Taras Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Umowa inwestora , tapety na scianah, ciemna mebel. Design i wizualizacja moja. Na raze to jest propozycja. HEtnie wysluham komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 yyy, chyba dałeś linki tylko do miniaturek, bo nie mozna otworzyć wiekszych rozdziałek ale zapowiada się wypas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 DzEki za uwage mkk3a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Świetne! Texturka troche na krzesłach i na drzwiach odstaje, ale oświetlenie fajne, miękkie i ogólnie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Piękne poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Dlaczego kinkiety świecą się w dzień :P ? Całość robi wrażenie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Nie wiem czemu ale tekstura na świeczniku na stole ma straszny tilling, ale ogólnie świetne. :) Zastanawiam się, czy meble nie powinny byc ciemniejsze, na razie sa zbyt... popielate, za mało wyraziste... może jakieś inne drzewo, coś wpadającego w czerwień...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 jednak tak jak myslaelm na początku - WYPAS jedynie mozna by sie czepić tego, co już Shogun mówil - tiling na świecznikach (ale to tylko maly szczegół) ja proponuje rekomendacje przy newsach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Przyjemne dla oka, choć shadery niektore możesz poprawić (podrasować) aha, wszystkie modele są twoje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 Nie wzystke modele sA moje, podzEkowanje EVERMOTHION. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 tak właśnie myślałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Strasznie ziarniste te rendery. nie wie czy to shadery czy ustawienia renderera ale to przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 no gratulacje za rekomendacje ale w pełni zasłużona bo praca naprawde górna półka tak z czystej ciekawosci mozesz napisac ile sie to renderkowało? bo jak sie domyslam to v-ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 Cztery frejmy renderilo mi 16 godzin, tak to jest v-ray, photoshopem korekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 szyba w drzwiach nie pasuje, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 szyba w drzwiach nie pasuje, pozdr Investor dal katalog i pokazal na model drzwir, rysunek otscanowal i zrobilE teksture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Ja doczepię się tylko tego żółtego na lampie. Pozatym to jak fotka prawie. Super. Te szafeczki bajeranckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Dla mnie ładne, choć ziarniste ...(-dziwne że ja, po używaniu maxwella to mówie ; ]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czajnick Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 bardzo fajne! zasłony mi sie bardzo podobają... ale jak na taki wystrój to troche niechlujnie powieszone (może facet niema żony i sam wieszał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 swiecznik, drzwi, lampki na scianach, poza tym cacy, tylko ze nei chcialbym tam mieszkac, mleczne swiatlo i drewniane meble gryza sie, szczegolnie z takim sufitem, jesli to projekt to daj tam z kinkietow swiatlo o barwie zoltej, najlepiej z regulacja natezenia, wtedy mozesz dodac nieco czerwieni do mebli, albo zostawic tak jak jest i dodac blekitu do powierzchni bialych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 Swietna pracka, troche moze przyczepilbym sie do drzwi jakies takie malo fotorealistyczne i troche odstaja od reszty no ale to takie czepianie sie, szkoda ze dajesz takie male rendery bo pracki robisz fajne i widac ze znasz sie na rzeczy, gratuluje rekomendacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 praca ciekawa, ale troche za maly ten render, tzn. moglby wiecej obejmowac ale to tu nie gra roli. do czego ja sie przyczepie: nieco zbut oswietlony swiecznik troche zbyt rozciagnieta textura na stole mi osobiscie textura na drzwiach mi sie nie podoba, ale skora taka byla zamowiona. wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltarz Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 podoba mi się modeling, materiały też, choć niektóre tekstury drewna, wydają się być czasem nieproporcjonalne. patrząc na wystrój pokoju, sprawia wrażenie jakby był to ciasny salon meblowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 DrzEki za komentarze, jak na prawde na niekturze pohwale ja nie zasluguje. Drzewno naprawde jest nie doopracewane, brak czasu, nawet duzo czasu zabiera prerender, za duza scena. Ja lubie modelowacz ale EVERMOTHION oferuje swetnE kolekcje, wykorystam co oszczEdza mi czas, Co jest najgorsze , ze inwestor kazdego ranku proszi zrobicz jakis male zmiane. Wczoraj poprosil parket zrobicz ciemnym i z kazdymi zmianami mojego dyzajnu staje co raz mnej. DrzEki wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Hmm Vizka z tych fajniejszych. Może nie najlepsza, ale w ścisłej czołówce. ale jeżeli chodzi o disajn... ;) To trochę dupę sciska. Ale rozumiem, że inwestor. Trochę takie to - dostałem magazyn mebli to muszę to upchnąć w jednym pokoju. Jak na mój gust to standardowy śmietnik: kominek z telewizorem z dookoła ustawionymi siedziskami w opozycji do meblościanki, przegródka z komodką i wielki stół z krzesłami.. to już było tak.. hmm.. odkąd pamiętam. Moja matka tak "projektowała" ( jest chemikiem z wykształcenia). No i te głośniki - pasują do reszty tylko podobnym kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 CHyba tylko ja mam ten problem ale gdzie sa linki do renderow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 no ja tez nie widze juz renderków prócz tego z załącznika :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAF Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 powiem tak, renderki fajne..... z błędami nie będę się powtarzał :) wnętrze - bym popełnił samobujstwo jak by mi kazali w czymś takim mieszkać :P ale jak to bywa "klijent nasz Pan" jedynie nie podobają mi się te dodatki tzn. stalowa miska z jabłkami i ten kwadratowy talerz, po prostu nie pasują do tego "pałacyku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 bardzo fajan praca super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 Realistycznoszcz, rOzne rzeczy dodajE efekt ze ktoS meszka w tym domu, nawet kedy tE talez nie jest z 18 weku. NastEpny raz rzucze komurke. Hiba tak bEdrze lepej i pokwitowanije za oplate gazu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 moge poweidzieć tak... no mały wypasik :)) wszytsko ładnie, moge jedynie się przyczepić że pare rzeczy się powtarza no i do tych poduszek ;P ale wsyztsko cacy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 moge poweidzieć tak... no mały wypasik :)) wszytsko ładnie, moge jedynie się przyczepić że pare rzeczy się powtarza no i do tych poduszek ;P ale wsyztsko cacy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Zupełnie inny render ten drugi, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi