Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Gdyby byla czarna to by sie tak w oczy nie rzucala :P ze wzgledu na Ciebie wybiore sie po jakis plaszcz niedlugo ;] czarny jak z matriksa, pasi?:P

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 188,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
lol, lepiej jakbyś tego zdjęcia nie pokazywał :)

buahaahahaaah hahahah hehe

no ale dresik do limuzyny raczej nie pasuje ;)

Ale pani obok niczego sobie :D

Napisano

Nie wybieraj sie po plaszcz dla Nas - wybierz sie dla tej pani! :] Chyba ze ona z gatunku lachonow (plastiko-lubnych) :D (sadzac po tym ze patrzy w przestrzen za oknami to jednak nie ;P)

Calkiem poza tym - fajna bajerka - limuzyna na studniowke :)

Napisano

po Twojej minie wnioskuję, że podobają ci się takie zabawy :]

Gingers rox :D :D

Napisano

Oj Pablonardo żeby po gingersie sie odrazu po sniegu wykładać :D

I jeszcze po dwoch, to dopiero obciach ;)

Pozdro !

Napisano

SimeN ciekawie utkwiony wzrok:P

ej w ogóle moje 800 fotek poszło się kochac:/ i nie moge się dalej z klatą obnosić:/ niech mnię ktoś przytuli, albo .........da na piwo

Napisano

nie przejmujcie sie pawlem...on nie ma innych zdjec...:D...zakrecony chlopak zniego:p

Napisano

hehe dzięki Tomek za słowa obrony:) a co do zakręconych chłopaków to pokarz jaieś twoje zdjątko. Nie daj się prosić:D:D:D

Napisano

SimeN - o zeby cie tak pogielo ;]...

Pablonardo - ale czego Gingers ;(?

Testujac aparat w komie ;P

image0059gt.jpg

Napisano

Pablonardo swietna fotka ^^

smn_sylw2.jpg

Spodobal mi sie watek :D kolejna fotka, tym razem z sylwka.

Napisano

tweety :D hehe wroclawski klimat mnie niszczy :D:D:DD:D

vorek heheh z dnia na dzien coraz dluzsze :D i ciagle rosna :D

SimeN kacyk ???:P

Napisano

rowr, wypiękniałeś :D

bosz, jesteście tacy brzydcy że coś zamieszczę jak będę miał troszkę czasu :P

Napisano

rowr normalnie jak bym widział swoją szope (też już świata nie widze :) ) ;) tak trzymać :D

Napisano

Tweety, doładowałeś Plusa i drugie tyle dostałeś za darmo?

BTW: ciesze się, że ćwiczysz u nas przed bitwą na CG Talk...

Napisano

rowr - bez kacyka ;] jak ja mialem kudelki to sexu nie bylo :|

Shogun 3D - co to sa walonki?;]

tweety - mam podobna kolezanke :P (blondynka)

no ale dresik do limuzyny raczej nie pasuje

Dopiero zauwazylem :P i kurna, to nie dresik, tylko moja kurtka zimowa :D spodnie od garnituru, to nie dres :P

Napisano
jak ja mialem kudelki to sexu nie bylo :|

tak jakby kudelki mialy cos do tego... - wyrzuc ten ortalion czerwony to beda na ciebie leciec :D

Napisano

WToreK - leca, leca, nie boj zaby :P a przyjdzie lato, zdejme moja kurtale... :D z miotelka bede chodzil ;] lol

Napisano

SimeN, widac młode pokolenie nie zna juz Wspaniałej Kultury bratniego narodu i stroju narodowego wielbicieli Syberii.

Cytuje za Kopalinskim: walonki berlacze, pilśniaki, filcówki, wojłokowe buty na skórzanej podeszwie, wkładane podczas mrozów.

A teraz coś ode mnie:

Walonki to sa takie grube filcowe buty, rozmiaru 150% numeru buta własciciela, żeby do srodka mozna było jak najwięcej szmat nawciskać. Walonki mozna było owinąć onucami (nic tak nie śmierdzi jak moje onuce - stara piosenka Armii łagodniejszej od dziecka), które są niczym innym, jak długim paskiem materiału, najlepiej elastycznego jak bandaż, którym po owinięciu kostek i łydek uszczelniało sie szczeliny miedzy spodniami (w Bratniej Armii zdarzał sie ich deficyt) a butami (prasa donosiła, że ich produkcja w zeszłym kwartale wzrosła o 124% normy, ale kołchoźnicy i żołnierze nadal okazują niezłomność patriotycznego ducha i tradycji poprzez przywiązanie do walonek).

Rosjanie powiadają: - Chroń płuca, włóż walonki! Wiedzą, o czym mówią. Potrafią przecież siedzieć nad dziura w lodzie i czekac na rybę podczas trzydziestostopniowych mrozów. Muszą więc o ubraniu i obuwiu wiedzieć wszystko.

A jak wygladaja walonki?

http://wiadomosci.onet.pl/16642,film.rd

Napisano

O zesz Shogun - to dopiero kompleksowa odpowiedz - definicja, a do tego nawet film :D

Napisano

bosz, co wy macie z tymi dlugimi wlosami? jakis stereotyp grafika chcecie zrobic?

Napisano

illy... jaki tam stereotyp :D freestyle ;)

że tak się spytam : Gra ktoś z was na jakimś instrymencie.. oczywiście muzycznym :D ?

Napisano

Ja gram na nerwach... Powoduje to czasem mila kakofonie dzwiekow wydobywajaca sie z ust mojej mamy. ;)

RA, a co ty taki niewyrazny dzis jestes? ...

1001635b0zz.jpg

Napisano
bosz, co wy macie z tymi dlugimi wlosami? jakis stereotyp grafika chcecie zrobic?

hehhee eeee zima przyszla a ja czapek nie nawidze :D zreszta w dlugich jestem sexi :D:D:D:D:D

Napisano
evermotion jak na tacy ;>

hehe :)

wczoraj zaliczylem okres probny w Evermotion

pracuje jako grafik w Evermotion yeah ;)!

Pozdrawiam

Napisano
:) nie ma to jak skromność rowr:) to mówisz... wiosną ścinasz.. ?;)

hehe jak bylem maly to bylem skromny;) heh a na wiosne mi pewnie bedzie juz szkoda scinac:)

nooooo pionierku gratulacje!!!!!!

Napisano

odkopałem fotki :D

to było rok temu na wycieczce klasowej (jaki to człowiek porządny był :) co prawda wszyscy są skacowani.. ale tego nie widać ;) :

tu polskie góry

22.jpg

Praga

2.jpg

a teraz ... hehe .. z góry przepraszam za fotki.. ale innych aktualnych nie mam : te są z libacji u kumpla..jakieś 2-3 miesiące temu (okazja: zdane moje prawko , nowa piasta (rowerwa kumpla , zaliczeni kolosa z pracowni elektronicznej... i wogóle.. wszystko trzeba było nadrobić : D )

1.jpg

nie pytajcie o nic : D sie działo...

11.jpg

wiem wiem.. jestem złym człowiekiem : )

mam jeszcze filmiki.. ale tego nie pokaże : ) > )

i teraz mnie zapewne zbesztacie heh co tam...

Napisano
teraz mnie zapewne zbesztacie

besztu, besztu. wystarczy? :]

młodość musi sie wyszaleć ;)