Napisano 28 Styczeń 200619 l Autor Te nity specjalnie sa taki duże. Czas na update: Na drugim obrazku jak sie przyjrzeć linia podziału widać przerwy, czemu? Jak ktoś wie to nich mówi bo to dotyczy tez nitów a trochę nie fajnie to wygląda.
Napisano 28 Styczeń 200619 l Idziesz w coraz lepszym kierunku :). Dodaj wiece brudu, bumpa, jakas mapke opacity z zaciekami etc. :) Podoba mi sie :)
Napisano 28 Styczeń 200619 l To co lejtnant Knysha..ale jest dobrze. moze tylko...nie jestem pewny ale swatyka na ogonie nie jest zbyt duza? i chyba biała obwódka za mała wokół niej....ale moze sie myle nie wiem z jakiej referki malowania korzystasz. POZDRAWIAM!
Napisano 28 Styczeń 200619 l Hmmm no wygląda wspaniale przeglądałem ostatnio kilka fotek co by się upewnić do tego znaku na skrzydle od dołu i zwracam honor ma dobrą wielkość poprostu nie miałeś jeszcze dodanej lotki :] a boczne tekstury magia wygląda naprawde super!!
Napisano 28 Styczeń 200619 l Autor Brud bedzie. To nie jest finalna wersja. Jeszcze nie ma wszyskich lini podzialu i nitow. A co do swastyki to nie weim czy jest za duza ale chyba za chuda.
Napisano 28 Styczeń 200619 l wydaje mi sie ze odrobine za duza...ze za chuda to tez prawda...tzn powinna być bardziej zwarta....inna sprawa ze brak sterów wysokości moze zmieniać odrobine wygląd.... no nic, na szybko wyszukałem w googlach:
Napisano 28 Styczeń 200619 l Jejciu przeciez to jest genialne!! :) Freedom widze, ze sie bawisz z tym modelem jak ja z Lancia ;P No i dobrze :>
Napisano 28 Styczeń 200619 l Autor Wiktor-dzieki. Update: Kliment-jeszcze raz dzieki za wspomaganie mnie w pracy;P
Napisano 28 Styczeń 200619 l Freedom ja tu widze, ze Tobie to sie nie chce sklejac modeli plastikowych to se w Maxie dlubiesz... ;P hehe No i masz racje :D "Model nie do zestrzelenia"!!!! :>
Napisano 28 Styczeń 200619 l nom Wiktor słuszna uwaga Freedom Fighter a prezentacje możesz zrobić jako model plastikowy stojący na jakiej półce chociaż wolał bym go widzieć stojącego w jakimś hangarze:)
Napisano 29 Styczeń 200619 l Autor Właśnie ostatnio nabrałem ochoty na zrobienie silnika. Juz nawet blueprinty mam;D Tak planowałem zeby zrobic rander jako model ale raczej kartonowy bo ja z tych jestem:P Mały bonusik: Łasnie wudac nity na skrzydłach, niedlugo beda tez na kadlubie.
Napisano 29 Styczeń 200619 l Bardzo ladnie :). Zapodasz linki do printow silnika ^^? :D Pozdrawiam :)
Napisano 12 Luty 200619 l 'Przewrocilo sie? Niech lezy' ;] Freedom Fighter napewno cos tam dzierga... Nie goraczkujcie sie :P
Napisano 12 Luty 200619 l Autor Z tym dzierganiem to było rożnie. Ale mam wytłumaczenie. Otóż robiłem model ale w realu na konkurs który mam za dwa tygodnie a jutro wyjeżdżam na dwa tygodnie i musiałem sie spieszyć. No ale żeby nie bilo daje jakiś mikroskopijny update:
Napisano 17 Luty 200619 l ojtam rdza odrazu...nie wszystko co używane musi być zardzewiałe :). Mi się podoba tak jak jest :). A nity śa przecudowne wyglądaja jak by każdy był oddzielnym obiektem :).
Napisano 11 Marzec 200619 l Autor No to odgrzewamy! Nastepny nie za duzy update ale daje zeby nie bylo ze watek umarl i zebya sie samemu zmobilizować.
Napisano 11 Marzec 200619 l No całkiem ładnie mi sie podoba....nareszcie gutek w całości. Czekamy wobec tego na skończenie mapowania. Pozdrawiam Kliment
Napisano 11 Marzec 200619 l Może mały update, ale widze tutaj dbałość o detaloe. Bardzo fajnie. Tak trzymaj !
Napisano 20 Marzec 200618 l Autor martin-flash - bawisz sie w gornika?:D Ale musze przyznać ze takie coś naprawde mobilizuje. Nie wiem czy bedzie jaki update ale juz siede w maxie;D
Napisano 21 Marzec 200618 l Bardzo fajnie , sklejałem kiedyś taki modelik z kartonu "Mały Modelarz" :)
Napisano 21 Marzec 200618 l MIODZIO !!:] jak zawsze hehe ja własnie powoli gromadze materiały SPITFIRE mk IV :D wiem wiem nie skonczylem jeszcze studebakera wiec skoncze co mam i zabieram sie za samolocik :d:] oby był choć w 20 % taki jak TWÓJ !! pozdrawiam !!
Napisano 22 Marzec 200618 l heh tez sklejalem kiedys taki modelik:); ładnie Ci to wychodzi, jedyne co mogł bys poprawic to placzenie textury skrzydel i kadlubu - jakies spawy czy nity, pozdro.
Napisano 16 Kwiecień 200618 l Autor Dzieki za mile komentarze. WIERZBA - ja tez ale to było dawno i nie prawda:P Baaaaardzo powoli ale zawsze troche do przodu.
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Super! maly ot... moze pokaz swiatu swoj model? tu jest ciekawe miejsce :) http://www.military-meshes.com/forums/index.php?
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Autor Kazan_HB - zastanawiałem się nad tym wcześniej i zrobiłem jak radziłeś więc jest - klik! Poprawiłem kolory: Pozdrawiam.
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Zauwazylem ze poziom Twojego Bf109 niczym nie odbiega od tych ktore tam sa. A Forum moim zdaniem naprawde jest bardzo dobre (wysoki poziom prac), sa tam sami zapalency militariow :)
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Autor Update. Mówcie co jeszcze można tu dodać. Oprócz tła oczywiście. Zmieniłem renderer na Brazil.
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Piękny Messerschmitt. Nie wiem czy otwieranie kabiny to dobry pomysl - wyglada jak jakiś błąd. Poza tym szara powierzchnia statecznika pionowego - przydałby sie tam jakiś brud, nity itp - w tej chwili wyglada jakby nie bylo tam tekstury.