Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

katedra finished, na szybko :)

Soft: Maya

Render: RenderMan

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

jjjjjj1zu.th.jpgc8dw.th.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sory xeav, ale to szmaciarskie g^^^^ jest ;)

Jakbyś kilka dni na maya siedział :D i nie wiedział jak katedra wygląda, albo chciał zrobić dowcip (gówniany). To speedów to raczej powinno iść ;)

Napisano
...na szybko :)

a czemu ? deadline Cię gonił ? Pospieszyłeś się i kiszka wyszła, niedopracowanie widać w każdym fragmencie, od modelu, przez światło po kompozycję. Może jednak posiedzisz jeszcze nad tym ?:]

Pozdrawiam

Napisano

vorek ma racje co do czasu wykonania, jezeli na szybko to mogłes to dac do speeda i tez by było, a tak wyszło bardzo słabo a juz w 3d troszke siedzisz.

Napisano

hm najbardziej wadzi ta kredka na pierwszym planie ;) cos takie gaudi nie do konca cos z gotyku nie do konca w sumie chyba sam nie wiedziales w ktora strone do konca sie wybrac :) a rendery hm no czerwono i niebiesko..

Napisano

ok. jestem tolerancyjny. nie mam nic przeciwko mniejszościom religijnym, homoseksualistom i obcemu kapitałowi w naszej gospodarce rynkowej. Ale żeby pokazywać render z (tfu!) niebieskim i czerwonym światełkiem jakimiś poprzewracanymi krzyżami i tilingowaną chyba 40x40x40 texturą??

przecież znasz już to forum. wiesz jak tu jest, kiedy nawet Szeryfowi wytykają w wizkach błedy. chyba nie liczyłeś na jakąś taryfę ulgową?

Napisano

Dolączam się do reszty ludu. Poprostu xeav miał zły dzień... ^^ A tak na serio to:

- złe ustawienie kamery,

- brzydkie tła,

- wygląda, jakby było bez tekstur,

- jest zbyt pusto.

Ogólnie pomysł zasługuje na uznanie. Pozdro.

Napisano

Sama koncepcja takiej wicked katedry mi sie podoba. Jedyny zonk to cała reszta. Podejście do proporcji kreskówkowe jest fajne. na tym modelu można było zrobić o wiele więcej.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności