polka dot Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 tęsknicie? kontunuacja gorącej serii dla wszystkich fajnych lasek! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 da real mamafaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 cholera kome ja myslałem ze ty ładniejszy jestes 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 slodkie zjecia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 a to najpowaniejsze stadium mojego rozwoju... larwa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 JohnZi - o jaka fajna dziewczynka :D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 czemu wszyscy mowia ze wygladalem jak dziewczynka? :P Ja uwazam ze bylem bardzo meski... no i jestem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Yoł yoł yoł mamafakerz, yoł! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 nawet podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 czy ja wiem wtedy był trzeźwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 chveti - nom... od chwili narodzin mam ten idiotyczny wyraz twarzy ;] AGmakonts - he he he... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 czy ja wiem wtedy był trzeźwy hahahah haahah xD xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 Klicek a niewiedzialem ze ty dresik jestes :D hehehe, jescze tylko bejzbola do raczki i na zadyme hehehehe :) no to teraz juz wiesz :D:D::D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trident Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 Klicek ale nie piszesz na murach --> "Po co mi mózg, mam dres" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 szybciej "Po co mi mózg: mam wingsa" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 Cicho tam bo bejzbola wysle w kopercie :D:D:D No oczywiscie jak na dresa przystalo maluje po "mÓrach" az milo "popaczyc" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 odslona dresa nr2, tym razem z ekipom w powozie jedziemy obrabowac babcie 80 letnia bo rente dostala !!!!1111 Na pozegnanie :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 nie no, tylko szaliczek wks'u czy innej legii, bejsbolek i jazda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 nie , tylko bilet na pociąg , Predator u boku i na paintball :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 nie no nie jest zle, cukierki dzieciom mozesz zabierac spokojnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 No Klicek bandyta jak sie z oczu patrzy ! :D Wogóle taki rozmaznony wzrok, o czym wtedy myslałes ? ;) Bo napewno nie o nastepnym modelu w Wingsie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Jest "z drugiej strony ekranu" to niech bedzie i tak. Tak samo jak my, co roku zmieniaja sie nasze maszyny, biurka i miejsca w w ktorych pracujemy. Proponuje ilustrowac nasze otoczenie w ktorym pracujemy a moze opisywac krotkie historyjki. Ja zaczne od swojego kompa, bedziecie mogli sie posmiac. Skutki czestego imprezowania w domu (slady po kawie, brak obudowy, wgniecenia) 2fast2furious podswietlenie neony itd.... ...a tutaj listwy LED , wali po oczach lepiej niz nie jeden neon (konstrukcja wlasna) Az dziwne ze jeszcze nikogo nie zabilo (skutek poimprezowy) Wszedobylski kurz Przypuszczam ze te gniazdka w tle kosztowaly wiecej niz niektore czesci tego komputera :) Strach tam zagladac P 1,7 Ghz 256 Ram Ge force 4 dysk 40gb wiecej nie wiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 hehe illy normalnie wygląda jak bomba z ZSRR :D te kabelki :D a najlepsze podłączenie zasilania ! A no i neony na topie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Neony byly potrzebne jeszcze jak kompa do klubu nosilem, a tam zawsze ciemno to chociaz klawiature bylo widac. Heheheh ale zasilacz rzadzi tak czy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Ja myślałem że ten komputer to został kamieniami obrzucany :D a zasilacz roxx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 illy gratki za odwage:P nie boisz się pozaru xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 syn elektryka do cholery :) pradu sie nie boje, chrzestny byl strazakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 To jeszcze poczekamy aż ktoś w twojej rodzinie będzie kostuchą ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Po dzisiejszej wyprawie do miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Up the Irons zią :] ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Ale cosik marny ten nasz AGmakonts, cosik marny... Pewno Kostucha od illiego gdzies sie kolo niego zaprzatnela ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 ojej! i sobie dziurke w spodniach na kolanie zrobił:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 AG - mam taki sam kubek!!11one! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Dzisiejsza small sesja. Daje w takim linku bo rozdzieczlosc niemala :) Moze komus sie spodoba A tutaj tylko ja wyciety: Miejsce fotowania to Rewa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 hehe ily jakis ty marynarz i takie tam ;) dobra, ze sie jeszcze nie udzielalem w tym watka to cza mocno sie wprowadzic:) http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=517152 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 zaraz reanimator zmieni avatara ;] lepiej uwazaj z torebeczkami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 maverick sheep: jaki marynarz, nigdy nie plywalem hehe wiec raczej nie marynarz, tak sobie pojechalismy nad morze zeby porobic foty i wydaje mi sie ze ta pano fajnie wyszla... ale daje do oceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 rozowe torebeczki sa w modzie w srodowiskach artystyczno dentystycznych ;) i marcin jakbys nie wiedzial ze sa w 100 % bezpieczne wiec sie nie boje :D fotka faja tylko PSa czuc :P no i ten klimacik jakby z przystanku alaska ta pierwsza tez fajna tylko troche widac sklejanie (chyba widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 elo wariaci szacun 650!!!1 (zdjecie z wakacji jeszcze chyba go nie pokazywałem, to nie były moje ubrania:)) AGmakonts- ty nie masz 15 lat:p maverick sheep- ta....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 kolegaalek - ta nie moje ubranie :D torebka tez ponoc nie moja :P a gdzie łańcuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 aa, juz sie wystraszyłem ze na takim porzadnym przesiadują takie ziomale :P zarzuć jakąś normalną fotką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 po lekkim odgruzawaniu biurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 ale buty twoje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 AGmakonts- ty nie masz 15 lat:p ...bo w kwietniu kończy 16 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 skubańce mi nie wierzą:P zaraz dam fotki legitek to sie pzrekonacie:P EDIT: i co niedowiarki:P fotka z 6 klasy podstawowki zeby nie było:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 AG, wiesz kogo mi przypominasz? Lennego Kravitza :D powaznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 A może Lenny Kravitz przypomina AGmakonts'a?:D Pokazałbym swoją fotę ale jeszcze mi bana za wygląd dadzą:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 mi wyglada na jakiegos brazylijczyka z trzecioligowej druzyny w noge:P A tak w ogole patrzac na twoje wczesniejsze zdjecia to myslalem ze jestes starszy niz ja:P haha Edit: AG ty w ogole mozesz piwo pic?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 kome: to o tych butach to do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 JohnZi - jak probowałem kupić w tej 6 klasie to było trudno a teraz to jak jest okazja to i owszem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi