładne komentarze, ale wybuliłem tyle u leru na rekomndację, że na petera mulera mi nie starczyło. A ty jestes nowy na forum, więc nie znam jeszcze numeru twojego konta:)
arturros Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 taaa kolegaalek. przypominam ci ze moj limit pozytywnych komentarzy dla ciebie sie juz konczy wiec moze uzupelnisz wreszcie konto? ;]
RA Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Ciekawa morda. Ta konsternacja na twarzy. ;)
Lumpy Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 ROTFL oryginalne (jak reszta twoich prac) Nie twierdzę że całość jest zaj***sta... Za mało wiem o kompozycji czy kolorach, żeby oceniać wszystko. Mi się podoba zarówno pomysł jak i wykonanie. Jesteś fajny! Ludkan Baba lol :D :D :D turlu turlu
Siegmar Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 muahahah :D ... ROTFLLALB (rolling on the floor like a Ludkan Baba) :D
little-ninja Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 eee praca z czerwca bardziej wtedy mnie powaliła heheh tak trzymaj maan poz
rzuq Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 yep - sam pamietam jeszcze czasy "pana organa" ktory zapadl mi w pamiec - napewno emanujesz czyms swiezym - jestes cholernie mlody i mysle ze jeszcze sporo przed Toba
Rekomendowane odpowiedzi