polka dot Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 rowr, powiedz jeszcze ze na tym zdjeciu masz 2 tygodnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 kruger są: Leru na przykład ma ponad 2000 lat. dowodzą temu liczne legendy i badania naukowe np: Z najnowszych badań amerykańsko-japońsko-czeskich naukowców wynika, że tak naprawdę jednym z następców Kaliguli nie był Klaudiusz lecz właśnie Leru (Leruchum Magnifittum). Świadczą o tym liczne legendy o "banicjach" wśród ludności, niewyjaśnione zniknięcia oraz inksrypcje z podpisami "OMG PIRACI RZĄDZĄ" zaraz obok podpisu L.E.R.U (moderratorrum) Inna historia (bardziej wspólczesna): ponoć to nie Edison wynalazł żarówkę. Tak naprawdę to sir Leruson ją wymyślił, ale Ediosn (będący adminem prądu) wygnał sir Lerusona ze swego laboratorium i przypisał sobie to znamienne odkrycie. To kto tak naprawdę wymyslił bombę atomową litościwie przemilczę Sam więc widzisz, że dowody są bezsprzeczne. Leru jest starszy od nas wszystkich razem wziętych. Nie zdziwiłbym się gdyby pierwszym protoplastą człowieka (ten który zlazł z drzewa) byłby Leru. Pytanie tylko po co złaził... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Papierosy z galezi mu spadly i musial po nie zejsc. A pozniej juz mu sie nie chcialo schodzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Joł men na szczęście moje jest tylko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 no Bacry brawo, ja jeszcze nie mam baby więc może nie jest z nami tak źle oldboyami :) Pozdrawiam całą gromadkę dzieciaków, przyszłych maxowych wymiataczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 ale slodkie dzieciaczki :D a tu ja: tu dnia nastepnego - scena godna fresku - ostatnie otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Badyl- palisz pall mall'e? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Badyl to kurtka Bergsona, bo chyba mam taką samą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Tomuś, kruger - obie odpowiedzi brzmia tak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 wersji larwranej nie pokażę, ale za to poczwarke jak najbardziej :D wiek - ~7-8 lat uzębienie: niekompletne uczesanie: jak najbardziej stylowe, wspaniałe lata 90-te rulez :D spodnie: oryginalne dżinsy "marmurki" z szelkami i koszulą na białe guziki złamana ręka ogólnie to wtedy starasznie się wszyscy uiberali :D do dzisiaj niektóre baby noszą marynarki z poduszkami na ramionach i zwężające się do dołu spodnie (ala lata 80-te) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Ahahahaha :D Ale fryzura, looooooooool ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 hehe fryz a'la depeche mode ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 no to może i ja pokaże jaki ze mnie model ;-)) tutaj komórką sobie trzasnołem fotke ale wygląda jak render z ziarnem ;-) tu na studniówce ten po prawej ;-) a tu ja na okładce jednego z popularnych czasopism ;-PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Ja z kolegami... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 co ty taki maly kieliszek na dwa razy bierzesz:D i jeszcze Cie w nagrode na okladke timsa wsadzinli no ladnie sie musialo dziac na tej studniowce:D a ten render to nie z ziarnem tylko z fur+kajn grzebien..;) jezu sami mlodzi alkocholicy :D przed schemat zdarzen po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 a wy to śpicie czasami? bo ja nie;-) a na timsa mnie wsadzili bo to ja podtrzymuje światowy przemysł prawie spożywczy ;-P teraz to juz z kieliszków na czerpaki przeszedłem żeby na czsie zaoszczędzić ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 No czasami... {ojej, ale z nas spamerzy, Leru bedzie siarczystymi piorunami i oblegami rzucal, jak jutro rano wstanie i zobaczy ten czat, ding ding! xD} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 hm nie chcial bym ci nic mowic ale nam z fikolkiem medalu nie odbiora :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Hehe medal dostalem za zaslugi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 To ja pokażę jaki to jestem dzielny: Fota sprzed jakichś... 6 -7 lat. A tutaj w wersji bojowej: Oraz w wersji przedbojowej: na łyso... :D No i na koniec coś na uspokojenie: nie wiem, jak to się stało, ale to jest chyba jedyna moja fota (sprzed jakichś 8 lat zresztą), na której wyglądam poważnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Eeeee jakis kozik w rece trzymasz ;]. Szabelka by sie przydala, a nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 "sindbat zeglasz" lol qlowe zdjecia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Knysha, ten kozik to zrobiony przez mojego kolegę hmm... nazwijmy to sztylet. A to, co mam na sobie to ciuchy "Wikińskie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2006 2000 lat praktyki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 heheh Leru kasujący posty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Leru to przypomina tego agenta z avatora:P...hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Mad with anger... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Lol :D :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Witam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 no tweety nieźle nieźle ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Ololololol! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 'OMG PIRACI RZADZA" teraz juz wiem dlaczego ahaahahahhahhahahahhahhahahahahaah dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Witam. Żegnajcie. (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 ahahaha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 hahahaha zostawcie Lercia w spokoju :) !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Leru, rządzisz. Na czele piratów. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Leru- piekny naszyjnik:cool: wieczorna transformacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 druga wersja leru podoba mi sie zdecydowanie bardziej ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Tomuś - odstaw te wina, czlowieku! Leru po prostu brak mi slow... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 heh...ja za dużo wina a ty dzieci( patrz na avatar) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 to teraz ja z drugiej strony ekranu via YouTube ;D Dopiero sie ucze gry na git ;P http://www.youtube.com/watch?v=AbBIEXin9BI enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Eax, są dwie możliwości 1) grasz naprawde od nie dawna w co wątpie bo cancion del mariachi to dosc trudny kawalek jak dla "dopiero uczącego sie" 2) masz symptom grania na elektryku :D:D albo grales na nim na początku :D bo nie dociskasz strun ale dobrze Ci idzie. no wygadalem sie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 hehe ani jedno ani drugie :/ mam palce rozwalone od wapna - popoludniami pracuej na budowie, i mi sie rany probily to solowka wyszla do dupy :/, najgorzej mam z serdecznym i najmniejszym w lewej rece - opuszki palcow sa cale "zjarane" przez wapno :/ ... jak dojde do siebie to zagram to na nowo ;)... EDIT: NIe gram na elektryku, i nie zamierzam grac na el git. moje klimaty to hiszp/meksyk .. niestety nie mam zadnego nauczyciela do gry na git i wszystko musze rozpracowaywac samemu :/ bleee .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 eax- prawa renka lezy nie mozesz szarpac tak strun bo jak szarpiesz to ci caly nadgartek odskakuje:) pocwicz sobie tak jakby zaciskanie dloni (naturalnie, potem na strunach tak zeby nie odskakiwala ci dlon) pozatym poto masz 5 palcow zeby nie dziabac jednym :) polecam na poczatku wziasc sie za jakies gamy zeby wyrobic sobie nawyk grania na przemian palcami bo tak potem sie zablokujesz i nie ruszysz,, a co do lewej reki wiem ze perspektywa czymania gitary jak CObain czy ktos tam jest kuszaca ale na klasyku ona sie nie sprawdza:) po co sobie utrudniac zycie tym wystajacym kciukiem - blokujesz calkowiecie malego palca i dal tego ci nie wyrabia na solowkach.. nio i jeszcze jak cwiczysz tego typu utwor - widac ze nie walczyles z nim etapami tylko po calosci.. kazdy utwor dziel na czesci i cwicz osobno a ni przegrywajac go calego..dopiero jak juz masz kazda czesc opracowana na glanc grasz wtegy calosc - wtedy niewyrabiasz na lacznikach i szlifujesz tylko laczniki - 4-5 taktow.. naprawde latwiej wtedy jest ci zapanowac nad caloscia :) nio a pozatym to flamenco to dosc ciezka sprawa bo po prostu oni inaczej graja :) ale jak na poczatki to ok - sorki za OT nio ale nie mozna pozwolic zeby sie talent marnowal.. PS . - jak grasz z nut to mam jakies fajne ktore mysle ze by sie sie spodobaly to sie kidys odezwij to moge ci skany walnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 hehe a o jak dobrze ze na takim forum jeszcze mi ktows rady muz. daje ;D no musze pocwiczyc.. a gryf tak trzymam bo mi wygodnie a Cobain? nie wiem ocb;P Ostatnio dopiero na serio sie wzialem za gitare wczesniej tak tylko brzdekalillem na akordach teraz sie powoli biore za solowki... coraz bardziej mi sie poodoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 troche to nie wyszło ale i tak jestem pod wrażeniem bo słuchu muzycznego nie mam ;-P kiedyś jak malutki byłem to grałem na mandolinie ;-DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Zdjecie z wczoraj - po raz ostatni zrobilem impreze w domu. Jakies flagi poprzynosili, wyzarli wszystko z lodowki, a teraz zdycham z glodu ;]. Na zdjeciu jestem po znieczuleniu doustnym napojem zwanym "Zoladkowa gorzka" przegryzanym pomaranczami -- o Jezu, moja glowa... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi