Mariusz W Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Witam wszystkich zamieszczam sprzet ktory ostatnio zrobilem Z gory dzieki za C&C :) Pozdrawiam
RA Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Modele z materialami badzo fajne, ale tlo okropne imo. :)
polka dot Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 pokaż siatkę bo model trochę chyba kuleje :) fajne 'scenki' ;]
mrkrzysiek Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 ładne materiały i model fajnie oświetliłeś szkoda tylko ze taki mały render
Baldack Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Z gory dzieki za C&C :) fajne naprawde fajne;) OT: co oznacza to C&C?
krzemian Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Wow, świetne materiały:) Tło nie jest aż tak tragiczne, jak mówili poprzednicy, ale faktycznie przydałby się większy render. Baldack: Może command & conquer?:P
Nevariel Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Sama wieża dobra tylko to tło jest zbyt rozmyte i podłoże mogłoby być lepsze bo to wszystko psuje trochę scenę.
deshu Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Jak zrobiles material pokretla do poglasniania ze ma takie "rysy od srodka na zewnatrz" ?
pitekkkk Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 po mojemu super ... i tyle :) to z ciemniejszym tłem lepsze :)
mrkrzysiek Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 no na ciemniejszym tle znacznie lepiej wygląda jakiego rendera używasz?
miwt Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 ladniutko ..modelik i materialy..mnie oba rendery sie podobaja:)
Mariusz W Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Witam dzieki za kometarze odpowiadam na wszystkie pytania : - C&C - krytyki i kometarze (critics and comments) nie moj wymysl - tak sie przyjelo w anglojezycznych forach - Material na pokretla to spiralny gesty bump na reflect channnel i podciagniety antialiasing ( w tym wypadku Adaptive Subdivision ze zmienionymi wartosciami) tak zeby to wylapal - uzywam vraya to chyba wszystko...
piotrek Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Model, materiały, oświtlenie i render bardzo fajne. Tylko z siatką chyba coś nie tak, ale to w sumie nie ma znaczenia. :)
Mariusz W Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Argh, super, daj mi to HDRI :) HDRI najbardziej standardowa jakie sa dostepne :) czy komus cos mowi ? - kitchen_probe.hdr ??? :) Mam jeszcze pytanko do "manioli" ktorzy juz sie bawili w sprzet grajacy (:)))).... bede musial zrobic tez kolumny ale nie wiem - i to jest pytanie - skad wziac clip mape siatki glosnika !?!?!?!?! dz :) pozdr
Hindus Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 ja wiem czy az tak pro - tzn nie będe user friendly - jest ładnie itd - ale pare rzeczy kuleje imo: siateczka odstrasza, przednia szufladka tego po prawej jakas dziwna, otoczenie dziwne - srebrny shader i gałki ładnie wyszły - jesli bedziesz chciał to wsadzic do wizki to juz tak sie prezentowac nie bedzie :] kolorystycznie to ten z niebieskim tłem lepiej sie prezentuje - tak 4.6 choc wejscie na forum pamietam i było naprawde dobre - kontynuuj.
polka dot Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 skad wziac clip mape siatki glosnika !?!?!?!?! no nie wiem ja na przykład namalowałem i jest super :)
kruger Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 coś masz dziwny rozbłysk na mniejszym segmencie
AGmakonts Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 to chy ba napewno m blur ale wygląda fajnie, szkoda że nie ma co grać muzyki z tego czegoś, gdzie kolumienki?:P
RA Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 heh, z tym blurem troche przesadzone, ale jak bedzie animka to cool. :)
Vorek Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 no np. reklama, ostatnie ujęcie jest jak najbardziej reklamowe :)
Mariusz W Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Napisano 10 Styczeń 2006 witam to nie jest anima. w czasie texturowania i robienia probek renderow uznalem ze warto to wyrenderowac w HI-REs. .... I to tez nie jest klasyczny m-blur. zrobilem to zeby wprowadzic do sceny troche dynamiki. jesli sie udalo - ok :) jesli nie - trudno :( ....na drugi raz bedzie lepiej ... Jak juz decyduje sie renderowac takie rzeczy to wylacznie po to zeby eksperymentowac. :) .... dobrze ze nikt nie podsunal pomyslu z "camera correction" :)
giorgione Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 jesli mozna prosiłbym o screena materiałów i ustawienia vraya - dla mnie piekna robota :) pozdr giorgione
krzyhhh Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 jak dla mnie bomba :) nie skomplikowany model.. a jak fajnie pokazany.. talent i tyle :) gratuluję . Ps. dzięki za printy vraya .
Keisim Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 S U P E R ! Bardzo bardzo mi se podoba model, gratuluje... tylko zgadzam sie że tło takie nijakie =P
Mati_666 Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 sprzet grajacy bardzo ladny. przydal mi sie opis ustawien.BTW jaką masz wersje v-raya?? bo ja pół opcji nie mam:(
Rekomendowane odpowiedzi