Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 189k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

maverick sheep__ a gdzie jest świnia w tym chlewie.... na melinach jest czyściej... jestem pod wrażeniem, respect ;)

Panienek to wy raczej do siebie nie zapraszacie??

Napisano
sesja ktora juz prawie zamknelismy

za moich czasów nie było widać podłogi.

co teraz za młodzież, pracować im sie nie chce ;)

Napisano

peter_muler - no kolega butem posprzatal zeby bylo widac fakture dywanu a podloge to od poczatku nie byla widoczna bo jacys luzacy z asp przed nami mieszkali i pomalowali podloge na czarno sfit na niebiesko drzwi na fioletowo czy jakos tak :D

trident - jeszcze bys sie zdziwil ale to moze innym razem zapodamy inego typu zdjecia jak sie operator sieci zgodzi :P

Marcin - hehe to ze architekci to nic ale ze ich 4 na 1 mieszkaniu to po prostu rece opadaja :D

Napisano

pau3ex.jpg

zapewne zostane zlicznowany za ta fotke ale co tam :)

Last saturday :)

A druga zrobiona 10 minut temu. W oczach widac Firefoxa :D Tak wyglada czlowiek ktory nie spi, pracuje i pije. I do tego mial bardzo zle ostatnie 36h

24bs7fw.jpg

Napisano

Eeee tak wcale zle nie wygladasz na dolnej focie ;]. Na gornej zreszta tez z ta pania :]

Napisano
2) Illi na (w) dole

Eeeee bez przesady. Po prostu zmeczony i to solidnie

Napisano

Prosze sie nie smiac (glosno) ale dzisiaj mi komp padl i to solidinie, zapewne przez ten zasilacz z poprzedniej strony. Dziekuje za uwage.

Kondolencje na maila poprosze...

Napisano
  • Autor

dobra illy, wyczerpałeś limit fotek z ładnymi Paniami, ja niestety mam jeszcze jakiś zapas ;)

Dostałem dartami ;)

lerus_dead.jpg

Napisano

nie wiem czy zdajesz sobię sprawę Leru do kogo jesteś na tej fotce baaardzo podobny, jeżeli nie to poszukaj avatara rowra ;]

dla tych co nie wiedzą :D:D

rowrek.jpg

Pozdrawiam ;]

Napisano

Leru lol! :D fajna knajpka w tle. taka klimatyczna się wydaje :)

Vorek buehehehe :D :D :D

Napisano
  • Autor

Vorek -> no widocznie pan z avatara rowra też dostał z lotki ;)

Dareg -> myślałem, że chociaż tu będę mógł zapomnieć o dentyście. "ale nie no nie da się, i tak zawsze" :]

Tweety -> no atmosferka fajna, taki irish-pub ale już mi się przejadł. Parę metrów dalej są dwa super kluby, a moje funfle ciągle się w tym "Carpenterze" kiszą ;)

Napisano

Leru, ta dwójkę potraktuj weldem, a z panią dentystką się spotkaj na privie i pokaż jej co to znaczy porządne kanałowe... :D

Napisano
dobra illy, wyczerpałeś limit fotek z ładnymi Paniami,
Dobra, to teraz poza na krzesle :)

ja8yy.jpg

Znowu bedziecie gadac jak rok temu ze z wszystkich uzytkownikow max3d tylko mnie byscie z daleka na ulicy poznali :)

EDIT:

dobra illy, wyczerpałeś limit fotek z ładnymi Paniami,

Masz szczescie ;p (ze to dopisales) :)

Napisano

dobra to ja pokaze co ma koles w chacie tutaj u siebie - mój brat u niego robi - skany sa z jakiegos magazynu w ktorym były zamieszczone zdjecia z jego chaty bo koles sie takimi bajerami z żoną trudzi.

skanuj00092kg.jpg

skanuj00176et.jpg

skanuj00168cu.jpg

skanuj00103fo.jpg

skanuj00112an.jpg

Napisano

Paskudne, zimne wnetrza, to nie jest dom człowieka, tylko ascety pedanta bez duszy. Fuj!

Reanimator, LOL! Zmienisz sobie avatar?

Illy: nie tylko Ty jestes charakterystyczny: poza Tobą jest jeszcze AGmakonts oraz Tweety - też mają buźki niezapomniane... prawda, Reanimator?

Napisano

Naaah, jeszcze ktos pomysli, ze to ja na avatarze, napali sie, zacznie spiewac serenady pod oknem i zawiedzie sie, gdy wystawie swoj zakazany pysk.

Napisano
nie tylko Ty jestes charakterystyczny: poza Tobą jest jeszcze AGmakonts oraz Tweety - też mają buźki niezapomniane... prawda, Reanimator?

Nie chodzi o charakterystycznosc ale o to ze w zeszlym roku chyba najwiecej fot dalem. Taki narcyzm, sam rozumiesz hehehehehe.

Napisano

A to fatka z ostatniego meczy ASG ;)

kopia1000655copy2fr.jpg

Dla niewtajemniczonych, ASG (Air Soft Gun) polega w zasadzie na tym samym co paintball, tyle że strzeal sie kulkami plastikowymi 6mm. Kolejną różnicą od paintballa jest broń. W ASG Używa sie replik, wyglądających ( i ważących) tyle samo co oryginały, lub barzo do nich podobnych. Umundurowanie też sie troche liczy :P.

P.S. może na forum znalazłoby sie paru chętnych na mały meczyk ASG (konkurencja paintballowych meetingów :P)

Napisano

Mam AEG'a, M4. Tylko strasznie cienkiego ( firma Double Eagle) . Mam w planach kupno czegoś pożądniejszego z Classic Army, albo Tokio Mauri. Może jakiś kałach ...

Napisano
E, Illy nie jest charakterystyczny. Juz bardziej AGmakonts (co to w ogole za nick dziwaczny? ;P ) i Leru

No wlasnie :)))) Leru ;p

Napisano
  • Autor

Reanimator -> niestety, w tym przypadku miał miejsce rzadki proces samocenzury postującego ;)

Napisano

pic12300652ry.jpg

ja tak bardziej "artystycznie" się pokażę ;)

bez montażu: brightness/contrast w PSie

Pozdrawiam

Napisano

Świetna fota, w sam raz na pierwszą stronę portfolio, dodać jakieś subtelne tło, trochę ciekawej typografii i będzie jak znalazł :]

Pozdrawiam

Napisano

haahaa tweety wyszedłes po tym montazu jak jakis przystojny młodzian :p xD

Napisano

hehe, fajnie fajnie tweety ale teraz daj swoje prawdziwe zdjęcie, wszyscy wiemy jak wyglądasz;)

...a tak poważnie to fajna kurtka

Napisano

a ja zauwazyłem pewną nieprawidłowość :p przciez tweety nie nosi juz okularów, jaaaa to nie jest prawdziwy tweety, albo juz nosi XD

Napisano

tweety hehe cool faktycznie jak przystojny mlodizeniaszek :D

hehe Vorek gdzie zdjatka z nieoficjalnego zlotu :P:P:P

Napisano

maras: kurtałke zakupiłem dwa dni temu w Reporterze. faaajna jest :D

Junior: okulary noszę again. i nie powiem, żebym się ztym źle czuł :)

rowr: jakiego zlotu???? :>

kome: różnica jest oczywista: nie lubię niebieskich koszulek ;)

Pozdrawiam

Napisano
maras: kurtałke zakupiłem dwa dni temu w Reporterze. faaajna jest :D

Junior: okulary noszę again. i nie powiem, żebym się ztym źle czuł :)

rowr: jakiego zlotu???? :>

kome: różnica jest oczywista: nie lubię niebieskich koszulek ;)

Pozdrawiam

no tego empikowego :P:P:P:P

Napisano

partyjka turbo golfa w K12 :P poszedlem w srode wrocilem niedawno :D

bleee2yo.gif