kliment woroszyłow Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Chveti co ci zalezy opusc tą klamke bo rzeczywiście dziwnie wyglada....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 no klamka jest wysoko jak ... poprostu wysoko:) projekt sie rozrasta...bravo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Szczerze mowiac topic jest super ale plz apdejty nie wrzucajcie na szaka bo zanim mi sie otworza updejty to juz niestety musze wyjsc z watku bo mama mi karze isc spac :( macie ftp wiec polecal bym tam zrobic folder i wrzucac udp Co do updejtow to fajnie wyglada ale ziarniscie, moze robcie wstepne rendery w vreju zeby bylo co kolwiek widac ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 hindus - nie babol :) , uszczerbek. KLICEK , Baldack , kliment worołyszow. - dzięki :) , poprawie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Fajny klimacik, fajne wykonanie no i oczywiście pozostaje czekać na koniec powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 znow ladniutki detalik klameczka super...co tu duzo mowic...dalej dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 małe pytanie natury technicznej - jak dostać się na ten górny taras (nie ma tam drzwi ;P) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 są modelowane, znaczy jak chveti skończy oglądac piwo to je domodeluje;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Nie zauważyłem drzwi balkonowych, ja myslę, że jeszczę będą, prawda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 może czasem warto spojrzeć na post powyżej :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 beeee...koniec na dziś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 ładne drzwi, one będą szklane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 ja bym zrobił drewniane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 toś pan poszedł na łatwiznę z tymi drzwiami. spodziewałem się raczej ciężkich dębowych drzwi z małymi witrazowanymi szybkami, a nie takich jak z jakiejś bawialni. jakie to bedzie drewno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 w ziamiarze drzwi tarasowe miały pasować do okien tweet ;) , a drzwi to oczywiście rama drewniana i szyba. dzięki za komentarze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 ...a tak dobrze żarło i zdechło...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Jak zwykle , za niedługo znów kilka dni intensywnej pracy ;) cierpliwości : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 nom tak jak chvet mówi robimy sobie tydzien urlopu bo przez cały czas meczylismy model willi choć tego nie pokazywaliśmy. Skończone sa juz modele całego umpeblowania baraków oraz przygotowujemy się do malowania terenu by powolu juz ustawiać te klocki na nim. Kolejny update w przyszłą niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 No to pokazujcie :D ! Ciekaw jestem jak wam idzie praca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 za tydzień. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Robione pod specjalnego klołz upa:) czesc magazywnów sporzywczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 No wreszcie update :d A myślałem że projekt upadł. A co do postęu to widze ,że praca idzie do przodu. Pomału, ale zawsze do przodu. Poiom, jak ilość detali bardzo wysoki. Czy wasz sprzet pociągnie taką ilość poly ? Troche sie o to boje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurop3 Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 nio wszystko fajnie wam idzie czekam na koncowy efekt, powodzonka i pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 AGmakonts bardzo ładne detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Spoko, spoko. Tak trzymać i nie puszczać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Jestem pod wrażeniem detali :) nie padną wam kompy pod ciężarem tylu poly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Pewnie to robią wszystko oddzielnie :) No ja też jestem pod wrażeniem. Bardzo szczegółowo. Jeśli zamierzacie dalej utrzymać takie szczegóły to rzyczę powodzenia i żebyście mieli upór ;) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 ale te spawy to już wypas!! bravo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Jak narazie robie sobie przerwe godzinną:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 narazie jest ladnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 nice nice, renderka bys zapuscil jeszcze, chce zobaczyc jak te textury sie prezentuja;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Macie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 coś za jasne te trewno jak dla mnie, ale ogólnie ładnie, aha i jeszcze te słoje na oknach za duże są i wyglądają tak jakby na całe okno była naciągnięta tekstura w jednym kawałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 no modele bardzo ładne ale nad texturami trzeba będzie jeszcze pogracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 to samo c omr krzysiek, teksturki coś nieteges, wg. mnie zbyt rozciągnięte. btw. mi się zdaje ży na krawędzi lewego okna coś napisane jest? za to reszta projektu powala.modelling perfect :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Witam!! skoro robicie osobne deski to moglisci troche zagescic siatke lampy bo teraz to taka kanciasta nawet na cieniu widac ;) ps. b.ladnie :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Wedlug mnie to wyglada tak lekko sztucznie. Mowie oczywiscie o deskach z ktorych jest zbudowany ten domek... dlaczego one maja takie ostre krawedzie, mysle ze juz nawet lekki champer na krawedziach by cos dal... Przydalyby sie tez gdzieniegdzie jakies dziurki od kolkow, jakies hmm... nadlamania, skruszenia, i wszytsko co by nadalo domkowi przyziemnosci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2006 OMG ja chamferuje sie na smierć:P ale dzieki zabiore sie za to jak....jak....jak bede zdesperowany:D thx jeszcze raz a tex chyba dam chvetiemu do poproswy bo sie obija:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Widzę, że bierzesz sprawę na poważnie i stawiasz nam wszystkim wysoka poprzeczkę. Praca jest naprawdę dobra. Bardzo dobre materiały a o modelach już nie będę wspominał (ponieważ są świetne). Czekam na zakończenie prac i końcowy render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YessMasster Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Od początku obserwuję tą pracę i jak do tej pory wygląda to na 5, hehe, chciałbym jeszcze tylko ten domek cały oteksturowany zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 zmienią się teksturki ;) wszystkie prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 dawno mnie tu nie było...sporo zmian chłopaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi