Napisano 21 Marzec 200618 l sesja ktora juz prawie zamknelismy :D http://img472.imageshack.us/my.php?image=img44659xi.jpg
Napisano 21 Marzec 200618 l maverick sheep__ a gdzie jest świnia w tym chlewie.... na melinach jest czyściej... jestem pod wrażeniem, respect ;) Panienek to wy raczej do siebie nie zapraszacie??
Napisano 21 Marzec 200618 l sesja ktora juz prawie zamknelismy :D http://img472.imageshack.us/my.php?image=img44659xi.jpg lol. Architekci :D
Napisano 21 Marzec 200618 l sesja ktora juz prawie zamknelismy za moich czasów nie było widać podłogi. co teraz za młodzież, pracować im sie nie chce ;)
Napisano 21 Marzec 200618 l peter_muler - no kolega butem posprzatal zeby bylo widac fakture dywanu a podloge to od poczatku nie byla widoczna bo jacys luzacy z asp przed nami mieszkali i pomalowali podloge na czarno sfit na niebiesko drzwi na fioletowo czy jakos tak :D trident - jeszcze bys sie zdziwil ale to moze innym razem zapodamy inego typu zdjecia jak sie operator sieci zgodzi :P Marcin - hehe to ze architekci to nic ale ze ich 4 na 1 mieszkaniu to po prostu rece opadaja :D
Napisano 22 Marzec 200618 l zapewne zostane zlicznowany za ta fotke ale co tam :) Last saturday :) A druga zrobiona 10 minut temu. W oczach widac Firefoxa :D Tak wyglada czlowiek ktory nie spi, pracuje i pije. I do tego mial bardzo zle ostatnie 36h
Napisano 23 Marzec 200618 l Eeee tak wcale zle nie wygladasz na dolnej focie ;]. Na gornej zreszta tez z ta pania :]
Napisano 25 Marzec 200618 l Prosze sie nie smiac (glosno) ale dzisiaj mi komp padl i to solidinie, zapewne przez ten zasilacz z poprzedniej strony. Dziekuje za uwage. Kondolencje na maila poprosze...
Napisano 26 Marzec 200618 l Autor dobra illy, wyczerpałeś limit fotek z ładnymi Paniami, ja niestety mam jeszcze jakiś zapas ;) Dostałem dartami ;)
Napisano 26 Marzec 200618 l nie wiem czy zdajesz sobię sprawę Leru do kogo jesteś na tej fotce baaardzo podobny, jeżeli nie to poszukaj avatara rowra ;] dla tych co nie wiedzą :D:D Pozdrawiam ;]
Napisano 26 Marzec 200618 l Leru lol! :D fajna knajpka w tle. taka klimatyczna się wydaje :) Vorek buehehehe :D :D :D
Napisano 26 Marzec 200618 l Autor Vorek -> no widocznie pan z avatara rowra też dostał z lotki ;) Dareg -> myślałem, że chociaż tu będę mógł zapomnieć o dentyście. "ale nie no nie da się, i tak zawsze" :] Tweety -> no atmosferka fajna, taki irish-pub ale już mi się przejadł. Parę metrów dalej są dwa super kluby, a moje funfle ciągle się w tym "Carpenterze" kiszą ;)
Napisano 26 Marzec 200618 l Oj Leru, przyjedź tylko do Gliwic to nie tylko lotka dostaniesz!!! Będziesz moim celem namber one zięciusiu! :D
Napisano 26 Marzec 200618 l Leru, ta dwójkę potraktuj weldem, a z panią dentystką się spotkaj na privie i pokaż jej co to znaczy porządne kanałowe... :D
Napisano 26 Marzec 200618 l dobra illy, wyczerpałeś limit fotek z ładnymi Paniami, Dobra, to teraz poza na krzesle :) Znowu bedziecie gadac jak rok temu ze z wszystkich uzytkownikow max3d tylko mnie byscie z daleka na ulicy poznali :) EDIT: dobra illy, wyczerpałeś limit fotek z ładnymi Paniami, Masz szczescie ;p (ze to dopisales) :)
Napisano 27 Marzec 200618 l dobra to ja pokaze co ma koles w chacie tutaj u siebie - mój brat u niego robi - skany sa z jakiegos magazynu w ktorym były zamieszczone zdjecia z jego chaty bo koles sie takimi bajerami z żoną trudzi.
Napisano 27 Marzec 200618 l Paskudne, zimne wnetrza, to nie jest dom człowieka, tylko ascety pedanta bez duszy. Fuj! Reanimator, LOL! Zmienisz sobie avatar? Illy: nie tylko Ty jestes charakterystyczny: poza Tobą jest jeszcze AGmakonts oraz Tweety - też mają buźki niezapomniane... prawda, Reanimator?
Napisano 27 Marzec 200618 l Naaah, jeszcze ktos pomysli, ze to ja na avatarze, napali sie, zacznie spiewac serenady pod oknem i zawiedzie sie, gdy wystawie swoj zakazany pysk.
Napisano 27 Marzec 200618 l nie tylko Ty jestes charakterystyczny: poza Tobą jest jeszcze AGmakonts oraz Tweety - też mają buźki niezapomniane... prawda, Reanimator? Nie chodzi o charakterystycznosc ale o to ze w zeszlym roku chyba najwiecej fot dalem. Taki narcyzm, sam rozumiesz hehehehehe.
Napisano 27 Marzec 200618 l E, Illy nie jest charakterystyczny. Juz bardziej AGmakonts (co to w ogole za nick dziwaczny? ;P ) i Leru ;)
Napisano 28 Marzec 200618 l A to fatka z ostatniego meczy ASG ;) Dla niewtajemniczonych, ASG (Air Soft Gun) polega w zasadzie na tym samym co paintball, tyle że strzeal sie kulkami plastikowymi 6mm. Kolejną różnicą od paintballa jest broń. W ASG Używa sie replik, wyglądających ( i ważących) tyle samo co oryginały, lub barzo do nich podobnych. Umundurowanie też sie troche liczy :P. P.S. może na forum znalazłoby sie paru chętnych na mały meczyk ASG (konkurencja paintballowych meetingów :P)
Napisano 28 Marzec 200618 l Mam AEG'a, M4. Tylko strasznie cienkiego ( firma Double Eagle) . Mam w planach kupno czegoś pożądniejszego z Classic Army, albo Tokio Mauri. Może jakiś kałach ...
Napisano 28 Marzec 200618 l E, Illy nie jest charakterystyczny. Juz bardziej AGmakonts (co to w ogole za nick dziwaczny? ;P ) i Leru No wlasnie :)))) Leru ;p
Napisano 30 Marzec 200618 l Yhm, tylko ktos Ci na szczescie skasowal te zdjecia. Ale w mojej pamieci zawsze pozostaniesz cool.
Napisano 30 Marzec 200618 l Autor Reanimator -> niestety, w tym przypadku miał miejsce rzadki proces samocenzury postującego ;)
Napisano 31 Marzec 200618 l ja tak bardziej "artystycznie" się pokażę ;) bez montażu: brightness/contrast w PSie Pozdrawiam
Napisano 31 Marzec 200618 l Świetna fota, w sam raz na pierwszą stronę portfolio, dodać jakieś subtelne tło, trochę ciekawej typografii i będzie jak znalazł :] Pozdrawiam
Napisano 31 Marzec 200618 l haahaa tweety wyszedłes po tym montazu jak jakis przystojny młodzian :p xD
Napisano 31 Marzec 200618 l hehe, fajnie fajnie tweety ale teraz daj swoje prawdziwe zdjęcie, wszyscy wiemy jak wyglądasz;) ...a tak poważnie to fajna kurtka
Napisano 31 Marzec 200618 l a ja zauwazyłem pewną nieprawidłowość :p przciez tweety nie nosi juz okularów, jaaaa to nie jest prawdziwy tweety, albo juz nosi XD
Napisano 31 Marzec 200618 l taki screen z koncertu przyjaciół (sorki za jakosc ale było ciemno jak w dupie)
Napisano 31 Marzec 200618 l tweety hehe cool faktycznie jak przystojny mlodizeniaszek :D hehe Vorek gdzie zdjatka z nieoficjalnego zlotu :P:P:P
Napisano 31 Marzec 200618 l maras: kurtałke zakupiłem dwa dni temu w Reporterze. faaajna jest :D Junior: okulary noszę again. i nie powiem, żebym się ztym źle czuł :) rowr: jakiego zlotu???? :> kome: różnica jest oczywista: nie lubię niebieskich koszulek ;) Pozdrawiam
Napisano 31 Marzec 200618 l maras: kurtałke zakupiłem dwa dni temu w Reporterze. faaajna jest :D Junior: okulary noszę again. i nie powiem, żebym się ztym źle czuł :) rowr: jakiego zlotu???? :> kome: różnica jest oczywista: nie lubię niebieskich koszulek ;) Pozdrawiam no tego empikowego :P:P:P:P