Shogun 3D Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Eeech: wracając do Kuciela: Ziomuś, nie martw się: jak nie pół księżniczki, to królestwo chociaż dostaniesz... Tweety: z tym booleanem to pojechałeś po krawędzi. :D Roftl'n'lol No i widzę, że dałeś sobie update do podpisu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 illy mam do dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 wierze, naprawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 jmtm00 piątka za fotę z ręką! bueheehehheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 a tutaj macie... uzytkownika... fkropinski tak tak... to moj maly brat ktory zawita tu kiedy ja juz bede moderatorem:D:D ma 8 lat i na pewno bedzie grafikiem... juz go wciągam do swiata poly i nurbsów:D:D tu na zdjeciu ma juz zloty medal za zwyciestwo w turnieju tenisa... oczywiscie ja go wielu sztuczek nauczylem:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 oczywiscie ja go wielu sztuczek nauczylempo tym zdaniu zrozumialem ze cala wypowiedz to bujda ;) nawet kadr jakby specjalnie obciety, ze niby zloty medal a to naprawde smycz od teleonu ;p Hehehehe, hkropinski,a ty dawales juz swoja fotke? bo tak jak innych moge skojazyc z fotka to ciebie chyba nie, pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 ma podobne oczy do brata:) a wygląda jak na awatarze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 illy -> niee... cale zdanie to nie bujda;PP wkoncu musi byc grafikiem:D:D na dole masz moje swieze zdjecie;) a wygląda jak na awatarze eee.... zmieniam avatar:D na dole ja a jeszcze bardziej na dole moje "studio";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Oj stary przypakuj cos ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Bo zadługo siedzi przed komputerem, to nic dziwnego ze tak wygląda...blee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Jonasz, dobrze ze mnie nie widziales ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 W którą stronę knysiu :D? W stronę kropińskiego czy na odwrót ;D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Na odwrot ;], no ale mase mam, byle pacholek mnie nie przestawi hehe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 pokaz fote, nie bój sie nie zrobię Ci kuku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Na odwrot ;], no ale mase mam, byle pacholek mnie nie przestawi hehe ;] To takich trzech jak nas dwóch nie ma ani jednego :) Co Paweł to Paweł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 chveti no ba ;] Jonasz chcialbys, Ty byku, Ty! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 eee.... nabijacie sie:PP w moim wieku to bardziej przypakowanego to nie ma:D ale spoko... od zimi chodze na silownie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Fajną masz grafike oczywiście jeśli zawartość opakowania które jest na półce jest w kompie:P a tak to może troche sportu? i czoło umyj bo ci sie lustro zrobiło:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 ehh .. hkropinski świetny masz fotel .. prezesowski :) chciałbym mieć tak wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 O Kurcze :D Nie wiedziałem że ten wątek jest o zdięciach użytkowników :D:D LOL :D myśalłęm że wogole o czymś innnym... hehe :D:d No to tak na początek, oto Ja z Kolegą :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 FAlcom czego tak kolege oplatasz szyja? Nieladnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 ehh .. hkropinski świetny masz fotel .. prezesowski :) chciałbym mieć tak wygodnie. nie wiesz co mowisz :P w lato pupa sie poci po 2gie kregoslup nawala ostro te krzesla sa zdecydowanie NIE wygodne mam 2 takie w domu i siedzie na zwyklym obrotowym bo mi najwygodniej i kregoslup nie boli ... ;) Falcom przezyles jako skamielina 2000003213123124 mln lat? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Klicek fakt .. może to i racja .. na skórzanym można też szybciej usnąć ..a to źle jak wiadomo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 a tak to może troche sportu? teaa... wierz albo nie ale przejechalem od rana 70 km na rowerku:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2006 hkropinski -> właśnie, Knysha dobrze mówi, przypakuj coś ;). Bierz przykład z moderatora: oraz opalenizna ;) (na fotelu prezesowskim) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Kulturysta z Oświęcimia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Leru - Oż ty w Pupę, Pudzian wymięka na starcie, ile koksu na dzień :D białka i węglowodany... :P Nieno, spoko :)) Marcin - Co do daty 2000003213123124 to chyba się zgadza :D:D Obudziłem się w ZOO w parku i ktoś mi zorbił na starcie zdiecie, potem wyszełem z nigo i jakaś pani mnie pryzgarneła zakupiła mi kompa i tak oto jestem na forum :D Pozdrawiam :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Kulturysta z Oświęcimia :D muehehe to samo pomyślałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 o boszz... LERU! wyjdziesz za mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 leru- co tu wiele pisac fajna pilka :D no z hkropinskim wymiatacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Leru, przy takiej masie ciała nie musisz się w wodzie trzymać piłki: i tak będziesz się unosił jak korek... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 moze trzyma sie pilki zeby nie odleciec ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Leru ty w ragby grasz? hkropinski ja też jeżdze nawet mam login na forum rowerowym :)ale dziś w taki upał 70 km, to nie dla mnie :D Podziwam że ci sie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2006 tak, jestem kulturystą ;) piłka nie jest moja, a w kieszeniach noszę cegły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 tak trzymaj Leru. piątka! :D co z twoim pępkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Noo, to Leru ważysz pewnie 1/3 tego co ja. :D Czym ty się żywisz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Leru ma pewnie to samo co ja. je 4 obiady dziennie a tak wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Leru ma pewnie to samo co ja. je 4 obiady dziennie a tak wygląda :D Mam tak samo :D Leru ile ważysz i ile masz wzrostu :)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Kome duzo przebywasz na dworze biegasz grasz w pile itp ? ze jesz 4 obiedki dziennie ? ja kiedys duzo biegalem, niestety emigracja do anglii jest unas widoczna i malo ludzi sie ostalo pustki na dworze jak w reaktorze w czarnobylu :) i ruchu mniej niestety ;) Przestalem grac i w ciagu roczku jakies 30 kilo mi sie utylo, swianiak ze mnie jak nic mowie wam , tylko do koryta puscic Leru :D ojej musisz zdecydowanie wiecej przy kompie siedziec lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Leru -> spoko, my do grafiki nie potzrebujemy takich miesni wielkich:D:D Tomuś -> musi mi sie chciec bo za 2 tygodnie startuje w maratonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Leru, przy takiej masie ciała nie musisz się w wodzie trzymać piłki: i tak będziesz się unosił jak korek... :D chcialbym wyprowadzic ciebie shogunie z bledu.. naukowo zostalo udowodnione ze puszysci dluzej utrzymuja sie na wodzie niz koreczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 chcialbym wyprowadzic ciebie shogunie z bledu.. naukowo zostalo udowodnione ze puszysci dluzej utrzymuja sie na wodzie niz koreczki haha, było to nawet kiedys w takim programie Brainiac na MTV. ogladalem calosc z kumplami, bo stwierdzilismy jednogłosnie, ze jest to ciekawsze od kolejnego projektu z gejodezji :P teaa... wierz albo nie ale przejechalem od rana 70 km na rowerku:P:P hm, chyba nie chcesz mi powiedziec, ze to extremalnie dużo... nawet po górach. jak bedzie powyżej 128 to mozemy pogadac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 haha, było to nawet kiedys w takim programie Brainiac na MTV. ogladalem calosc z kumplami, bo stwierdzilismy jednogłosnie, ze jest to ciekawsze od kolejnego projektu z gejodezji :P hm, chyba nie chcesz mi powiedziec, ze to extremalnie dużo... nawet po górach. jak bedzie powyżej 128 to mozemy pogadac ;) to samo ogladalem... 70 km? to malutko, tyle to ja jak bylem maly dziennie robilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorga Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 na zakupach byłam... :> http://img233.imageshack.us/img233/6391/muchafh7.jpg http://img115.imageshack.us/img115/8545/mucha2cb2.jpg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2006 uwaga podaję wymiary: 90/60/90 jem baaardzo dużo, a mimo to dalej wyglądam sexy ;) Thorga (i też ostatnio... czeski krecik na awatarze) -> co Wy się tak za Kobiety przebieracie ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorga Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 o w morde cos w tym jest ;/ juz druga osoba dzis po zobaczeniu tej foty spytala czy jestem tranwestyta haha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2006 to transwestytyzm wśród kobiet też występuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorga Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 no, zakladam czasem spodnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 szczyt zboczenia! czuję się zniesmaczony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 leru :D my pracujaca mlodziez z brzegu postanowilismy ufundowac tobie biedaku 3 konserwy biwakowe cobys przypakowal sterydow i czasteczek :) hehe eeeee zawsze mi sie transwstyci podobali :D rowr...zmeczony...niedopieszczony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi