Nos Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Witam.postanowiłem coś wystawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 wypasik :) wprawdzie teksturka na podlodze moglaby miec wieksza rozdzialke, ale przekroj jest swietny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 dokładnie -sszkło pięknie wyszło - plastik też - najbardziej razi właśnie tekstura na podłodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Superos modelik i materiały okienka, szkoda że tak kiepsko zaprezentowane, jeszcze z tym paskudnym v-rayowym paskiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 modelik daje rade ale nad samym renderem bym popracował jezcze i by była full profeska - btw gdzie znalazłes przekroj okna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Bardzo ładny modelik, ale czy czegoś szybie nie brakuje, coś pomiędzy dwoma szybami powinno być- chyba:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 przekroje znajdziecie bardzo często na stronach producentow okien - dokladne rysunki, blueprinty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 hehe tego jeszcze chyba nie bylo, cool:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 No, fajne ,fajne. Wygląda jak zdjęcie.( i to dobre zdjęcie:-) Skrzydło okienne ma nawet łączenie na rogu! (Pracowałem kiedyś w firmie okiennej i trochę sie na takie przekroje napatrzyłem. błeee:-). Naprawdę nieźle to wygląda. Można prosić o siateczkę? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schottkey Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Przekroj bardzo fajny, ale chyba by mnie potargalo 2h czekac na render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Przekroj bardzo fajny, ale chyba by mnie potargalo 2h czekac na render :) JAk chcesz uzyskac przyzwoity efekt to musisz uzbroic sie w cierpliwosc i to sie tyczy zarowno renderingu jak i modelingu :] Odnosnie przekroju , bardzo ladne odwzorowanie, ciekawie zaprezentowane . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Jak dla mnie super i render i model choc render bardziej mi sie podoba od modelu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Model i render fajny ale prosze zmień to podłoże bo jest koszmarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 JAk chcesz uzyskac przyzwoity efekt to musisz uzbroic sie w cierpliwosc i to sie tyczy zarowno renderingu jak i modelingu :] noi dlatego nigdy nie zrobilem fajnego renderu nie mam do tego cierpliwosci moze jakis mi wyszedl fajnny render ale jak widzialem ze bedzie renderowal 0.5h to wylaczalem bo to dla mnie strata czasu wolalem cos sobie pomodelowac :) co do przekroju to mi sie bardzo podoba jestem pod wrazeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nos Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 Dzieki za wszystkie komentarze, do zobaczenia:) znowu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLAD Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 n1 tylko podpisuje sie pod innymi ze tekstura podlogi jest troche... ziarnista :P no coz ale przynajmniej nie musze juz kroic mojego PCV :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Pomijając texture na podłodze to okno miodzio. Gdyby dac na białym jednolitym tle byłoby fajniej. Okienko mnie jednak powala. super. Gratuluje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi