Gość _Kreska_ Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 no robi sie coraz ciekawiej, a czy te nity od spodu nie za duze aby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Te nity specjalnie sa taki duże. Czas na update: Na drugim obrazku jak sie przyjrzeć linia podziału widać przerwy, czemu? Jak ktoś wie to nich mówi bo to dotyczy tez nitów a trochę nie fajnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Idziesz w coraz lepszym kierunku :). Dodaj wiece brudu, bumpa, jakas mapke opacity z zaciekami etc. :) Podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 To co lejtnant Knysha..ale jest dobrze. moze tylko...nie jestem pewny ale swatyka na ogonie nie jest zbyt duza? i chyba biała obwódka za mała wokół niej....ale moze sie myle nie wiem z jakiej referki malowania korzystasz. POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Hmmm no wygląda wspaniale przeglądałem ostatnio kilka fotek co by się upewnić do tego znaku na skrzydle od dołu i zwracam honor ma dobrą wielkość poprostu nie miałeś jeszcze dodanej lotki :] a boczne tekstury magia wygląda naprawde super!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Bardzo fajnie, z kazdym updatem coraz bardziej mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 ładnie ładnie ale dodaj jeszcze więcej brudu jakiejś rdzy i zacieków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Brud bedzie. To nie jest finalna wersja. Jeszcze nie ma wszyskich lini podzialu i nitow. A co do swastyki to nie weim czy jest za duza ale chyba za chuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 wydaje mi sie ze odrobine za duza...ze za chuda to tez prawda...tzn powinna być bardziej zwarta....inna sprawa ze brak sterów wysokości moze zmieniać odrobine wygląd.... no nic, na szybko wyszukałem w googlach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Jejciu przeciez to jest genialne!! :) Freedom widze, ze sie bawisz z tym modelem jak ja z Lancia ;P No i dobrze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Wiktor-dzieki. Update: Kliment-jeszcze raz dzieki za wspomaganie mnie w pracy;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 MISTRZOSTWO !!:] nic dodać nic ująć !! naprawde wygląda świetnie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Freedom ja tu widze, ze Tobie to sie nie chce sklejac modeli plastikowych to se w Maxie dlubiesz... ;P hehe No i masz racje :D "Model nie do zestrzelenia"!!!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 nom Wiktor słuszna uwaga Freedom Fighter a prezentacje możesz zrobić jako model plastikowy stojący na jakiej półce chociaż wolał bym go widzieć stojącego w jakimś hangarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus_Spajder Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Bajera jak sie patrzy. Silnik też będziesz robić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 Właśnie ostatnio nabrałem ochoty na zrobienie silnika. Juz nawet blueprinty mam;D Tak planowałem zeby zrobic rander jako model ale raczej kartonowy bo ja z tych jestem:P Mały bonusik: Łasnie wudac nity na skrzydłach, niedlugo beda tez na kadlubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Bardzo ladnie :). Zapodasz linki do printow silnika ^^? :D Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 już się nie moge doczekać końcowego efektu:) keep workink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 ładne nity.....render tez niczego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Łałłłłłłłłłłłłłłłłłł :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 super :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 ..no co jest?? umarło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 No wlasnie...!! "Wiara" domaga sie updejta!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 'Przewrocilo sie? Niech lezy' ;] Freedom Fighter napewno cos tam dzierga... Nie goraczkujcie sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Z tym dzierganiem to było rożnie. Ale mam wytłumaczenie. Otóż robiłem model ale w realu na konkurs który mam za dwa tygodnie a jutro wyjeżdżam na dwa tygodnie i musiałem sie spieszyć. No ale żeby nie bilo daje jakiś mikroskopijny update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 No i jest pieknie!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Bardzo fajnie. Podobają mi się nity :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 fajnie, tak trzymaj, czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 swietnie to wyglada, choc troche rdzy mz by sie przydalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 ojtam rdza odrazu...nie wszystko co używane musi być zardzewiałe :). Mi się podoba tak jak jest :). A nity śa przecudowne wyglądaja jak by każdy był oddzielnym obiektem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Model i wykonanie bezprecedensowo OLDSHOOLOWE! Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 11 Marzec 2006 Autor Share Napisano 11 Marzec 2006 No to odgrzewamy! Nastepny nie za duzy update ale daje zeby nie bylo ze watek umarl i zebya sie samemu zmobilizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 No całkiem ładnie mi sie podoba....nareszcie gutek w całości. Czekamy wobec tego na skończenie mapowania. Pozdrawiam Kliment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Może mały update, ale widze tutaj dbałość o detaloe. Bardzo fajnie. Tak trzymaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 klasyka, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Marzec 2006 Autor Share Napisano 20 Marzec 2006 martin-flash - bawisz sie w gornika?:D Ale musze przyznać ze takie coś naprawde mobilizuje. Nie wiem czy bedzie jaki update ale juz siede w maxie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Bardzo fajnie , sklejałem kiedyś taki modelik z kartonu "Mały Modelarz" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 MIODZIO !!:] jak zawsze hehe ja własnie powoli gromadze materiały SPITFIRE mk IV :D wiem wiem nie skonczylem jeszcze studebakera wiec skoncze co mam i zabieram sie za samolocik :d:] oby był choć w 20 % taki jak TWÓJ !! pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 heh tez sklejalem kiedys taki modelik:); ładnie Ci to wychodzi, jedyne co mogł bys poprawic to placzenie textury skrzydel i kadlubu - jakies spawy czy nity, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Dzieki za mile komentarze. WIERZBA - ja tez ale to było dawno i nie prawda:P Baaaaardzo powoli ale zawsze troche do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 jak dla mnie rewelacja, jeszcze "tylko" kabinka i pilocik powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazan_HB Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Super! maly ot... moze pokaz swiatu swoj model? tu jest ciekawe miejsce :) http://www.military-meshes.com/forums/index.php? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 rewelka... ja już go widzę w akcji.. jakiejś animacji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 powoli powoli ale cały czas do przodu, a praca bardzo dobra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Mały apdejt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Kazan_HB - zastanawiałem się nad tym wcześniej i zrobiłem jak radziłeś więc jest - klik! Poprawiłem kolory: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazan_HB Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Zauwazylem ze poziom Twojego Bf109 niczym nie odbiega od tych ktore tam sa. A Forum moim zdaniem naprawde jest bardzo dobre (wysoki poziom prac), sa tam sami zapalency militariow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Update. Mówcie co jeszcze można tu dodać. Oprócz tła oczywiście. Zmieniłem renderer na Brazil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Piękny Messerschmitt. Nie wiem czy otwieranie kabiny to dobry pomysl - wyglada jak jakiś błąd. Poza tym szara powierzchnia statecznika pionowego - przydałby sie tam jakiś brud, nity itp - w tej chwili wyglada jakby nie bylo tam tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Bardzo ładny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi