Napisano 13 Marzec 200619 l katedra finished, na szybko :) Soft: Maya Render: RenderMan _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Napisano 13 Marzec 200619 l Pokaz siatke, poza tym dlaczego nie w maxwellu ? Render bedzie ładniejszy no i te nasycenie czerwonego :(
Napisano 13 Marzec 200619 l Sory xeav, ale to szmaciarskie g^^^^ jest ;) Jakbyś kilka dni na maya siedział :D i nie wiedział jak katedra wygląda, albo chciał zrobić dowcip (gówniany). To speedów to raczej powinno iść ;)
Napisano 13 Marzec 200619 l ...na szybko :) a czemu ? deadline Cię gonił ? Pospieszyłeś się i kiszka wyszła, niedopracowanie widać w każdym fragmencie, od modelu, przez światło po kompozycję. Może jednak posiedzisz jeszcze nad tym ?:] Pozdrawiam
Napisano 13 Marzec 200619 l vorek ma racje co do czasu wykonania, jezeli na szybko to mogłes to dac do speeda i tez by było, a tak wyszło bardzo słabo a juz w 3d troszke siedzisz.
Napisano 13 Marzec 200619 l hm najbardziej wadzi ta kredka na pierwszym planie ;) cos takie gaudi nie do konca cos z gotyku nie do konca w sumie chyba sam nie wiedziales w ktora strone do konca sie wybrac :) a rendery hm no czerwono i niebiesko..
Napisano 13 Marzec 200619 l ok. jestem tolerancyjny. nie mam nic przeciwko mniejszościom religijnym, homoseksualistom i obcemu kapitałowi w naszej gospodarce rynkowej. Ale żeby pokazywać render z (tfu!) niebieskim i czerwonym światełkiem jakimiś poprzewracanymi krzyżami i tilingowaną chyba 40x40x40 texturą?? przecież znasz już to forum. wiesz jak tu jest, kiedy nawet Szeryfowi wytykają w wizkach błedy. chyba nie liczyłeś na jakąś taryfę ulgową?
Napisano 14 Marzec 200619 l dobra a w zasadzie to wypada mi zmienic zdanie i napisac ze mi sie podoba bo chyba masz dzis urodziny :D
Napisano 14 Marzec 200619 l Autor Dzięki wszystkim za komenty. Prawdę mówiąc to mi też się nie podoba :|
Napisano 14 Marzec 200619 l Model jest dobry. Otoczenie jest..... puste. Dorób no tam jakiś dupereli, żeby troche je urozmaicić.
Napisano 14 Marzec 200619 l Dolączam się do reszty ludu. Poprostu xeav miał zły dzień... ^^ A tak na serio to: - złe ustawienie kamery, - brzydkie tła, - wygląda, jakby było bez tekstur, - jest zbyt pusto. Ogólnie pomysł zasługuje na uznanie. Pozdro.
Napisano 15 Marzec 200619 l Model katedry nawet daje rade, reszta slabo: kadr, jakos pusto i w ogole ta cala scena jakos malo ciekawa no i ta oczojebna czerwien
Napisano 18 Marzec 200619 l Sama koncepcja takiej wicked katedry mi sie podoba. Jedyny zonk to cała reszta. Podejście do proporcji kreskówkowe jest fajne. na tym modelu można było zrobić o wiele więcej.