SimeN Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Gdyby byla czarna to by sie tak w oczy nie rzucala :P ze wzgledu na Ciebie wybiore sie po jakis plaszcz niedlugo ;] czarny jak z matriksa, pasi?:P
polka dot Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 lol, lepiej jakbyś tego zdjęcia nie pokazywał :)
hcpiter Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 lol, lepiej jakbyś tego zdjęcia nie pokazywał :) buahaahahaaah hahahah hehe no ale dresik do limuzyny raczej nie pasuje ;) Ale pani obok niczego sobie :D
WToreK Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Nie wybieraj sie po plaszcz dla Nas - wybierz sie dla tej pani! :] Chyba ze ona z gatunku lachonow (plastiko-lubnych) :D (sadzac po tym ze patrzy w przestrzen za oknami to jednak nie ;P) Calkiem poza tym - fajna bajerka - limuzyna na studniowke :)
Pablonardo Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 SimeN no nie powiem wyszefiłeś:D:D teraz z innej beczki zabawy na śniegu:) [/url]
tweety Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 po Twojej minie wnioskuję, że podobają ci się takie zabawy :] Gingers rox :D :D
hcpiter Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Oj Pablonardo żeby po gingersie sie odrazu po sniegu wykładać :D I jeszcze po dwoch, to dopiero obciach ;) Pozdro !
AGmakonts Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 SimeN ciekawie utkwiony wzrok:P ej w ogóle moje 800 fotek poszło się kochac:/ i nie moge się dalej z klatą obnosić:/ niech mnię ktoś przytuli, albo .........da na piwo
miwt Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 nie przejmujcie sie pawlem...on nie ma innych zdjec...:D...zakrecony chlopak zniego:p
Pablonardo Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 hehe dzięki Tomek za słowa obrony:) a co do zakręconych chłopaków to pokarz jaieś twoje zdjątko. Nie daj się prosić:D:D:D
Knysha Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 SimeN - o zeby cie tak pogielo ;]... Pablonardo - ale czego Gingers ;(? Testujac aparat w komie ;P
Vorek Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 No nie mogę, ale włosiska. Jeszcze trochę i mnie dogonisz :D
SimeN Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Pablonardo swietna fotka ^^ Spodobal mi sie watek :D kolejna fotka, tym razem z sylwka.
rowr Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 tweety :D hehe wroclawski klimat mnie niszczy :D:D:DD:D vorek heheh z dnia na dzien coraz dluzsze :D i ciagle rosna :D SimeN kacyk ???:P
Salvator Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 rowr, wypiękniałeś :D bosz, jesteście tacy brzydcy że coś zamieszczę jak będę miał troszkę czasu :P
krzyhhh Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 rowr normalnie jak bym widział swoją szope (też już świata nie widze :) ) ;) tak trzymać :D
rowr Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 heheh co zrobic seks zbiorowy mi sie skonczy jak zetne :D
Shogun 3D Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Simen, brakuje Ci tylko walonek na nogach...
Shogun 3D Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Tweety, doładowałeś Plusa i drugie tyle dostałeś za darmo? BTW: ciesze się, że ćwiczysz u nas przed bitwą na CG Talk...
SimeN Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 rowr - bez kacyka ;] jak ja mialem kudelki to sexu nie bylo :| Shogun 3D - co to sa walonki?;] tweety - mam podobna kolezanke :P (blondynka) no ale dresik do limuzyny raczej nie pasuje Dopiero zauwazylem :P i kurna, to nie dresik, tylko moja kurtka zimowa :D spodnie od garnituru, to nie dres :P
WToreK Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 jak ja mialem kudelki to sexu nie bylo :| tak jakby kudelki mialy cos do tego... - wyrzuc ten ortalion czerwony to beda na ciebie leciec :D
FRODO Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 ]:-> kocham was za te komplementy :D co nie ladna jestem ;P
SimeN Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 WToreK - leca, leca, nie boj zaby :P a przyjdzie lato, zdejme moja kurtale... :D z miotelka bede chodzil ;] lol
Shogun 3D Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 SimeN, widac młode pokolenie nie zna juz Wspaniałej Kultury bratniego narodu i stroju narodowego wielbicieli Syberii. Cytuje za Kopalinskim: walonki berlacze, pilśniaki, filcówki, wojłokowe buty na skórzanej podeszwie, wkładane podczas mrozów. A teraz coś ode mnie: Walonki to sa takie grube filcowe buty, rozmiaru 150% numeru buta własciciela, żeby do srodka mozna było jak najwięcej szmat nawciskać. Walonki mozna było owinąć onucami (nic tak nie śmierdzi jak moje onuce - stara piosenka Armii łagodniejszej od dziecka), które są niczym innym, jak długim paskiem materiału, najlepiej elastycznego jak bandaż, którym po owinięciu kostek i łydek uszczelniało sie szczeliny miedzy spodniami (w Bratniej Armii zdarzał sie ich deficyt) a butami (prasa donosiła, że ich produkcja w zeszłym kwartale wzrosła o 124% normy, ale kołchoźnicy i żołnierze nadal okazują niezłomność patriotycznego ducha i tradycji poprzez przywiązanie do walonek). Rosjanie powiadają: - Chroń płuca, włóż walonki! Wiedzą, o czym mówią. Potrafią przecież siedzieć nad dziura w lodzie i czekac na rybę podczas trzydziestostopniowych mrozów. Muszą więc o ubraniu i obuwiu wiedzieć wszystko. A jak wygladaja walonki? http://wiadomosci.onet.pl/16642,film.rd
WToreK Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 O zesz Shogun - to dopiero kompleksowa odpowiedz - definicja, a do tego nawet film :D
illy Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 bosz, co wy macie z tymi dlugimi wlosami? jakis stereotyp grafika chcecie zrobic?
krzyhhh Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 illy... jaki tam stereotyp :D freestyle ;) że tak się spytam : Gra ktoś z was na jakimś instrymencie.. oczywiście muzycznym :D ?
RA Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Ja gram na nerwach... Powoduje to czasem mila kakofonie dzwiekow wydobywajaca sie z ust mojej mamy. ;) RA, a co ty taki niewyrazny dzis jestes? ...
tweety Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 kome: daruj chłopakowi. pojedzie w Alpy na narty na ferie to schudnie ;)
rowr Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 bosz, co wy macie z tymi dlugimi wlosami? jakis stereotyp grafika chcecie zrobic? hehhee eeee zima przyszla a ja czapek nie nawidze :D zreszta w dlugich jestem sexi :D:D:D:D:D
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 :) nie ma to jak skromność rowr :) to mówisz... wiosną ścinasz.. ? ;)
Pionier Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 evermotion jak na tacy ;> hehe :) wczoraj zaliczylem okres probny w Evermotion pracuje jako grafik w Evermotion yeah ;)! Pozdrawiam
rowr Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 :) nie ma to jak skromność rowr:) to mówisz... wiosną ścinasz.. ?;) hehe jak bylem maly to bylem skromny;) heh a na wiosne mi pewnie bedzie juz szkoda scinac:) nooooo pionierku gratulacje!!!!!!
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 odkopałem fotki :D to było rok temu na wycieczce klasowej (jaki to człowiek porządny był :) co prawda wszyscy są skacowani.. ale tego nie widać ;) : tu polskie góry Praga a teraz ... hehe .. z góry przepraszam za fotki.. ale innych aktualnych nie mam : te są z libacji u kumpla..jakieś 2-3 miesiące temu (okazja: zdane moje prawko , nowa piasta (rowerwa kumpla , zaliczeni kolosa z pracowni elektronicznej... i wogóle.. wszystko trzeba było nadrobić : D ) nie pytajcie o nic : D sie działo... wiem wiem.. jestem złym człowiekiem : ) mam jeszcze filmiki.. ale tego nie pokaże : ) > ) i teraz mnie zapewne zbesztacie heh co tam...
tweety Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 teraz mnie zapewne zbesztacie besztu, besztu. wystarczy? :] młodość musi sie wyszaleć ;)
polka dot Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 o shit twoi koledzy niezły kocioł mieli..
Rekomendowane odpowiedzi