Napisano 20 Grudzień 200519 l Witam wszystkich :) To jest najnowsza praca Wszelkie komentarze i krytyczne uwagi bardzo mile widzane Z gory dziekuje :)
Napisano 20 Grudzień 200519 l Para (para ?) psuje całą scenkę i może bump bym lekko zmniejszyl na kaflach. Poza tym bardzo mi się podoba, szczególnie kolorki i woda :) Pozdrawiam
Napisano 20 Grudzień 200519 l ładnie, szczegolnie podoba mi sie renczniczek, minus to za duzy bump na kafelkach.
Napisano 20 Grudzień 200519 l para psuje efekt, troche za duzy bump na kafelkach, mnie tez sie podoba reczniczek moze podzielisz sie jak go zrobiles (chodzi mi material):)
Napisano 20 Grudzień 200519 l Para, para?? ;] no para troche nie pasi... tymbardziej że to chya kafelki parują a nie woda w wannie
Napisano 20 Grudzień 200519 l A mnie sie wszystko podoba. Niewybredy jestem. ;) Faktura kafli - miod. :)
Napisano 20 Grudzień 200519 l Zajefajnie ale czy ten zlew nie jest a wysokosci ...wiecie czego :) jest na wysokości wiecie czego bo to bidet raczej a pozatym moim zdaniem praca jest genialna. nie wiem o co wam chodzi chyba to jest zazdrość brawo brawo
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor Witajcie Widze ze zdania sa podzielone. W kazdym razie przygotowalem wersje bez pary dla tych ktorzy sie upieraja wlasnie przy tej opcji... mam nadzieje ze teraz pasuje KNYGHU ma racje ! to jest bidet. Jak wy to widzicie ze to umywalka ???? :) Bedzie jeszcze wrsja renderu ktory pokaze cala lazienke w "panoramie" i moze to wyjasni wasze watpliwosci... Na razie czekam na kolejne uwagi i kometarze. Dzieki z gory
Napisano 21 Grudzień 200519 l a to v-ray ? i jaki czas renderu nie słuchaj ich bo ta para naprawde robi wrażenie
Napisano 21 Grudzień 200519 l zlew zlew zlew, popraw bo maluski jakis :P zle terakota polozona kafelki sa powyginane a nie powinny powiedz mi jak mozna wygia kafelek tak aby go nie zlamac ?? i jeszcze wystroj mi sie nie podoba ale to juz moje osobiste zdanie, powinno byc cos z drewna imho nie tylko galezie w krzywym dzbanku, ogolnie bez takiej mocnej pary lepiej :)
Napisano 22 Grudzień 200519 l z takim kranem i do tego szerszy niz dluzszy ?? to napewno go zmontowaly jakies male chinki z malymi raczkami :P
Napisano 22 Grudzień 200519 l Ta kaczuszka moglaby byc ale ta pletwa jakos jej dziwnie wystaje... :) Tzn. nigdy nie widzialem takich kaczuszek z odstajacymi pletwami i dla mnie moze to byc dziwne. Ogolnie fajna pracka
Napisano 22 Grudzień 200519 l Autor witam zamieszaczam wersje "panoramiczna" z gory dzieki za komentarze :)
Napisano 22 Grudzień 200519 l SUper. Kafelki wyglądają jak kafelki. Woda w wannie jest super no i przede wszystkim ta kaczuszka(lol2) bomba:D