Mariusz W Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Witam wszystkich zamieszczam sprzet ktory ostatnio zrobilem Z gory dzieki za C&C :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Modele z materialami badzo fajne, ale tlo okropne imo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 pokaż siatkę bo model trochę chyba kuleje :) fajne 'scenki' ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 ładne materiały i model fajnie oświetliłeś szkoda tylko ze taki mały render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Z gory dzieki za C&C :) fajne naprawde fajne;) OT: co oznacza to C&C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Wow, świetne materiały:) Tło nie jest aż tak tragiczne, jak mówili poprzednicy, ale faktycznie przydałby się większy render. Baldack: Może command & conquer?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Critics and comments (czy jakoś tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Sama wieża dobra tylko to tło jest zbyt rozmyte i podłoże mogłoby być lepsze bo to wszystko psuje trochę scenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Jak zrobiles material pokretla do poglasniania ze ma takie "rysy od srodka na zewnatrz" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 na zyczenie .... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 po mojemu super ... i tyle :) to z ciemniejszym tłem lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 No! #1 z ostatniego posta jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 dla mnie bomba.. poprostu świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 no na ciemniejszym tle znacznie lepiej wygląda jakiego rendera używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 ladniutko ..modelik i materialy..mnie oba rendery sie podobaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 ładna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 Witam dzieki za kometarze odpowiadam na wszystkie pytania : - C&C - krytyki i kometarze (critics and comments) nie moj wymysl - tak sie przyjelo w anglojezycznych forach - Material na pokretla to spiralny gesty bump na reflect channnel i podciagniety antialiasing ( w tym wypadku Adaptive Subdivision ze zmienionymi wartosciami) tak zeby to wylapal - uzywam vraya to chyba wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Model, materiały, oświtlenie i render bardzo fajne. Tylko z siatką chyba coś nie tak, ale to w sumie nie ma znaczenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Argh, super, daj mi to HDRI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 Argh, super, daj mi to HDRI :) HDRI najbardziej standardowa jakie sa dostepne :) czy komus cos mowi ? - kitchen_probe.hdr ??? :) Mam jeszcze pytanko do "manioli" ktorzy juz sie bawili w sprzet grajacy (:)))).... bede musial zrobic tez kolumny ale nie wiem - i to jest pytanie - skad wziac clip mape siatki glosnika !?!?!?!?! dz :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 jak zwykle pro :) świetne materiały Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 ja wiem czy az tak pro - tzn nie będe user friendly - jest ładnie itd - ale pare rzeczy kuleje imo: siateczka odstrasza, przednia szufladka tego po prawej jakas dziwna, otoczenie dziwne - srebrny shader i gałki ładnie wyszły - jesli bedziesz chciał to wsadzic do wizki to juz tak sie prezentowac nie bedzie :] kolorystycznie to ten z niebieskim tłem lepiej sie prezentuje - tak 4.6 choc wejscie na forum pamietam i było naprawde dobre - kontynuuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 skad wziac clip mape siatki glosnika !?!?!?!?! no nie wiem ja na przykład namalowałem i jest super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 coś masz dziwny rozbłysk na mniejszym segmencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 To animka będzie ? wygląda jak m-blur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 to chy ba napewno m blur ale wygląda fajnie, szkoda że nie ma co grać muzyki z tego czegoś, gdzie kolumienki?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 heh, z tym blurem troche przesadzone, ale jak bedzie animka to cool. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 hmm, animka - a o czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 no np. reklama, ostatnie ujęcie jest jak najbardziej reklamowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2006 witam to nie jest anima. w czasie texturowania i robienia probek renderow uznalem ze warto to wyrenderowac w HI-REs. .... I to tez nie jest klasyczny m-blur. zrobilem to zeby wprowadzic do sceny troche dynamiki. jesli sie udalo - ok :) jesli nie - trudno :( ....na drugi raz bedzie lepiej ... Jak juz decyduje sie renderowac takie rzeczy to wylacznie po to zeby eksperymentowac. :) .... dobrze ze nikt nie podsunal pomyslu z "camera correction" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 jesli mozna prosiłbym o screena materiałów i ustawienia vraya - dla mnie piekna robota :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 jak dla mnie bomba :) nie skomplikowany model.. a jak fajnie pokazany.. talent i tyle :) gratuluję . Ps. dzięki za printy vraya . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 S U P E R ! Bardzo bardzo mi se podoba model, gratuluje... tylko zgadzam sie że tło takie nijakie =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Fajne "Materki" 7/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_666 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 sprzet grajacy bardzo ladny. przydal mi sie opis ustawien.BTW jaką masz wersje v-raya?? bo ja pół opcji nie mam:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Mati_666 mi to wygląda na 1.47.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi