Master Kiełbaster Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 bedzie se kubuś i bedzie on zrobion we fridies max 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Master Kiełbaster -> witam witam witam witam witam powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2006 zmiana koncepcji nastąpiła :P mógł by ktos zmienić temat na Piękna i Bestia: "Jack the Ripper"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_marchew Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Czy to nadal jest 95% czy jeszcze coś dodajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 No, cóż... znowu świetny pomysł, znowu groźny przeciwnik... powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2006 apdejt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Pomysł niezgorszy. Moje laickie oko mówi mi, że za szeroka ta brukowana uliczka. Trza by zrobić tak, żeby było napięcie. Obserwator wie, że "piekną" czeka nieuniknione. Niechże sobie spaceruje blisko przyszłego oprawcy. Proponuję zrobić jedną, dwie lampki uliczne gdzieś blisko a tło ciemniutkie (60 groszy za minutkę :D ). Ta brama z tyłu dobra być pomysła. Taka podświetlona mogła by być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2006 i taka być będzie volume lighta niebieska z niej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Troche przesadziłeś z monumentalnoscia sceny. Lepiej wrócić do orginalnego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 tez mysle ze bardziej sciesnic powinenes scenke - zdrobnic w sensie :P Wszystko jest fajnie ale mam wrazenie ze powinno byc blizej: panienka blizej kolesia, po jego blizszej stronie, ulica mniejsza, blizsza, brama w tle blizej. Klaustrofobiczna, zamglona atmosfera bedzie tu swietnie pasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2006 to może taki werszyn: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Od razu lepiej. Pani moze jeszcze blizej Kubusia - taka jakby lekko wystraszona, uciekala przed czyms, nawet lekko wygieta i odwrocona w tyl zeby zobaczyc czy nikt za nia nie idzie a tu taki suprajs sie szykuje :D Ale ogolnie blizej Kubusia i blizej jego strony ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Wydaje mi sie, że było by lepiej gdybyta ulica nie była taka długa. Ta brama pownna być blisko,żeby uzyskać klaustrofobiczne wrażenie.Ciemny zaułek,nie ma gdzie uciekać, od razu powinno wyglądać jakby zapadł juz na nią wyrok. Przy okazji będziesz miał miał mniej roboty przy wklejaniu fotek lub tekstur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 odciełem jej drogę ucieczki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 jest dobże, może to świateło zbyt nachalne. Zobaczymy jak będzie dalej. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 No teraz jest na moje oko prawie gites :) Zaczyna się czuć fazę ;) Ja jednak sugerowałbym dać tę kobietę bardziej na lewo. Ale może to błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Kurcze krata fajna ale jakos lepiej mi sie podobalo bez niej albo zrob ją otwartą wydłurzy się droga strachu ktorą przeszła ta pani tak ją zamykasz w sumie w klatce jak w pulapce, ale jak ona sie w niej znalazla zamknela za sobą? Światlo jak w jakims kosciele tamto bylo mroczniejsze jak na moj gust bardziej podkreslalo głębię. A tak wogle to swietny klimacik sceny. edit: Aha i kobita we wczesniejszym ustawieniu podobala mi sie bardziej. Byla przez to wieksza niepewnosc, zauwazy czy nie zauwazy, przez co tez napięcie. W ostatnim ustawieniu sprawa jest jasna kobita jest juz zarznieta jak jakas owca ;) wszystko wiadomo i mniejsze napięcie jak dla mnie. edit: Chociaz przepraszam mam maly monitor i nie przesuwalem suwakow chyba tak jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 No i o to chodzi, że czeka ją nieuniknione... Zagranie jak w horrorach, wiesz :) "nie otwieraj tych drzwi" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 dzięki za komentarze. mniej więcej ukończyłem otoczenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 No ja bym ja bardziej ustawil po lewej bo tak na srodku bez sensu troche... i niech sie patrzy wystraszona w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Nie może sie patrzeć w prawo, bo nie ma to sensu: za wcześnie by ujrzała Jacka Rozprówacza Błon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 rozpruwana _____________________ dorzucam rarytas po tanioszce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 przciez wiem ze stac Cie na cos wiecej. jest calkiem niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Czesc niezła lalunia, czy módłbys zrobisz tą sukienkę nieco przezroczystą :D Pozdrawiam Jonasz_Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Czesc niezła lalunia, czy módłbys zrobisz tą sukienkę nieco przezroczystą :D Pozdrawiam Jonasz_Real i po co sie tak meczyc, daj ja bez sukienek:D na pewno 2 z 3 osob bedzie zadowolone:D :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 jakbyście zobaczyli co ma pod sukienką to raczej nie bylibyście tacy szczęśliwi :PPP _____________________ łork in progrez: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miśko Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Popraw jej klatkę piersiową i ramiona troszkę. Milusia spódnica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 cd skrobania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 wow - bucik piękny :d sceneria też - tylko twarzyczka jaka ś nie taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 fajna lala ;) bucik 1 klasa, sukienka też ładna ale włosy i oczy bym proponował poprawić bo wyglądają sztucznie , może byś zasłonił jej troszkę twarz włosami - żeby nie było aż tyle szczęko-żuchwy widać ;) edit: co do włosów to mi najbardziej podchodzą te z postu #22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 tak jak jaras..zaslon troche szczeke i ozyw oczy.osobiscie pokreslilbym brwi..sa troche rozmazane i dodal troche blysku na ustach.ale to juz detale. bucik super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 jakbyście zobaczyli co ma pod sukienką to raczej nie bylibyście tacy szczęśliwi :PPP a co? tam wlasnie kryje sie bestia?? :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 babczeka pierwsza klasa, nic dziwnego, że Kuba się nią zainteresował skoro się tak wyzywająco ubrała, ladacznica jedna ;) tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 hehe laseczke wymiata, tylko daj jej jakąs bardziej sexi fryzurke, i może jakieś koronki na tym gorsecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 popraw pachy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Całkiem łądniutka pani, tak jak wyzej przydałoby sie jej ożywić oczy, co do sceny to fajnie by wygladala, niewiem jak to okreslic, stylizowana kolorystycznie na tamte czasy, nie wiem czy sie dobrze wyrazilem ,w kazdym razie widziałem kilka prac 2d gdzie zastosowano ciekawą technikę i kolorystykę dzieki temu prace mimo że przedstawiala sceny z ubiegłych stuleci to dodatkow kolor juz pomijąc kreskę oddawal lub raczej nadawal dodatkowo starego klimatu, wygłądalo to jak obrazek z patyną, ot takie moje widzimi się ; ), zresztą z 3d ostatnio tez byla popełniona calkiem ciekawa praca z ciekawym kolorem ktory być moze mógłby być jakąś inspiracją w Towjej pracy -> http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=310025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 łapdejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miśko Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 uuu w dobrą strone idziesz, tylko włoski zabardzo posklejane jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Teraz duuzo lepiej :D Byle tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_marchew Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Nie no włosy w sam raz - pamiętajcie że tam jest mgła, wilgotne powietrze. To pierwszy krok do hiperrealizmu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 czyzby shader sukni byl robiony na bazie shelac(niemapietam jak sie pisze ale chodzi mi o material samochodowy: ] hehe) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Tej pannie brakuje jakiejś mantylki na te ramiona, to nie ta epoka, żeby z nagimi ramionami latać. W ogóle co w tej scenie robią nagie ramiona? Jak chcecie zobaczyć jak się ubierały kobiety na przełomie wieków, to obejrzyjcie sobie Anię z Zielonego Wzgórza. Wąska spódnica, bluzka z długim rękawem i bufiastymi ramionami, kamea pod szyją, dekolt szczelnie zasłonięty, włosy najczęściej upięte wysoko, by eksponować łabędzią szyję, podtrzymywać kapelusik, do tego obowiązkowo parasolka. W tej scenie tylko buty zgadzają się z epoką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Master rzadzisz bez 2ch zdan, ale jezeli moglbym cos zauwazyc to imo oczodoly i boczna czesc czaszki oka za bardzo wysunieta do przodu przez co twarz traci na kobiecosci i realnosci bo chyba do tego dazysz warto by bylo sie cofnac i przesunac kilka vertow do tylu, no i przedramie wyglada troche nie tak , pozatym bosko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 Shogun 3D -> bufiaste ramiona były trendy trochę później tu akcja dzieje się w okolicach 1888r. ubiera się "wyzywająco" :p z racji wykonywanego zawodu :) Nad twarzą jeszcze się poznęcam. Suknia ma zwykłego raytrace z fallofem i czerwonym błyskiem. włosy się posklejały bo w końcu olałem pluginy i zrobiłem je ze splineów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Ok, wobec tego wsio się zgadza. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 No panie coraz ładniejsza, jesli mogę coś dodać to chyba uv trochę się posypała na gorsecie albo mi się wydaje ; ), poza tym cos trzeba by zrobić z powiekami i kącikami oczu bo czegos tam w nich brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 splinowe wlosy sa duzo ladniejsze, moim zdaniem. tylko wydaje mi sie, ze staw lokciowy powinien byc jakos mocniej wzmodelowany, bo troche przypomiona zgrubienie, a nie staw. No chyba, ze ta pani nie ma kosci :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Luty 2006 Autor Share Napisano 1 Luty 2006 kości jakieś tam ma :P beta kupy rozpruwacza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 Zmiana koncepcji. nie będzie afroamerykaninem. mówcie mu leoncjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 ogólnie świetnie, ale rączki odrobinę za krótkie :) please, zmień to, będzie super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi