Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Nieźle! Bardzo fajny materiał jest tej róży:)

A możesz siatke pokazać? Byłbym wdzięczny ;)

Pozdro

Napisano

Model róży i materiały są super! :)

Szkoda mi tylko że woda nie wyszła zbyt ciekawie: Imo winna być jej więcej.

Ale za to SSS pierwsza klasa :]

Pozdrawiam

Napisano

Wsumie 2 teksturki, w materiale jest jescze troche gradientów i proceduralna smoke. (ta pierwsza załączona jest w orginalnej rozdziałce)

Napisano

fajna roza :]

zrobiles dla dziewczyny, zeby zaoszczedzic na prawdziwych kwiatkach? ;p

wydaje mi sie, ze platki sa ciut za grube, ale to nie zmienia faktu, ze wyszla slicznie. moze pokazesz cale drzewo materialu, albo zrobisz tutka? ;)

pozdrawiam

Napisano

Dygresja: dlaczego wszystkim sie kce tego co i mnie >miałem sie niedługo zabierac za organike i to miała własnie byc róza :D

Ocena: Nie podobaja mi sie krople, poza tym bardzo fajnie (aczkolwiek wolałbym bardziej czerwoną) - ale i tak jest extra.

Prosze cie, popracuj nad tymi kroplami, bo chciałbym zobaczyc efekt koncowy

Pozdro

Napisano

Ładna praca, widać napracowałeś się, ja kiedyś też modelowałem róże i wiem co to znacz bo każdy płatek oddzielnie się modeluje, a nie wiem może ty masz jakąś metodę...? Wiesz brakuje mi tylko jednej rzeczy, tego aby materiał przepuszczał światło, pomogło by tutaj zwiększenie parametru Translucence(w MAYA, nie wiem jak to brzmi w Maksie). A co jeszcze do płatków to ich grubość jest dobra, a i ich wygląd i rozmiar wyszedł ci nieźle. Powiem ci że ze smakiem bym ją zjadł :) bo ja lubie jeść róże.

Napisano

swietnia ta roza i model i material tylko kropelki wody troche odstaja od calosci, ta druga (poprawiona) wydaje mi sie lepsza,tylko ten dof to za duzy no i moglaby byc bardziej czerwona

Napisano

Bardzo fajne, ma klimat:) Ciekawe dlaczego dzisiaj;) Co mi się nie podoba to vodka - mało przekonująco takie 3 pojedyncze krople wyglądają.

PS. Modelowałeś to wszystko całkowicie ręcznie?:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności