Pablo Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 witam, ostatnio sobie pogadalismy z Gothamem na gg...ze mozemy sie ze soba zmierzyc w 3d(wiem ze przegram,ale chce sie zmierzyc:) ).Ja chce sobie pocwiczyc modelowanie postaci, a Gotham...hmmm...w ogole cos zrobic:] bo dawno nic nie robil :))...no wiec zalozeniem jest stworzenie postaci bazujacaej na szkicu Fenga Zhu(www.artbyfeng.com) oraz jego otexturowanie bez zandej sceneri...a na koncu gdy juz skonczmy postacie ( ja pewnie bede dluzej robil...bo mam jescze inne sprawy na glowie ) to Wy uzywkonicy Forum ocenicie ktora placa jest lepsza ( juz wiem ktora:D )...no wiec zyczcie mi i Gothamowi powodzenia :) pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 WOOW!! Pracka bedzie moim zdaniem swietna... 2 ziomow co wiedza sporo o grafice robia to sama pracke, to jush jest git, a jeshcze dochodzi rywalizacja miedzi prackami (podwojne staranie sie i dbanie o shczegoly)!! Zycze powodzenia tak jak chciales Pablo!! [gafa][winko]:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 hmmmm... już coś niecoś na ten temat słyszałem i będę z wielkim zaciekawieniem obserwował postępy.[yes] Wybór obiektu bardzo ciekawy więc i pojedynek bedzie interesujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2003 VGT...skad slyszales??? przecierz to dopeiro dzisaij wnocy zaistnailo w mojej glowie...i Gothama:] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 Świetny pomysł. Mini bitwa :-) Może to na stałe zagości na forum powodzenia wam obu [piwo] ps. Ja tez coś o tym słyszałem [mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 ... to będzie ciekawe :D powodzenia [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 Pablo, może im chodzi o moją mini bitwę (NUKE CANNON)...Napisałem tam, że jak ktoś chce to może modelować ze mną CANNONA (KAIN i Chaos \"zapisali\" się na to)...Tak przypuszczam, że o to chodzi... Nawet później zmieniłem nazwę tematu na Mini bitwa: NUKE CANNON...:) Wiem, że moja \"mini\" jest pryszczem w porównaniu do waszej!! Spotykają się 2 potęgi graficzne...[lol2]. To będzie coś...:) Czekam na pierwsze renderki. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 no proszę Pablo rzucił wyzwanie brodaczowi :) oj bedzie się działo :) bardzo chetnie popatrze.. no i życzę wam obu powodzenia chodź Pablo życzę go więcej pozdrawiam [piwo] PS: Gotham mam nadzieję, że nie będziesz dawał fory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 nio nie latwe zadanie przed toba..powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 Hi, Dosyć specyficznie ująłeś to we wstępniaku... Wyzwałeś mnie to jestem. Spodziewałem się nieco innego konceptu, ale ok. Nie widzę problemu. Co prawda dalej nie chwytam czemu to ma służyć... Ale 1 na 1 to może być ciekawe doswiadczenie. Tylko pamiętaj że do poniedziałku nic nie zrobię. Mam exam z matmy, czyli zdecydowanie wyższy priorytet. Więc zostawiam ci wolną rękę. Możesz zaczekać do poniedziałku lub sobie już spokojnie dłubać. Jak wolisz. Heh... Tylko wyraźnie ci napisałem że nie mam czasu na cały projekt (albo modelowanie, albo teksturowanie)... Nie wiem jak mogłeś o tym zapomnieć... Projekt jasno wskazuje że ograniczymy się do modelowania. To tyle, pap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 Dobra zobaczymy kto będzie lepszy :D:D:D Fajny szkic[wow][wow][wow][wow] Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2003 Oki Gotham...to bedzie tylko modelowanie...a juz texturowanie we wlasnym zakresie i tylko dla siebe :)))...w sumie ja nie wiem jescxze kiedy yten projekt zaczne...tez mam terminy...a pzoa tym Ty masz szybsze tempo :))) pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 no no 3majcie sie i czekam na jakieś zaczątki prac [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 ja już jestem ciekaw, jak wymodelujecie mięśnie i włosy :] licze na ciebie Pablo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 hehehe...no panowie teraz to widze żę całe forum będzie patrzyło na wasze poczynania...wkońcu coś się dzieje...ale to jest w sumie nie głupia idea...robić pojedynki z innymi...1vs1...no i jak mobilizuje...i tu powinny być brawa dla pomysłodawcy...tylko teraz musicie dać przykład że coś takiego może istnieć :D pozdro & powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 no to bedzie ciekawe. gotham powodzenia na egzaminie- bede myslami z tobą, bo dusza z kim innym :-DDD a co do tego projktu to czekam na jakies rezultaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 hej idea jest superek - zycze wam obu powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 IT\'S WAR !!!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 i jak to moowia: niech wygra lepszy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2003 Originally posted by ftorek i jak to moowia: niech wygra lepszy :)) hmm....wiadome kto wygra...po prsotu chce sie nayczuc czegos wiecej...i mam andzieje ze jakos w tym wypadne :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 A kiedy będą pierwsze rendery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 a no właśnie... my tu gadu gadu a renderów ni ma :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2003 niedługo...moze jutro...zobacyzmy jak sie z czasem wyrobie... pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 18 Lipiec 2003 Share Napisano 18 Lipiec 2003 taaaa .. gadu gadu :D szumu narobili ... a czekac jak zawsze trzeba .. wiec pablo do dziela ...bierz sie za to bo jak pisales bedziesz to dluzej robil, a gotham od poniedzialku zaczyna :> hyhyhy ... masz fory !!!! pit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2003 Originally posted by Pit3r taaaa .. gadu gadu :D szumu narobili ... a czekac jak zawsze trzeba .. wiec pablo do dziela ...bierz sie za to bo jak pisales bedziesz to dluzej robil, a gotham od poniedzialku zaczyna :> hyhyhy ... masz fory !!!! pit Pit3r umawialismy sie razem z Gothamem,ze nbe ma zadnego terminu tyko po prostu mamy skoncycc ta pracke...wiec prawdopodobnie juro zaczne cosik robic... pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2003 oki...wreszcie jakies rendery:P tylko na razie zrobilem sobie ten mlotek..postac zostawiam na pozniej :))) wiec wstepna wersja mlotka...musze zrobic jescze pekniecia,poorwaic rekojesc itd. pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 Pablo licze ze wygrasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2003 Skilo nie widziałes jeszcze mozliwosci Gothama...wiec poczekaj z wetdyktem hehe pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 baa :D pożyjemy zobaczymy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 niezly poczatek.powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 Witam :) Jezeli wzorujesz sei na tamtym rysunku to zauwaz ze tamten mloteczek sie troche rozni.Twoj wydaje sie malo masywny.I czy ta czesc do tzymania nie jest za krotka? -pozdraiwam i zycze powodzenia w pojedynku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2003 hmmm dzieki Baryl, poprawilem to...zreszta widac to na rednerq...dobrze nie dopiasowalem ale racezj widac :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 wydaje mi sie ze rekojesc jest za cienka, nie utrzymaloby takiej wielkosci mlota, zlamalby sie ;] ale fajny mlot ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2003 hmm wlasnie nie wiem czy za cienka czy nie bo niestety po rysunku nie da sie tego stwierdzec:-/ poizdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 Rysunek- rysunkiem nie moze wszystkiego pokazywac bo jest plaski - nie da rady poprostu, od czego ma sie glowe?, rekojesc jest za cienka i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 rcja złamalaby sie . i popieram co do masywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 ciekaw jestem, jakby takim młotkiem gwoździe sie wbijało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 ładny młoteczek :-) Fajnie te linki na nim zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 ja tam proponuję olać rekojeść, przecież i tak nie będzie jej widać bo będzie zasłonięta rekami tego kolesia, no nie? ehh, a tyle o nią krzyku... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 najlepiej jest olać... ;/ Pablo za cienka ta rękojeść... przecież to widać... ...ja tylko czekam co nam pokaże Gotham :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 hehe Pablo śpiesz się bo Gotham pewnie już Brazylijkę ustawia co by zrobić oststeczny render ;) a tak w nawiasie to dziwie się czemu zacząłeś od młotka - to tak jakby w-g jego proporcji miałbyś budować postać.... moim skromnym zdaniem najpierw buduje się postac a potem w-g jej proporcji dostawia sie gadżety... no ale przyznać muszę, że młoteczek sliczniutki.... :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 hje Boowa, trafiles w sedno:), no niestety to racja jest... Pablo zdecydowanie latwiej Ci bedzie wszystko ustawiaci i lepiej wyjdzie jak zaczniesz od rzeczy najistotniejszych, czylli postaci w tym wypadku, mlot nalezy do akcesoriow, chociaz wazny to jednak drugorzedna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 Hi, Wróciłem... Jej co za czarcia pogoda :/... Ledwo żyję... W środę się dowiem czy mam szukać jakiegoś folkloru... Ehhh, nie ważne. Co do modelu... No Pablo dałeś ciała... Hmmmm, dla mnie młotek to jak taka torebka dla kobiety. Jak postać wyjdzie mi dobrze to i tak nikt nie spojrzy na rzeźbienia na młotku... A jak spartolę to na pewno młotek niczego nie odratuje. Nie wiem ile mi zajmie rozrysowanie proporcji... Ale postaram się możliwie szybko coś wrzucić. A całą postać zakończyć do soboty (wraz z ;) ). To tyle pap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 ...doczekać sie nie moge :D pozdroo [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2003 oki male wyjasnienie...dlaczego zaczolem od mlotka?? a to dlatego gdyz jutro bede mial rysunki tej psotaci...wtedy bede mogl zaczc ja modelowac...a mlotek bylo tylko tak aby cos robic... Gotham...dalem ciala...ehhhh....dla mnie jest wazne ze ja z tego bede zadowolony :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 oj widzę, że już zaczynają się wrzuty :] ale może to jeszcze bardziej podniesie poprzeczkę tych \"zawodów\" :) P.S. o co walczycie ?? o [piwo] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 Ejej... Żadnego wrzucania... Nie żartuj sobie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 Rozrysowane referencje tez wrzuccie, ciekawe jak Wam to wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 22 Lipiec 2003 Share Napisano 22 Lipiec 2003 heh... no to będzie bitwa expressowa ;) a kto zasiada w jury? oczywiście żartuję.... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 23 Lipiec 2003 Share Napisano 23 Lipiec 2003 Originally posted by Gotham Ejej... Żadnego wrzucania... Nie żartuj sobie tak. To wrzuccie na rozluznienie atmosfery jakies rendery:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi