Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zanim sie na powaznie zajme Piekna i Bestia chcialem sie pobawic troche szybsza metoda kolorowania.

Marla miala byc speedem ale w koncu stwierdzila ze chce od naszego zwiazku czegos wiecej. Jakos ciezko bylo mi jej odmowic wiec poswiecilem jej w sumie 4h - bez zadnych referek :]

Uwagi mile widziane

marla1.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 7,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja sie nie znam ale pierwsze wrażenie to wow :o !! potem jednak wyłapałem pare bugów moim zdaniem - 1) nos 2) za duży odstęp pomiedzy oczami - to takie moje tam spostrzeżenei - wygląda extra

Napisano

Kolorystycznie bardzo miłe dla oka. Technicznie b. dobrze, ale anatomia... oczy się naprawde rozjeżdżają, pozatym to przykryte kosmykami włosów wydaje się być bardzo niekształtne.

Napisano
  • Autor

Wow Tak to jest jak sie o 3 w nocy rysunek konczy :D Oko poprawione nosek po lekkim liftingu

Napisano

Omen-Tak , miłe wrażenie sprawia malunek:)Pani ta przypomina mi postać z serialu "LOST" emitowanego właśnie w TVP 1.

Jednak twarz jest troche zbyt prosta, w porównaniu do całej reszty.zdecydowanie mimo tego że jest rysunek ładny to twarz nie udana.Najgorzej jest z poziomem oczu, powinny imho na jednym poziomie byc a nie są.Ale rysunek i tak mi sie podoba bo ladny kolor ciała uzyskałeś i ust szczególnie.

pozdrawiam:)

Napisano

Jak dla mnie bez zastrzeżeń :) Świetne światło, miła dla oka twarz, odrazu cieplej się na sercu robi mimo chłodnej kolorystki hehe :) Może coś bym zrobił z tym czarnym obszarem po prawej stronie, wieje nieco pustką.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

@smart:Taaaa Kate jest boska :D ale oczy sa na jednym poziomie... moze jakas minimalna roznica ale prawie od linijki :P

@Vorek: Wiem wiem ale ja po prostu uwielbiam panoramiczne kadry - nawet jakby maly byc puste :P

Napisano

sliczne, bajkowe, urocze....ja osobiscie jako przeciwniczka przesadzonej anatomicznej poprawnosci i iidealizacji urody mowie stanowcze nie przeciwko zabiegom typu korekcja odstepu oczu, wielkosci nosa i calej reszcie bolesnych operacji...no ale nie wiem jak praca wygladala przed poprawka wiec dluzej sie nie mądrze;)...

jak dla mnie 2 tycie rzeczy ktore wg mnie by uatrakcyjnily calosc to wlasnie urozmaicenie tej czerni swetra i ew kolorystyczne urozmaicenie tła(jakies lekkie smaczki)

ale generalnie jestem zauroczona:)

Napisano

ładna podoba mi sie strasznie:) technicznie wypasik no i nie wiem czemu do tla sie przyczepiacie... teraz czekam na Twoja bitwe;D

Napisano

jedyne co mi sie nie podoba to imie:Marla:P

jakies dziwne...

zeby nie bylo OT: super pracka! tylko pogratulowac:)

Napisano

wow dude :)

naprawdę pyszna pracka... mniam... leci na tapete :)

Napisano

calkiem zgrabne, szkoda ze bez pomyslu na tlo i ogolnie kompozycje. przydaloby sie tez wiecej zroznicowania w kolorach.

Napisano

popraw jej lewe oczko i jak na 4 godzinna pracke bedzie naprawde niezle.

kolorystycznie jest niezwykle urzekajaca i nie zgadzam sie co do tla. nie odciaga uwagi i milo sie komponuje z caloscia.

nie mam ochoty na wyszukiwanie bledow w pracce. pierwsze wrazenie jak najbardziej pozytywne.

Napisano

no nie zgorsza jest ta twoja marla - mi troszku przpomina Dominike(?) Rossati(?) (ta z "m jak milosc" ania chyba) :P:P

fajowe pracka

Pozdro

Napisano

świetna pracka

jedne co mnie denerwuje, to te kropki a'la piegi i za bardzo spierzchnięte usta

bardzo podoba mi się tło w tym śnieżykiem i to błekitne oświetlenie. kocham ten kolor

o, zauważylem jeszcze jeden bład. czemu ona nie ma prawej dziurki od nosa? :)

EDIT:

lol, cożescie pili, że ona Wam przypomina Weronikę Rosati? :P

starałem sie jak moglem, ale za nic nie moge sie dopatrzyc podobienstwa.

Napisano

Śliczniasta jest - jak na 4 godziny to bomba!! :o

Napisano

fajne włosy. Szkoda że ten sweterek nieodbija ładnie światła, mógłby być troche bardziej taki moherowy ;)

Napisano

szczerze, to podoba mi sie tylko poswiata po prawej stronie postaci...

gratuluje Choice'a na CGN :)

Napisano
  • Autor

Heh dzieki bardzo - jakos tak z zaskoczenia i przez przypadek wyszedl :P Ja tam sie dziwie ze go dostalem ale marudzic specjalnie nie bede ;)

I dziekuje wszystkim za komenty. Wiem ze panienka ma swoje braki ale ciesze sie ze jeszcze komus procz mnie sie podoba :D

Napisano

Teraz musisz powalczyć o następny :) masz spore szanse czekam na nowe prace.

A o nim już się wypowiedziałem na cg ;)

Napisano

Fajna praca. Swiatlo i ujecia bardzo qul.

Jedyne uwagi to proporcje twarzy cos sa zachwiane - np oczy, jedno troche za wysoko, i cos przy ustach troszke - wygladaja troche gozej niz cala reszta.

Ale generalnie bardzo mi sie podoba klimat i design,szczegolnie wlosy sa super. Ladna panienka :)