Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich :)

To jest najnowsza praca

Wszelkie komentarze i krytyczne uwagi bardzo mile widzane

Z gory dziekuje :)

bath_Hi.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Para (para ?) psuje całą scenkę i może bump bym lekko zmniejszyl na kaflach. Poza tym bardzo mi się podoba, szczególnie kolorki i woda :)

Pozdrawiam

Napisano

ogólnie fajnie, tak jak powiedział Vorek para psuje :)

Napisano

ładnie, szczegolnie podoba mi sie renczniczek, minus to za duzy bump na kafelkach.

Napisano

para psuje efekt, troche za duzy bump na kafelkach, mnie tez sie podoba reczniczek moze podzielisz sie jak go zrobiles (chodzi mi material):)

Napisano

Para, para?? ;] no para troche nie pasi... tymbardziej że to chya kafelki parują a nie woda w wannie

Napisano

para jest najlepsza w tym wszystkim, i nie wiecie co piszecie

pzdr

Napisano

A mnie sie wszystko podoba. Niewybredy jestem. ;)

Faktura kafli - miod. :)

Napisano
Zajefajnie ale czy ten zlew nie jest a wysokosci ...wiecie czego :)
jest na wysokości wiecie czego bo to bidet raczej

a pozatym moim zdaniem praca jest genialna. nie wiem o co wam chodzi chyba to jest zazdrość

brawo brawo

Napisano
  • Autor

Witajcie

Widze ze zdania sa podzielone. W kazdym razie przygotowalem wersje bez pary dla tych ktorzy sie upieraja wlasnie przy tej opcji... mam nadzieje ze teraz pasuje

KNYGHU ma racje ! to jest bidet. Jak wy to widzicie ze to umywalka ???? :)

Bedzie jeszcze wrsja renderu ktory pokaze cala lazienke w "panoramie" i moze to wyjasni wasze watpliwosci...

Na razie czekam na kolejne uwagi i kometarze. Dzieki z gory

bath_HI_noFog.jpg

Napisano

a to v-ray ?

i jaki czas renderu

nie słuchaj ich bo ta para naprawde robi wrażenie

Napisano

zlew zlew zlew, popraw bo maluski jakis :P zle terakota polozona kafelki sa powyginane a nie powinny powiedz mi jak mozna wygia kafelek tak aby go nie zlamac ?? i jeszcze wystroj mi sie nie podoba ale to juz moje osobiste zdanie, powinno byc cos z drewna imho nie tylko galezie w krzywym dzbanku, ogolnie bez takiej mocnej pary lepiej :)

Napisano

z takim kranem i do tego szerszy niz dluzszy ?? to napewno go zmontowaly jakies male chinki z malymi raczkami :P

Napisano

Ta kaczuszka moglaby byc ale ta pletwa jakos jej dziwnie wystaje... :)

Tzn. nigdy nie widzialem takich kaczuszek z odstajacymi pletwami i dla mnie moze to byc dziwne. Ogolnie fajna pracka

Napisano

SUper. Kafelki wyglądają jak kafelki. Woda w wannie jest super no i przede wszystkim ta kaczuszka(lol2) bomba:D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności