xeav Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 katedra finished, na szybko :) Soft: Maya Render: RenderMan _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
hcpiter Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 Pokaz siatke, poza tym dlaczego nie w maxwellu ? Render bedzie ładniejszy no i te nasycenie czerwonego :(
Maceo Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 Sory xeav, ale to szmaciarskie g^^^^ jest ;) Jakbyś kilka dni na maya siedział :D i nie wiedział jak katedra wygląda, albo chciał zrobić dowcip (gówniany). To speedów to raczej powinno iść ;)
chudy Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 jeeeeeeeeeeezu xeav co sie stało z proporcjami????
Vorek Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 ...na szybko :) a czemu ? deadline Cię gonił ? Pospieszyłeś się i kiszka wyszła, niedopracowanie widać w każdym fragmencie, od modelu, przez światło po kompozycję. Może jednak posiedzisz jeszcze nad tym ?:] Pozdrawiam
hcpiter Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 vorek ma racje co do czasu wykonania, jezeli na szybko to mogłes to dac do speeda i tez by było, a tak wyszło bardzo słabo a juz w 3d troszke siedzisz.
maverick sheep Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 hm najbardziej wadzi ta kredka na pierwszym planie ;) cos takie gaudi nie do konca cos z gotyku nie do konca w sumie chyba sam nie wiedziales w ktora strone do konca sie wybrac :) a rendery hm no czerwono i niebiesko..
tweety Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 ok. jestem tolerancyjny. nie mam nic przeciwko mniejszościom religijnym, homoseksualistom i obcemu kapitałowi w naszej gospodarce rynkowej. Ale żeby pokazywać render z (tfu!) niebieskim i czerwonym światełkiem jakimiś poprzewracanymi krzyżami i tilingowaną chyba 40x40x40 texturą?? przecież znasz już to forum. wiesz jak tu jest, kiedy nawet Szeryfowi wytykają w wizkach błedy. chyba nie liczyłeś na jakąś taryfę ulgową?
mrkrzysiek Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 model ładny no ale rendery pozostawiaja wiele do życzenia
maverick sheep Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 dobra a w zasadzie to wypada mi zmienic zdanie i napisac ze mi sie podoba bo chyba masz dzis urodziny :D
xeav Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 Dzięki wszystkim za komenty. Prawdę mówiąc to mi też się nie podoba :|
THE MANYSH TRAFO Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 HA HA HA Ha xeav nie mozesz tego tak zostawic 8-)
slayer2004 Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Model jest dobry. Otoczenie jest..... puste. Dorób no tam jakiś dupereli, żeby troche je urozmaicić.
Koniu_PL Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Dolączam się do reszty ludu. Poprostu xeav miał zły dzień... ^^ A tak na serio to: - złe ustawienie kamery, - brzydkie tła, - wygląda, jakby było bez tekstur, - jest zbyt pusto. Ogólnie pomysł zasługuje na uznanie. Pozdro.
Pawelkos Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Model katedry nawet daje rade, reszta slabo: kadr, jakos pusto i w ogole ta cala scena jakos malo ciekawa no i ta oczojebna czerwien
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Sama koncepcja takiej wicked katedry mi sie podoba. Jedyny zonk to cała reszta. Podejście do proporcji kreskówkowe jest fajne. na tym modelu można było zrobić o wiele więcej.
Rekomendowane odpowiedzi