Napisano 21 Lipiec 200618 l Eeech: wracając do Kuciela: Ziomuś, nie martw się: jak nie pół księżniczki, to królestwo chociaż dostaniesz... Tweety: z tym booleanem to pojechałeś po krawędzi. :D Roftl'n'lol No i widzę, że dałeś sobie update do podpisu. :D
Napisano 21 Lipiec 200618 l a tutaj macie... uzytkownika... fkropinski tak tak... to moj maly brat ktory zawita tu kiedy ja juz bede moderatorem:D:D ma 8 lat i na pewno bedzie grafikiem... juz go wciągam do swiata poly i nurbsów:D:D tu na zdjeciu ma juz zloty medal za zwyciestwo w turnieju tenisa... oczywiscie ja go wielu sztuczek nauczylem:D:D
Napisano 21 Lipiec 200618 l oczywiscie ja go wielu sztuczek nauczylempo tym zdaniu zrozumialem ze cala wypowiedz to bujda ;) nawet kadr jakby specjalnie obciety, ze niby zloty medal a to naprawde smycz od teleonu ;p Hehehehe, hkropinski,a ty dawales juz swoja fotke? bo tak jak innych moge skojazyc z fotka to ciebie chyba nie, pozdrawiam :)
Napisano 21 Lipiec 200618 l illy -> niee... cale zdanie to nie bujda;PP wkoncu musi byc grafikiem:D:D na dole masz moje swieze zdjecie;) a wygląda jak na awatarze eee.... zmieniam avatar:D na dole ja a jeszcze bardziej na dole moje "studio";)
Napisano 21 Lipiec 200618 l Bo zadługo siedzi przed komputerem, to nic dziwnego ze tak wygląda...blee :D
Napisano 21 Lipiec 200618 l Na odwrot ;], no ale mase mam, byle pacholek mnie nie przestawi hehe ;] To takich trzech jak nas dwóch nie ma ani jednego :) Co Paweł to Paweł xD
Napisano 22 Lipiec 200618 l eee.... nabijacie sie:PP w moim wieku to bardziej przypakowanego to nie ma:D ale spoko... od zimi chodze na silownie;)
Napisano 22 Lipiec 200618 l Fajną masz grafike oczywiście jeśli zawartość opakowania które jest na półce jest w kompie:P a tak to może troche sportu? i czoło umyj bo ci sie lustro zrobiło:D
Napisano 22 Lipiec 200618 l ehh .. hkropinski świetny masz fotel .. prezesowski :) chciałbym mieć tak wygodnie.
Napisano 22 Lipiec 200618 l O Kurcze :D Nie wiedziałem że ten wątek jest o zdięciach użytkowników :D:D LOL :D myśalłęm że wogole o czymś innnym... hehe :D:d No to tak na początek, oto Ja z Kolegą :D :P
Napisano 22 Lipiec 200618 l ehh .. hkropinski świetny masz fotel .. prezesowski :) chciałbym mieć tak wygodnie. nie wiesz co mowisz :P w lato pupa sie poci po 2gie kregoslup nawala ostro te krzesla sa zdecydowanie NIE wygodne mam 2 takie w domu i siedzie na zwyklym obrotowym bo mi najwygodniej i kregoslup nie boli ... ;) Falcom przezyles jako skamielina 2000003213123124 mln lat? :D
Napisano 22 Lipiec 200618 l Klicek fakt .. może to i racja .. na skórzanym można też szybciej usnąć ..a to źle jak wiadomo :P
Napisano 22 Lipiec 200618 l a tak to może troche sportu? teaa... wierz albo nie ale przejechalem od rana 70 km na rowerku:P:P
Napisano 22 Lipiec 200618 l Autor hkropinski -> właśnie, Knysha dobrze mówi, przypakuj coś ;). Bierz przykład z moderatora: oraz opalenizna ;) (na fotelu prezesowskim)
Napisano 22 Lipiec 200618 l Leru - Oż ty w Pupę, Pudzian wymięka na starcie, ile koksu na dzień :D białka i węglowodany... :P Nieno, spoko :)) Marcin - Co do daty 2000003213123124 to chyba się zgadza :D:D Obudziłem się w ZOO w parku i ktoś mi zorbił na starcie zdiecie, potem wyszełem z nigo i jakaś pani mnie pryzgarneła zakupiła mi kompa i tak oto jestem na forum :D Pozdrawiam :))
Napisano 22 Lipiec 200618 l Leru, przy takiej masie ciała nie musisz się w wodzie trzymać piłki: i tak będziesz się unosił jak korek... :D
Napisano 22 Lipiec 200618 l Leru ty w ragby grasz? hkropinski ja też jeżdze nawet mam login na forum rowerowym :)ale dziś w taki upał 70 km, to nie dla mnie :D Podziwam że ci sie chce...
Napisano 22 Lipiec 200618 l Autor tak, jestem kulturystą ;) piłka nie jest moja, a w kieszeniach noszę cegły ;)
Napisano 22 Lipiec 200618 l Leru ma pewnie to samo co ja. je 4 obiady dziennie a tak wygląda :D Mam tak samo :D Leru ile ważysz i ile masz wzrostu :)??
Napisano 22 Lipiec 200618 l Kome duzo przebywasz na dworze biegasz grasz w pile itp ? ze jesz 4 obiedki dziennie ? ja kiedys duzo biegalem, niestety emigracja do anglii jest unas widoczna i malo ludzi sie ostalo pustki na dworze jak w reaktorze w czarnobylu :) i ruchu mniej niestety ;) Przestalem grac i w ciagu roczku jakies 30 kilo mi sie utylo, swianiak ze mnie jak nic mowie wam , tylko do koryta puscic Leru :D ojej musisz zdecydowanie wiecej przy kompie siedziec lol
Napisano 22 Lipiec 200618 l Leru -> spoko, my do grafiki nie potzrebujemy takich miesni wielkich:D:D Tomuś -> musi mi sie chciec bo za 2 tygodnie startuje w maratonie...
Napisano 22 Lipiec 200618 l Leru, przy takiej masie ciała nie musisz się w wodzie trzymać piłki: i tak będziesz się unosił jak korek... :D chcialbym wyprowadzic ciebie shogunie z bledu.. naukowo zostalo udowodnione ze puszysci dluzej utrzymuja sie na wodzie niz koreczki
Napisano 22 Lipiec 200618 l chcialbym wyprowadzic ciebie shogunie z bledu.. naukowo zostalo udowodnione ze puszysci dluzej utrzymuja sie na wodzie niz koreczki haha, było to nawet kiedys w takim programie Brainiac na MTV. ogladalem calosc z kumplami, bo stwierdzilismy jednogłosnie, ze jest to ciekawsze od kolejnego projektu z gejodezji :P teaa... wierz albo nie ale przejechalem od rana 70 km na rowerku:P:P hm, chyba nie chcesz mi powiedziec, ze to extremalnie dużo... nawet po górach. jak bedzie powyżej 128 to mozemy pogadac ;)
Napisano 22 Lipiec 200618 l haha, było to nawet kiedys w takim programie Brainiac na MTV. ogladalem calosc z kumplami, bo stwierdzilismy jednogłosnie, ze jest to ciekawsze od kolejnego projektu z gejodezji :P hm, chyba nie chcesz mi powiedziec, ze to extremalnie dużo... nawet po górach. jak bedzie powyżej 128 to mozemy pogadac ;) to samo ogladalem... 70 km? to malutko, tyle to ja jak bylem maly dziennie robilem
Napisano 22 Lipiec 200618 l na zakupach byłam... :> http://img233.imageshack.us/img233/6391/muchafh7.jpg http://img115.imageshack.us/img115/8545/mucha2cb2.jpg :P
Napisano 22 Lipiec 200618 l Autor uwaga podaję wymiary: 90/60/90 jem baaardzo dużo, a mimo to dalej wyglądam sexy ;) Thorga (i też ostatnio... czeski krecik na awatarze) -> co Wy się tak za Kobiety przebieracie ? ;)
Napisano 22 Lipiec 200618 l o w morde cos w tym jest ;/ juz druga osoba dzis po zobaczeniu tej foty spytala czy jestem tranwestyta haha :D
Napisano 23 Lipiec 200618 l leru :D my pracujaca mlodziez z brzegu postanowilismy ufundowac tobie biedaku 3 konserwy biwakowe cobys przypakowal sterydow i czasteczek :) hehe eeeee zawsze mi sie transwstyci podobali :D rowr...zmeczony...niedopieszczony :D