maverick sheep Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 sesja ktora juz prawie zamknelismy :D http://img472.imageshack.us/my.php?image=img44659xi.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trident Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 maverick sheep__ a gdzie jest świnia w tym chlewie.... na melinach jest czyściej... jestem pod wrażeniem, respect ;) Panienek to wy raczej do siebie nie zapraszacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 sesja ktora juz prawie zamknelismy :D http://img472.imageshack.us/my.php?image=img44659xi.jpg lol. Architekci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 sesja ktora juz prawie zamknelismy za moich czasów nie było widać podłogi. co teraz za młodzież, pracować im sie nie chce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 peter_muler - no kolega butem posprzatal zeby bylo widac fakture dywanu a podloge to od poczatku nie byla widoczna bo jacys luzacy z asp przed nami mieszkali i pomalowali podloge na czarno sfit na niebiesko drzwi na fioletowo czy jakos tak :D trident - jeszcze bys sie zdziwil ale to moze innym razem zapodamy inego typu zdjecia jak sie operator sieci zgodzi :P Marcin - hehe to ze architekci to nic ale ze ich 4 na 1 mieszkaniu to po prostu rece opadaja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 illy nie, do alka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 zapewne zostane zlicznowany za ta fotke ale co tam :) Last saturday :) A druga zrobiona 10 minut temu. W oczach widac Firefoxa :D Tak wyglada czlowiek ktory nie spi, pracuje i pije. I do tego mial bardzo zle ostatnie 36h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 1) Illy na żelu:D 2) Illi na (w) dole :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Eeee tak wcale zle nie wygladasz na dolnej focie ;]. Na gornej zreszta tez z ta pania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 2) Illi na (w) dole Eeeee bez przesady. Po prostu zmeczony i to solidnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Prosze sie nie smiac (glosno) ale dzisiaj mi komp padl i to solidinie, zapewne przez ten zasilacz z poprzedniej strony. Dziekuje za uwage. Kondolencje na maila poprosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 dobra illy, wyczerpałeś limit fotek z ładnymi Paniami, ja niestety mam jeszcze jakiś zapas ;) Dostałem dartami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 nie wiem czy zdajesz sobię sprawę Leru do kogo jesteś na tej fotce baaardzo podobny, jeżeli nie to poszukaj avatara rowra ;] dla tych co nie wiedzą :D:D Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Leru masz dziure w dwójce, czeka Cie kanałowe:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Leru lol! :D fajna knajpka w tle. taka klimatyczna się wydaje :) Vorek buehehehe :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 Vorek -> no widocznie pan z avatara rowra też dostał z lotki ;) Dareg -> myślałem, że chociaż tu będę mógł zapomnieć o dentyście. "ale nie no nie da się, i tak zawsze" :] Tweety -> no atmosferka fajna, taki irish-pub ale już mi się przejadł. Parę metrów dalej są dwa super kluby, a moje funfle ciągle się w tym "Carpenterze" kiszą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Oj Leru, przyjedź tylko do Gliwic to nie tylko lotka dostaniesz!!! Będziesz moim celem namber one zięciusiu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Leru, ta dwójkę potraktuj weldem, a z panią dentystką się spotkaj na privie i pokaż jej co to znaczy porządne kanałowe... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 dobra illy, wyczerpałeś limit fotek z ładnymi Paniami, Dobra, to teraz poza na krzesle :) Znowu bedziecie gadac jak rok temu ze z wszystkich uzytkownikow max3d tylko mnie byscie z daleka na ulicy poznali :) EDIT: dobra illy, wyczerpałeś limit fotek z ładnymi Paniami, Masz szczescie ;p (ze to dopisales) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 dobra to ja pokaze co ma koles w chacie tutaj u siebie - mój brat u niego robi - skany sa z jakiegos magazynu w ktorym były zamieszczone zdjecia z jego chaty bo koles sie takimi bajerami z żoną trudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 i jeszcze tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Illy, jestes piekny jak mlody bog! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Paskudne, zimne wnetrza, to nie jest dom człowieka, tylko ascety pedanta bez duszy. Fuj! Reanimator, LOL! Zmienisz sobie avatar? Illy: nie tylko Ty jestes charakterystyczny: poza Tobą jest jeszcze AGmakonts oraz Tweety - też mają buźki niezapomniane... prawda, Reanimator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Naaah, jeszcze ktos pomysli, ze to ja na avatarze, napali sie, zacznie spiewac serenady pod oknem i zawiedzie sie, gdy wystawie swoj zakazany pysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 nie tylko Ty jestes charakterystyczny: poza Tobą jest jeszcze AGmakonts oraz Tweety - też mają buźki niezapomniane... prawda, Reanimator? Nie chodzi o charakterystycznosc ale o to ze w zeszlym roku chyba najwiecej fot dalem. Taki narcyzm, sam rozumiesz hehehehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Shogun hehehe czy ja wiem czy charakterystyczny;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 E, Illy nie jest charakterystyczny. Juz bardziej AGmakonts (co to w ogole za nick dziwaczny? ;P ) i Leru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 A to fatka z ostatniego meczy ASG ;) Dla niewtajemniczonych, ASG (Air Soft Gun) polega w zasadzie na tym samym co paintball, tyle że strzeal sie kulkami plastikowymi 6mm. Kolejną różnicą od paintballa jest broń. W ASG Używa sie replik, wyglądających ( i ważących) tyle samo co oryginały, lub barzo do nich podobnych. Umundurowanie też sie troche liczy :P. P.S. może na forum znalazłoby sie paru chętnych na mały meczyk ASG (konkurencja paintballowych meetingów :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 A feee... ASG sux - jakiej firmy masz karabinek? Sprezynka czy AEG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Mam AEG'a, M4. Tylko strasznie cienkiego ( firma Double Eagle) . Mam w planach kupno czegoś pożądniejszego z Classic Army, albo Tokio Mauri. Może jakiś kałach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 E, Illy nie jest charakterystyczny. Juz bardziej AGmakonts (co to w ogole za nick dziwaczny? ;P ) i Leru No wlasnie :)))) Leru ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Wow, jestes cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 dokladnie na to czekalem, jednak mnie nie zawiodles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Yhm, tylko ktos Ci na szczescie skasowal te zdjecia. Ale w mojej pamieci zawsze pozostaniesz cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Reanimator -> niestety, w tym przypadku miał miejsce rzadki proces samocenzury postującego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Kome rosnie w moich oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 przeceniacie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 on nie rośnie...tylko nie pamiętasz jak wyglądał wcześniej ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 ja tak bardziej "artystycznie" się pokażę ;) bez montażu: brightness/contrast w PSie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Świetna fota, w sam raz na pierwszą stronę portfolio, dodać jakieś subtelne tło, trochę ciekawej typografii i będzie jak znalazł :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 haahaa tweety wyszedłes po tym montazu jak jakis przystojny młodzian :p xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 hehe, fajnie fajnie tweety ale teraz daj swoje prawdziwe zdjęcie, wszyscy wiemy jak wyglądasz;) ...a tak poważnie to fajna kurtka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 a ja zauwazyłem pewną nieprawidłowość :p przciez tweety nie nosi juz okularów, jaaaa to nie jest prawdziwy tweety, albo juz nosi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 taki screen z koncertu przyjaciół (sorki za jakosc ale było ciemno jak w dupie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 tweety hehe cool faktycznie jak przystojny mlodizeniaszek :D hehe Vorek gdzie zdjatka z nieoficjalnego zlotu :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 maras: kurtałke zakupiłem dwa dni temu w Reporterze. faaajna jest :D Junior: okulary noszę again. i nie powiem, żebym się ztym źle czuł :) rowr: jakiego zlotu???? :> kome: różnica jest oczywista: nie lubię niebieskich koszulek ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 maras: kurtałke zakupiłem dwa dni temu w Reporterze. faaajna jest :D Junior: okulary noszę again. i nie powiem, żebym się ztym źle czuł :) rowr: jakiego zlotu???? :> kome: różnica jest oczywista: nie lubię niebieskich koszulek ;) Pozdrawiam no tego empikowego :P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 partyjka turbo golfa w K12 :P poszedlem w srode wrocilem niedawno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 rowr: masz duuuuużychy kumpli, czy to ty jesteś taki malutki?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 A jak to znajdujecie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi